Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani_pytalska

klepanie po pupie...

Polecane posty

Gość czasem klepanie po pupie
jest fajne, ale czasem mega wkurwiające np. gdy wychodzimy po schodach do domu - TZ zgrywa dżentelmena i puszcza mnie zawsze przodem i co stopień to plask, plask, plask... za 10 plaskiem mam ochotę się odwrócić i go spuścić z tych schodów na zbity ryj :O

Gość pani_pytalska
> ale skad wiesz, ze nie ma? > Bo jeśli zaczyna od taniego chwytu to albo nie ma, albo nie używa - na jedno wychodzi dokładnie tak

Ankesenamon - w moim środowisku też większość jest podobna do mnie, a pod dyskoteką od czasów nastoletnich nie byłam :D > za klepanie w d... dostaje się LIŚCIA. dlatego zawsze idąc ulicą zrywam liście z drzew :P :P

Gość pani_pytalska
> pytalska - pozazdrościć jego aktulnej dziewczynie A niby czego jej zazdrościć? Poza tym on twierdzi, że nie są razem (jeszcze).

Ok - pogodzić intelekt z wyglądem u faceta to nie takie trudne. Ale znaleźć takiego co łączy wygląd, intelekt, poczucie humoru, kulturę, zaradność życiową oraz brak przewrażliwienia na własnym punkcie - praktcznie nierealne;) Dlatego olewam wygląd:)

Gość pani_pytalska
z motyką na księżyc - też to przerabiałam... i powiedz mi jakich argumentów używasz i czy działają? Bo mi się nie udało...

Walcz - ja była kilka lat w związku z 16-lat starszym i b. sobie chwalę:) Różnica wieku powoduje kilka problemów...ale warto zaryzykować:)

Na razie to jest trochę bardziej skomplikowane, niż tylko różnica wieku - za pół roku, może za niecały rok będę mogła z nim NAPRAWDĘ szczerze pogadać. Nie wiem, czy to nie złudzenie, ale pierwszy raz stwierdziłam, że to coś tak ważnego, że nie odpuszczę, choćbym miała czekać i że warto. Na razie muszę prostować jego teksty typu "jestem starej daty" - wrrr :o Więc tłumaczę, że on jest jeszcze młody etc. :D

Aaa - no i oczywiście staram się wykazać dojrzałość w różnych sprawach. Ale nie wiem, czy nie jestem zbyt niestabilna psychicznie i czy on wierzy, że traktuję go w 100% poważnie.

Gość pani_pytalska
eh... ja musiałam prostować teksty typu "co ty widzisz w takim staruchu jak ja" a nie uważam, żeby facet po 30-stce był staruchem... Mowa o już w tej chwili byłym...(tym od klepania). Generalnie zawsze wydawało mi się, że młodsza kobieta to dla faceta powód do dumy a nie wątpliwości...

jesli robi to publicznie to brak kultury i tyle. a reszta- preferencje indywidualne.

pytalska - niby do domu, mój na początku był dumny, ale później przestał ze mną wychodzić, musiałam go ciągnąć np. do wiekszych sklepów itp. bo ludzie patrzyli na nas jak na ojca z córką (mam dziecięcą urodę i nie wyglądam na swój wiek) i sądził, że ludzie widzą w nas sponsora i jego laseczkę. Trochę tak było...tyle, że po co sie przejmować ludźmi?

Gość pani_pytalska
To wyobraź sobie faceta 2m i 120 kg i dziewczynę 155cm o normalnej budowie ciała... to jest dopiero kontrast do tego dochodziła różnica 10 lat... też czułam te spojrzenia innych... tatuś i córeczka... (zwał jak zwał) ale ja się nigdy nie przejmowałam tym co inni myślą...

Też mam taką urodę, że ludzie zawsze odejmują mi przynajmniej 3 lata, ale on przecież całkiem dobrze wygląda - szczupły, twarz ma młodą, zadbany, nie pali etc. Wprawdzie robi mu się już jakaś tam łysinka z tyłu, ale to w niczym nie ujmuje mu atrakcyjności, przynajmniej w moich oczach :D Różnica wzrostu to ok. 15-20 cm, więc też ujdzie. Żeby tylko mnie chciał... :D

Gość pani_pytalska
z motyką... - ja Ci życzę szczęścia:) Niech chociaż komuś się uda... Ja co prawda jadę teraz z "byłym" na wakacje, ale wątpię, żeby coś jeszcze z tego było... nie wiem co bym musiała zrobić , a nie chcę zachowywać się jak smarkula...

Gość pani_pytalska
he he jemu to się chyba znudziło już ... ;) zresztą w tamtym temacie chyba faktycznie wszystko zostało już powiedziane... chociaż ja i tak mam jakąś dziwną nadzieje, że w moim przypadku nie chodzi jednak tylko o sex...

Gość pani_pytalska
no właśnie mi wolno ;P nie oburza się ;) skoro on mnie to ja mu oddaje ;)

Gość Lecz
Klepanie po pipie może oznaczać też uczucia i miłość. Jestem chłopakiem i wiem co się dzieje gdy klepnie się łaskę. :P

Gość Lecz
Sory jak kogoś uraziłem za pipe pomyłka :P PS. To byłó niechcący

Gość alister
moja dziewczyna też tego nie lubi jak ja klepie w tyłek...i poprzednia też tego nie lubiała... :| ja z kolei to bardzo lubię ;d

Gość Sebek1
No jak to dlaczego? Jak jesteście ładne, o, a już macie wsytarczająco fajne pośladki, no to wiadomo, że jak widzę koleżankę w seksownych spodenkach, to mam ochotę "zbadać" jej pośladki : P Ale niestety moralność mnie powstrzymuje :?

Gość hehe :D
Moja kolezanka z pracy lubila sobie poklepac mnie po tylku, ja w sumie ja rowniez. Takie luzne, kolezenskie relacje nas laczyly.

Gość gość
Mi i mojej przyjaciółce spodobał się ten sam chłopak. Na koszykówce klepie mnie po tyłku i nie ukrywam nawet to lubię tylko to ukrywam bo gdy to zrobi robię złowrogie miny i albo mruknę coś pod nosem albo odwrócę się w jego stronę nie patrząc się w jego oczy i powiem spadaj lub odwal się, a on się tylko uśmiecha. Są też inne zaczepki typu, że żuci piłką o ramię lub nogę albo coś powie, ale to rzadkość. Dzisiaj na obiedzie w szkole siadł z kolegami z mojej klasy przy stole i mój kolega powiedział mu, że ja i moja przyjaciółka gadamy o nim i też wyjawił mu, że nam się podoba, a ten chłopak (ten, który mi i mojej przyjaciółce się podoba) odpowiedział na to tak: Jak zrobią mi laskę pogadamy.A gdy przed koszykówką stał w oknie patrzył się na nas i pokazywał coś językiem w policzkach i takie ruchy ręką jakby walił konia. Odpowiedzcie co to może znaczyć ??? Ps. Mam 12 lat, a ten chłopak 13, no i chodzimy do szkoły podctawowej.