Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Danabanana

Boję się powiedziec komuś że byłam molestowana,wstydzę się

Polecane posty

Gość Danabanana

Mineło już 12 lat a nie powiedziałam nikomu że byłam molestowana przez mojego brata ciotecznego jak miałam 7 lat pamiętam jak dziś, on miał wtedy może 16,17 lat byłam z rodzicami u nich w gościach, on zaprowadził mnie do swojego pokoju żeby niby mnie czymś zając a on mnie zaczął rozbierac,ja nie wiedziałam o co chodzi,ssunął mi majtki i dotykał w intymne miejsca, a potem pokazał swojego penisa . Puzniej jak on przyjechał w gości do mojego domu, i za szopą mi pokazywał penisa pamiętam jak dziś. Miałam jeszcze jedno przeżycie mniej więcej 2 lata pózniej ale to już z rówieśnikami, mieliśmy po 9 lat i w sumię we wsi byłam ich najbliższą koleżanką a było ich dwuch, raz byłam u nich i poszliśmy do szopy jak to dzieciaki bawiliśmy się wszędzie oni zaczeli się rozbierac i powiedzieli żebym ja też i tak zrobiłam najpierw jeden położył się na mnie i dotykał mnie w intymne miejsca i mnie całował, nie wiem gdzie smarkacz widział takie coś, ale nie wkładali mi penisów bo nie pamiętam żeby mnie coś bolało, potem drugi też się na mnie położył i robił to samo a potem pamiętam że musiałam dotykac jednemu penisa ale nie chciałam. Nie pamiętam wszystkiego ale jakoś wróciłam do domu i pamiętam że się trzęsłam. Mineło 12 lat a ja wciąż to pamiętam.

Gość Danabanana
Był ktoś z was w podobnej sytuacji?