Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysle nad imionami

Rafal i Edyta - co mysliscie

Polecane posty

Gość mysle nad imionami

Spodziewam sie dziecka, nie wiem jaka plec na razie.Imiona mam wybrane od dawna i poki co nie spodobaly mi sie inne. A co myliscie Wy> Nie sa przestarzale?

Gość bvcxz
TYlko nie Edyta!

Gość mysle nad imionami
dlaczego /:)

Edyta to sliczne imie. zawsze bylam z niego dumna :) i w ogole wszystkie edytki to piekne i wrazliwe istoty ;) dobry wybor

Gość mysle nad imionami
ciesze sie, ze komus takze podobaja sie te imiona. Dodam, ze oba pasuja do nazwiska :)

Rafał to prześliczne imię, i faceci którzy je noszą, to mądrzy, spokojni, rodzinni ludzie :)

Gość mysle nad imionami
hehe same pozytywy .Najciekawsze, ze nawet sie nie waham nad innymi imionnami. Przeszukalam ksiegi imion, podobal mi sie jeszcze Damian i Justyna, ale nie tak jak Rafalek i Edytka

Gość piszesz ze te imiona ci sie
podobaja. Wiec po co pytasz? Co ci to da, ze ktos napisze, ze jemu sie nie podoba?

Gość i co tam niby jest
znalam dwoch rafalow i jeden powtarzal klase w 2 klasie i nie skonczyl podstawowki, a drugi jako imie rodowe na nk wpisal nazwisko panienskie matki a co do Edyt to z nowa zona czarka pazury mi sie kojarzy :d

Fajnie byc tak od razu zdecydowanym na jakieś imię :D Ja nastawiłam się na dziewczynkę i wybór imienia zajął mi mnóstwo czasu, a ostatnio pani ginekolog stwierdziła, że nie ma wątpliwości, że to chłopak, więc zaraz właściwie rodzę, a co do imienia nie jestem pewna. Najważniejsze, żeby imię podobało się Wam rodzicom. A imiona bardzo fajne, bo nie są dzisiaj popularne, ale też nie są takie całkiem stare :D

ja dla dziewczynki miałam pełno imion dla chłopaka tylko Rafał mam takiego bzika, że podobają mi się imiona bez zdrobnień, któe zawierają \"R\" :D

Gość malina1705
beznadziejne te imiona moim zdaniem lepsze Filip lub Maja

pierwsze skojarzenie-rodzenstwo takie znam ona fajna babka, zreszta byla mojego, do tego bardzo ladne imie, raal mnie si nie podoba

Maria - jest spokojną i rozsądna konserwatystka. Można polegać na jej słowie. Lubi być panią domu. Jest pełna odpowiedzialności. Imieniny: 1 stycznia, 11 lutego, 25 marca, 24 maja, 29 lipca, 24 września, 16 listopada, 10 grudnia opis nie pasuje, a i imieniny mam 2 lutego co tu nie wspomniane, zreszta marii jest co pochwile. do dd... ta strona

Ja też mam Rafałka. Teraz bardzo mało chłopców ma tak na imię. Edytek też jest chyba niewiele.

Gość bukaa
Rafał mi się podoba, Edyta nie - brzmi tak twardo.

Gość jestem w 38 tc
Mnie sie oba w ogole nie podobaja :(

Rafinka: Mój mąż ma na imię Rafał i w jego przypadku zgadzam się co do charakterystyki:D I też podobają mi się imiona z "R". Pozdrawiam:)