Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Solveigh

Czy to jest możliwe panowie?

Polecane posty

Gość Solveigh

Panowie czy jest możliwe,że będąc w dość burzliwym związku w którym czasem (a nawet dość często od paru już lat)w obie strony lecą wyzwiska nadal kochacie i mimo wszystko nie chcecie odejść? Mówicie nadal o wspólnej przyszłości i staracie się jak najlepiej opiekować swoją kobietą?

cóż chociaż 'panem' się nie czuję.. to wtrącę 3grosze. to chyba związek toksyczny...

A ja tam wierzę. Jeśli obie osoby mają taki a nie inny charakterek w kłótni mówi się zwykle to czego się nie chce powiedzieć. Górę biorą emocję. Jeśli nie odchodzi toi myślę,że kocha naprawdę:)

Osobiście znam parę która dosłownie stosuje rękoczyny a nie wyobrażają sobie życia bez siebie i są bardzo szczęśliwi.

Gość kłótnia a później sex
gorący, namiętny sex - uwielbiam

Gość solveigh
U nas właśnie tak to wygląda. Chora zazdrość w obie strony,kłótnia a później seks:) A kiedy czasem w kłótni zacznę krzyczeć,że jest wolny i koniec z nami to nie chce o tym słyszeć i mówi,że kocha.

Gość pewnie ze taki zwiazek
jest mozliwy :) przykladem jest chociazby zwiazek moj i mojego faceta. Oboje jestesmy wybuchowi, kazdy chce swoje ALE powiedziec, klotnie sa dosyc ostre (ale bez rekoczynow, heh :D), co prawda nie wyzywamy siebie typu: ty chuju, ty dziwko, szmato, popierdolona jestes czy cos tego typu, ale bardziej "inteligentnie" potrafimy wjechac na ambicje drugiej osoby uzywajac z pozoru normalnych slow :D ale kochamy sie do szalenstwa, a seks po klotni... mmm.. czasami mysle, ze moze czas na klotnie, bo tak fajnie jest PO takiej klotni :D wiem wiem... moze niektorzy uznaja to za nienormalne zachowanie, ale kazdy zwiazek jest na swoj sposob indywidualny

Gość hmmmhmmm
Też znam taki związek. 9cio letni zresztą;] I znam punkt widzenia właśnie Pana w tym związku i rzeczywiście kocha ją nad życie. I mimo tych burz są ciagle razem.

Gość solveigh
Bo nie chciałabym być z nim tylko dla jego wygody,tzn z powodu tego,że ma z kim sypiać... Mam nadzieję,że skoro widzę,że o mnie dba to chyba kocha........