Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

depeche15

Problem trywialny

Polecane posty

mysle ze wiecej biadolenie , mamuska chce Cie ustrzec przed spojrzaniami napalonych dziadkow , a czerwone manifestuje - bierz mnie .... faceci tak ponoc reaguja na czerwien

10% kobiet z czerwonymi ustami wygląda seksownie 90% wygląda jak klaun Jest jeszcze osobna kategoria dla Jadwigi Staniszkis :classic_cool:

Gość sduiuweyryr4555
kiedyś widziałam taką młodą dziewczynę ok 15 -16 lat z krwisto-czerwoną szminką na ustach, myślałam, że jest upośledzona i żal mi się jej zrobiło :(

Zawsze rozwalała mnie zupełnie krwistoczerwona szminka tej nobliwej niewiasty. :D Ale należy na tyle do jej image'u, że z jakimś neutralnym kolorem ust nie jestem w stanie jej sobie wyobrazić. I nie wygląda ani seksownie, ani jak klaun. :D

coz... wyglada slicznie fakt. ale czerwona szminka mniej pasuje blondi niz brunetkom.

to z ciebie depeche niezla sexi nastolatka :D czerwony lakier, czerwone usta;) ja z czerwonym lakierem nigdy nie praktykowalam, ale dzis mnie cos podkusiło i zakupiłam sobie taki:) jutro wypróbuję, zobaczymy :classic_cool:

eh tam, po prostu mi pasuje do karancji i image'u :P rasowa depeszka w koncu, co nie?

o a to to ja tez w pewnym czasie swojego zycia chcialam sobie trzasnąc :P ale jak powiedziałam o tym mamusi to :o wlasnie taka miala minę;) więc dalam sobie spokój:) ale kiedy to było:P

Hehe :) No trudno jakos musze z tym zyc ;), a sie nie tlumacze tylko fakt stwierdzam :) no bo patrz jak dobre slowa mialy by byc glupie :) taki oksymoron z tego wychodzi :) bo jak glupota moze byc dobra :) hehe ;)

haha house- powiedz jesli widzisz taka nastke z czerwonymi ustami to myslisz sobie ze jest wyzywajaca?

Niezupelnie :) tzn. nie dla mnie, bo to sprawa gustu, nie mozna ostatecznie stwierzic czy ktos jest wyzywajacy majac czerwone usta. Wiesz myslalbym obie, ze ta osoba chce byc postrzegana jako wyzywajaca, ale jesli juz mowimy o ustach to mi sie podobaja naturalne usta bez szminki, ale jak juz mowilem to subiektywna bardzo ocena :)