Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OLiViA_venus

Chwila wróżb dla chętnych!cz.2

Polecane posty

A co jeszcze widzisz w kartach dotycząće mojego życia ?

Nic nie ukrywamy przed soba, ale mielismy ostatnio maly krzyzys.... Ale juz jest dobrze... tak jak bylo kiedys a nawet lepiej.

"kasiulkakasiulka" Twoj blad to szukanie milosci wsrod rowiesnikow! poza tym musisz wyjsc z cienia! wszytsko lezy w Twoich rekach!

Gość kafelalalalala
pominelas mnie... czy doczekam sie wrozby?? bardzo prosze...

Gość onaona1
wrozy tylko czarnym nickom

Gość Anastazja .......
Pamiętasz mnie wróżko? Ilona 18.03.1978 Powiedz mi kiedy uda mi się spotkać z Tomaszem? Czy wkrótce? Czy będziemy z tego spotkania zadowoleni? Jak w ogóle to się rozwinie? Potrwa długo, czy chwilę?

Gość tulipanek i stokrotka
prosze jeszcze raz

Nigdy w zyciu zadnych romansow na dodatek z tak starym gosciem:-P haha. Planujemy slub...

Gość xxx555
a ja :)a ja;))))) ja tez umieram z ciekawosci:)

"Anastazja ......." Pamietam, pamietam:)...spotkacie sie napewno ale chyba to na tyle nowosci w Twoich kartach gdyz dalej glowie los oddany jest w Towje rece! Ty jestes inicjatorka! On mysli o Tobie! a Ty nawet zasypiasz myslac o nim..oj wzielo cie moja droga! widze jakos przeprowadzke teraz caly czas!

"kasiulkakasiulka" partner pisany jest Ci napewno mlodszy! nie jest pisany ci slub kocielny!a o slubie myslisz! masz smutno w kartach!

Gość Anastazja .......
Heh ... Ta przeprowadzka mnie przeraża ... no chyba, że na weekend .. (do niego) albo do nowego domu, ale tego nie widziałaś ... Troszkę mnie to przeraża ... jeśli nie powyższe ...

Cieszę się z tego co napisałaś wróżko i dziękuję :) ale mimo to nadal chciałabym wiedzieć kwestię dzieci, bo bardzo boję się porodu, ale chciałabym mieć dzieci. Chciałabym wiedzieć ile i kiedy pierwsze dziecko? Pozdrawiam ;)

Gość tulipanek i stokrotka
Olivio ponownie proszę po raz kolejny o wróżbę:) 18marzec1985 Małgorzata,jak bedzie wygladac moje zycie uczuciowe w najblizszej przyszlosci,jakies zmiany?

Gość ciekawaaa jestem
a ja kiedy wyjde za mąż??? i wogole co mnie czeka??? 23.07.1980

Gość Anastazja .......
Z tą inicjatorką, to też się raczej zgadza .... Bo on raczej tego oczekuje .. Choć ja w tej roli nędznie się czuje ... Tak było ze wszystkim ... najpierw chyba myślał, że go sama zaczepię ... potem dawał mi znaki, że mogę go pocałować ... a potem, że przyjechać mogłabym, albo chociaż jego zaprosić... ostatecznie on musiał sam zainicjować wszystko ... :P Ale właśnie czuję wyraźnie, że wolałby abym to ja ... :P

"black mamba" sama mozesz dokonac wrozby dzieci! ja nie jestem w stanie bo odrazu musze zlozyc karty jak tylko zaczynam Ci je ukadac! nic nie byloby prawdomowne! zrob sobie wahadelko z lancuszka i obraczki lub w miare wywazonego pierscionka!byle by byly TWOJE! i rozkladajac lewa dlon przesun nim w dol i w gore miedzy kciukiem a palcem wskazujacym! pozneij przenies nad dlon i zobacz czy wahadlo zatoczy kolko czy sie zakolysze! powtorz ta czynnosc bez przerywania az do momentu gdy przeniesione nad dlon wahadelko poprostu sie zatrzyma bez wuykonywania wyzej wymienionych ruchow!

Gość Anastazja .......
No jeśli to może być z domem ... to się bardzo cieszę ... :) Choć to jeszcze daleko ... pewnie jakieś 3 lata ...

" Anastazja ......." oj nie to ta wyprowadzka jest przewidziana w kartach duzo wczesniej! wiec to nie dom! dziwne ze go nie widze! zastanawia mnie to!

Gość Martyna.
Ponawiam pytanie. Ja 13.07.90r Martyna On 24.07.88r. Maciek Jestesmy ponad 3 lata razem. czy bedzie on moim mezem? czy bedziemy miec dzieci??