Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OLiViA_venus

Chwila wróżb dla chętnych!cz.2

Polecane posty

Gość kasia15.05.1983
Czy moje zycie wkoncu sie ulozy,czy zaznam w nim spokoj emocjonalny.Czy wyjde za maz?

magdalena 17.03.1990, czy zdam poprawke w sierpniu i pojde na studia? Jezelipojde, to czy dam rade, czy bede sie duzo uczyła, czy jednak bede prowadzic imprezowe zycie, czy bede miała prace i czy bede dobrze zarabiac , kiedy zdam prawko? i jak z moim zdrowiem?

Wrozko proaz 3 mnie pominelas moze chociaz teraz sie uda? Justyna 05.10.1989 Przemek 17.08.1989 Powiedz cos o naszym zwiazku czy jestesmy sobie pisani na zawsze? Co z naszym zyciem ( wspolnym? ) czy bedziemy miec dzieci itp?

Gość kokonia
ania 24.11.1980 co mnie czeka w najbliższej przyszłości: praca, życie osobiste?

Gość leszynianka
dzien dobry Olivio moze dzis sie zalapie-juz mi kiedys wrozylas chcialabym wiedziec wiecej malgorzata 14.03 1970 Lee 29 03 1968 czy zwiazek sie utrzyma,czy jest szczery wobec mnie

Gość ela 19.11.1975
Dzień dobry OLiViO!!!!

Gość cytrynka111
Wrócisz do nad dzisiaj Olivio? Jaką widzisz moją przyszłość? Jaki jest sposób na moją samotność? Czy założę kiedyś rodzinę? Czy będę w szczęśliwym związku? A co z pracą? Zdrowiem? Agnieszka 24-12-1975

"tańczyła jedno lato..." bedzie mi latwiej cos powiedziec gdy podasz jego imie! Ale wiele mi wskazuje na to ze Wy juz razem byliscie!

Gość nalesniki
Witam!!! Moze uda i mi sie zalapac? 18.11.1986- Dominika 1.czy ukoncze studia na 5? 2.czy uda mi sie rozpoczac moj biznes w 2010? a jak nie w 2010 to kiedy? 3.czy wyjde za maz faceta z ktorym teraz jestem? Dziekuje.

Witaj Wrozko Co on do mnie czuje ? Cyz uda nam sie porozumiec ? Anna 21/07/85 Marcin 08/07/86

"leszynianka" nie pamietam Cie dobrze i nie wiem co juz mowilam na temat waszego zwiazku w kazdym razie na dzien dzisiajszy karty nie pokazuja nic wiecej jak tylko romans!! sprecyzuj dokaldniej pytanie!

Gość leszynianka
poprzednia wrozba mowila ze to trudny zwiazek i ze musze mu pozwalac na wiele by zwiazek przetrwal moje pytanie brzmi- czy pisana jest nam przyszlosc razem i czy jestem jedyna kobieta w jego zyciu, czy mam byc wyrozumiala i cierpliwa

"cytrynka111" partner zyciowy juz jest obecny w Twoim zyciu choc narazie nie oficjalnie! warto szerzej otworzyc oczy gdyz mozesz pozniej czegos zalowac! zdrowie raczej w porzadku do konca roku pozniej tylko lekkie infekcje! Jestes za bardzo skryta w sobie i to Twoj problem karty mowia takze o jakims rozczarowaniu z przeszlosci!

Oliwio,Twoja wróżba chyba sie sprawdza....pisze chyba bo.......zreszta napisze jak bede wiedziec dokładnie...... prosze wiec o wrózbe czy wszystko bedzie ok? natalia 30.11.1983 łukasz 20.03.1985

Gość WitamWróżkę
co może pani powiedzieć odnośnie dziewczyny ur 15.06.1986, a także o jej uczuciach wobec mnie, ja ur 01.10.1981

Gość cytrynka111
Jeśli jest już obecny w moim życiu tylko go nie dostrzegam to Gdzie go szukać? Możesz mi jakoś pomóc? Chyba że jest to Irek 29-01-1980?Agnieszka 24-12-1975

Gość ela 19.11.1975
Czy pomyślnie zakończymy budowę domu? andrzej 04.04.1976 Wcześniej karty nic nie pokazywały może teraz?

"leszynianka" wasza przyszlosc lezy w Twoich rekach poiniewaz Ty kochasz naprawde i starsz sie utrzymac ten zwiazek przymykajac oko na wiele rzeczy! nie jest to jednak dobre i nie oplaci Ci sie to w przyszlosci! On poprostu bedzie to wykorzystywal coraz czesciej! kobiety na chwile obecna nie ma ale on ulega romansom bardzo latwo! zastanow sie sama czego naprawde chcesz!

Gość aga/jacek
co w moim małżeństwie? Aga 09.05.1972, jacek03.07.1973

oliwio,nie mam nadzieji...do ostatecznego potwierdzenia Twojej wrózby pozostał jeszcze tydz.....ale jest juz cos cienkiego i bladego........nie chce sie cieszyc na zapas nie chce miec nadzieji zeby sie pozniej nie rozczarowac a intuicja podpowiada mi ze i tak nic z tego......wiec jesli napiszesz cos dokładniej to moze w jakims małym stopniu sie uspokoje....

Gość natalijkaaaaaaaaaaaaaaa
olivia rozmawawialysmy wczoraj...zadzwonilam do mojego dlugoletniego partnera rozmawial ze mna obojetnie i hamsko powiedzil ze wszystko jest bezsesnu ze ma inne plany ze cche wyjechac do usa ze nie ma tam dla mnie miejsca ze nasz zwiazek dalszy jest bezsensu ze jego matka ma racje ze jestem zla....i sporo innych zlych rzeczy ....w skorcie on nie chce juz do mnie wracac...co mam robic ...jak potoczy sie teraz moj los;((