Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OLiViA_venus

Chwila wróżb dla chętnych!cz.2

Polecane posty

Gość olaaaaaaaaaa
ILE BEDE MIAŁA DZIECI olA 1988.07.27

Gość WitamWróżkę
czy zostałem celowo pominęty?

Gość Anastazja .....
Wiem, wiem ... :) Tylko, że ja romantyczką jestem, a on...? Wielkiej romantycznej miłości to z tego nie będzie ... więc to trochę dla mnie trudne ...

Gość aga/jacek
CO z moim małżeństwem Ja 09.05.1972, on 03.07.1973. Hello???!!

Gość ElizabettH
Jakie będą jutro wyniki moich badań? Elżbieta 12.03.1984

Witam Olivko :) Poproszę o wróżbę. Ewa 29.08.1982 Kiedy się ustatkuję i jakiego typu to będzie mężczyzna? I może ogólnie czy będę mieć udane życie? Z góry dziękuje i pozdrawiam.

Gość aaaaaaaaaaaaaaagaaaaaaaa
niestety widze ze ja tez mam pecha :( sprobuje jeszcze raz ... olivio prosze o wrozbe...kiedy spodkam kogos kto mnie pokocha i bede z nim szczesliwa, oraz co z moja praca, czy dalej bede tam pracowac ??? bardzo prosze o wrozbe, 8.12.1980, agnieszka dla mnie tez to bardzo wazne :(

"Elena2525" nie widze jak naarzie u Ciebie zadnego mezczyzny zycia na horyzoncie! Jedynie znajomosci "dla zabicia czasu" masz cizki charakter! napewno wiecej w zyciu osiagniesz jesli chodzi o finanse niz milosc!

Gość ela 19.11.1975
No tak pisałaś mi o tym. Przepraszam, że w kółko wałkuję to samo, ale nie daje mi to spokoju. Miotam się jak zwierz złapany we wnyki. Jako zodiakalna skorpionica swoim jadem zatruję sama sobie życie. Może rzeczywiście powinnam się trochę uspokoić, wyciszyć i bardziej ufać. On też już ma tego dość. Widzę to a mimo wszystko dalej w to brnę....

Gość cytrynka111
Czy będę miała dzieci? Ile? Kiedy? I ponawiam pytanie gdzie szukać Tego który jest mi przeznaczony? możesz mi coś jeszcze podpowiedzieć? Agnieszka 24-12-1975

"ela 19.11.1975" dlatego troche odpusc i nie mysl o tych wszytkich utrapieniach! powinnas sie cieszyc bo Twoj maz naprawde cie kocha .. nie wypalaj tego w nim bo dopiero staniesz sie nie szczesliwa!

"cytrynka111" karty mowia tylko tyle ze jest obok Ciebie i masz otworzyc w koncu szerzej o czy! a dzici nie widze jak narazie u ciebie!

Agnieszka 30.08.1980 Łukasz 27.05.1979 Czy będziemy małżeństwem?Kiedy?Czy będziemy mieć dzieci?I czy zmienię w niedługim czasie prace?

Gość aga/jacek
szkoda Oliwio, ze wybiorczo traktujesz nasze wpisy..... Napisz czy trzeba Cię zarzucać ciągłymi pytaniami czy czytasz wpisy po kolei i po kolei odpowiadasz?? Czuję się pominięta- 2 razy :(

Gość aaaaaaaaaaaaaaagaaaaaaaa
aga/jacek widac nie czyta wszystkich wpisow wrozka chyba :( niektorym odpisuje po kilka razy a niektorych omija...widac mamy pecha :( :( :(

Jesteś niesamowita! Trafiłaś w sedno ! :) Masz może jakieś sugestie odnośnie tego, czym powinnam się zająć, jaka dziedzina byłaby dla mnie odpowiednia, jakieś wskazówki? Z góry dziękuję.

Olivio dziękuję za wróżbę ;] Mam jeszcze jedno pytanie, czy będę miała dzieci ? I czy w dalekiej przyszłości czy bliższej i z moim partnerem?? I jeśli widzisz coś co do mojego zdrowia, ponieważ nim jestem zaniepokojona...

Jeszcze dołączam do mojego postu pytanie, czy mój partner będzie moim mężem??

Gość anna 25031982
Mam dwa pytania: Kiedy drugie dziecko?:) Czy tesciowa zmieni do mnie stosunek? Prosze bardzo grzecznie o odpowiedz:)

Wrozko dziekuje za odpowiedz Jak z moim zdrowiem? I mam pytanie odnosnie milosci czy kiedys bedziemy razem ? czy on ma do mnie teraz o cos pretensje? Ania 21/07/85 Marcin 08/07/86

Gość anna 25031982
Ach,i chcialabym sie dowiedziec,czy wroce kiedys do pracy i czy bede pracowac w swoim zawodzie-to tez jest dla mnie wazne.

Gość lupitta
bardzo prosze o wrozbe- kiedy spotkam swoja 2 polowke i bede w szczesliwym zwiazku? Katarzyna 23.08.87

Gość kasia 15.05.83
Wróżko pominęłaś mnie. kasia15.05.1983 Czy moje zycie wkoncu sie ulozy,czy zaznam w nim spokoj emocjonalny.Czy wyjde za maz?

Gość truscaffka
03.03.1973 Iwona 16.07.1977 Krzysztof czy połączy nas cos powanego i trwałego?

Gość Jaonna 04.12.1980
Zostałam pominieta :( Chciałabym wiedziec czy bede miala dzieci? jesli tak to kiedy? i ile? Prosze od odpis!!!!!!!!!! Bardzo wazne!!!!!!!!!!!!!!

Wrozko pominelas mnie juz 3 razy prosze nie rob tego poreaz kolejny Justyna 05.10.1989 Przemek 17.08.1989 Czy bedziemy razem na zawsze? jaka przyszlosc nas czeka? co z dziecmi kiedy na nie przyjdzie czas?

Agnieszka 30.08.1980 Łukasz 27.05.1979 Czy będziemy małżeństwem?Kiedy?Czy będziemy mieć dzieci?I czy zmienię w niedługim czasie prace?