Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OLiViA_venus

Chwila wróżb dla chętnych!cz.2

Polecane posty

"emo-80 " Widze u Was duza szanse na wspolne powodzenie ale slub bedzie sie odciagal do puki nie zaczniecie sie czesciej spotykac! Moze masz nature kobiety ktora z tym sie pogodzila i uznaje za naturalne spotykanie sie tak zadko..ale to nie dziala pozytywnie na wasz zwiazek nawet jesli tak myslisz! Dalas mu za duzo luzu!

Gość ddddddddddddddddddddddddddffff
23 marzec 1987, czy w tym roku zajde w ciażę ?

oby pozytywne dizęki bo juz tych nieszcześc mam dosc

23 marzec 1987 Malwina , czy w tym roku zajde w ciaze?

Gość ela 19.11.1975
Dzień dobry OLiViO!!! Czy w pobliżu mojego męża jest jakaś inna kobieta andrzej040476

Gość MARTA1984
Wróżko kiedy będę w ciąży? Ile będe mieć dzieci? Marta 07.02.1984

23 marzec 1987 Malwina, kiedy bede w ciazy? ile bede miec dzieci?:)

PO PRZECZYTANIU POSTU MALAMII STWIERDZAM ZE CHYBA NIE BEDZIE SENSU ZEBYM TUTAJ PRZYCHODZILA WIEC NIE WIEM CZY TO NIE OSTATNI MOJ DZIEN NA KAFE...Tacy ludzie jak malamii sa dla mnie totalnie bezosobowi i bezwartosciowi przez to co mowia...ja sluzylam wam wrozba ale nikt w to nie ma obowiazku wierzyc..z reszta mama nadzieje ze Ty malamii przekonasz sie jaki los jest przewrotny i ugryziesz sie w jezyk! Jesli uwaza ktos ze to stek bzdur to niech tu nie wchodzi! Ja tylko mowie co widze z kart nikomu w to wierzyc nie karze!

OLIVIO - nie słuchaj Malllami!!!!!! To jej sprawa co mysli!!!!!! Nie przejmuj sie!!!!!!!!!1 Witaj Olivio!!!! Wczoraj pisałas ze mam do Ciebie napisac jak bedziesz wrozyc z kart, wiec pisze! Prosze powiedz czy bede miala dzieci? kiedy zajde w ciaze? Ile bede miala dzieci? Po prostu wszystko co zwiazane z dzicmi Joanna 04.12.1980 Mirosław 23.05.1979 CZEKAM CZEKAM CZEKAM CZEKAM CIERPLIWIE!!!!!!!!!!!!!

Dzień dobry wróżko To znowu ja - Ania, 3.4.78 Widzę, że jesteś, dlatego postanowiłam raz jeszcze poprosić Cię o wróżbę. Pisałaś, że ten który będzie Ojcem moich dzieci, jest już przy mnie. Pytanie mam do Ciebie, czy będziemy mieszkać a Polsce czy poza Polską. Czy związek, w którym teraz jestem, jest tym właśnie związkiem, czy mężczyzna, z którym jesteśmy sobie pisani, mieszka teraz daleko ... Proszę o podpowiedzi, dla mnie stało się to w ostatnich dniach bardzo istotne, proszę o pomoc. :-) 🌼

Gość ela 19.11.1975
Z O S T A Ń P R O S Z Ę ! ! !

Gość Anastazja ....
Ja Olivio mam zupełnie odmienne zdanie ... niż Malami ... i cieszę się, że tutaj jesteś ... :) Pozdrawiam serdecznie ...

"aniaaneczka" Masz obok siebie tez innego mezczyzne nie tylko ta stara milosc...ale rozeszliscie sie poprostu z braku dojrzalosci(jesli chodzi o tworzenie zwiazku) On jeszcze nie wiedzial czym to sie je...wasze drogi jeszcze w przyszlosci sie krzyzuja dlatego on jest Tobie w tym sensie pisany...do tej pory poznasz i zrobisz wiele innego! Jestes bardzo silna osobowosciowo!!

" mysia8520" Pisane jest wam wszytko to co dobre! a Ty osoagniesz jakis swoj cel ktory niedawno sobie postawilas!

Gość aniaaneczka
olivio rzeczywiscie jest tez inny mezczyzna !! i czuje sie wlasnie taka rozerwana pomiedzy nimi i to prawda byl on dla mnie troche malo dojrzaly chcialam kogos bardziej odpowiedzialnego... ale jesli chodzi o to ze nasze drogi sie jeszcze w przyszlosci krzyzuja to czy on mi jest pisany jako ten jeden jedyny ???

"AAAAA1980" Widze u Ciebie ogromna chec posiadania dzieci ale masz problemz zajsciem w ciaze! nie wykluczone ze wplywa na to cos z przeszlosci! karty pokazuja tylko jedno dziecko w Twoim zyciu! Czy masz moze brata ktory ma juz dziecko?

Olivio, czy problem z zajsciem w ciaze jest problemem natury zdrowotnej czy psychicznej? Moze wystarczy ze pojde do Ginekologa sie leczyc i bedzie ok? czy darowac sobie lekarzy????

23 marzec 1987 Malwina, kiedy bede w ciazy? ile bede miec dzieci? Co widzisz w naszym zwiazku (on- 22 lipiec 1987 Łukasz) Pozdrawiam i dziekuje ! 🌼

Gość magdaaaaa
28 czerwiec Magda. czy bedę miała slub z męzczyzną z zagranicy.?? ile bede miałą dzieci.? i czy ten związem bedzie szczęscliwy.?

Gość ela 19.11.1975
Czy coś bliżej możesz mi o niej napisać? Czy ich coś łączy? Czy mu na niej zależy? Jakie ona ma zamiary wobec mojego m?

"turkusek" jedno z dzieci napewno od poczatku bedzie mieszkalo w polsce ale 2 pozostalych widze za granica i jedynie przyjezdnie tutaj..nie wiem co to moze dokaldnie oznaczac! mezczyzna z ktorym bedziesz miala dzieci bedzie bardzo ci oddany i bedzie zawsze przy Tobie nie czeka Cie przyy nim zadna zdrada itd... obecnie jest faktycznie dalej od Ciebie!

dziekuje;)) a jak z dziecmi?? a jak z nasza praca? Joanna 1985.12.27 Krzysztof 25.06.1985

"aniaaneczka" karty pokazuja przeznaczenie spotkania i napewno bycia razem ale nie widze juz berdziej odleglej przyszlosci! muysle ze wiele zalezy od Ciebie! napewno jak juz bedziesz z nim moglabys zaciagnac porady wrozki gdyz sadze ze karty wtedy otworza sie szerzej przyszlosciowo!

Gość MARTA1984
Wróżko czemu mnie pominełaś, jestem na stronie 25 bardzo proszę o wróżbę!!!!

23 marzec 1987 Malwina, kiedy bede w ciazy? ile bede miec dzieci? Co widzisz w naszym zwiazku (on- 22 lipiec 1987 Łukasz) Pozdrawiam i dziekuje ! _____ mnie tez pominełas:P

A Olivio mam jeszcze pytanie odnosnie mojej pracy czy zmienie keidys na lepszą/

OLIVIO, czekam cierpliwie na odpis na poprzednie wiadomosci. To juz moje ostatnie pytanie: Te jedno dziecko? Kiedy Ono bedzie? Chłopiec czy dziewczynka? Z góry dziekuje za odpis i pozdrawiam. .