Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OLiViA_venus

Chwila wróżb dla chętnych!cz.2

Polecane posty

wrozko gdybys znalazla czas to napisz jeszcze cos o mojej przeszlsci chcialabym wiedziec czy rzeczywiscie wszystko sie sprzwdza w 100% co moglabys powiedziec o mojej przeszlosci? Justyna 05.10.1989

Wszędzie się zdarzają pajace. Nie zwracaj uwagi, przecież większość docenia to co robisz. Pozdrawiam

nie przejmuj sie negatywnymi opiniami, maja racja Ci co pisza ze zazdrosc ich pokonuje Ja tez bym chciala wiedziec cosik o swojej przyszlosci tylko nie wiem jakie dane potrzebne ::)

kochana wróżko przepraszam, że zamęczam, ale jak będziesz mieć czas to powróż mi o mojej pracy: jak powinnam się zachować, czy zostać, no i o tej chorobie, o której pisałaś chciałabym więcej wiedzieć Paulina - 26.07.1984.

natomiast ja chcialabym abys mi powiedziala cos o mojej PRZESZLOSCI, z gory dziekuje cokolwiek powiedz ;)

Witam Olivio. Od 2 dni mam pewne spiecie z moja najlepsza kolezanka. Czy moglabys mi powiedziec czy warto ratowac ta przyjazn czy epiej sobie darowac???? PROSZE O ODPOWIEDZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"AAAAA1980" Nie ma co ratowac tej przyjazni na sile a juz napewno nie powinno to plynac od Ciebie gdyz Ona jest w stosunku do ciebie bardzo falszywa...jesli dalej tego nie dostrzegasz to w koncu otworz oczy gdtyz ona obgadaywala cie do tej pory na prawo i lewo! Wszytko z zazdrosci! ale karty mowia ze jest ogolnie zwiazana z Twoja rodzina i napewno wszytko wroci do normy jak jej przejda wewnetrzne frustracje! ... Ty powinnas teraz myslec tylko o sobie i swoim mezu...pielegnowac wasze zycie ...to sa glowne cele postawione w kartach!

Gość Malineczka77
Witaj Wróżko.Czy spełni się moje marzenie o drugim dziecku?Czy z mężczyzną,z którym obecnie jestem ułożę sobie życie? Beata 22.08.1977 on 10.08.1974

Witam. Dziś znów ja. Czy wyjdę za tego pana, co siez nim teraz spotykam?

"Malineczka77" dziecka niestety u Ciebie nie widze! a ten mezczyzna bedzie przy Tobie dosc dlugo ale bedzie to luzny zwiazek w pewnym etapie! Kozystaj z zycia pelna para bo masz wiele mozliwosci! Jestes bardzo zaradna kobieta!

Olivio pisalam tu dzis chyba jako pierwsza wiec PONAWIAM powiedz cos o mojej PRZESZLOSCI Justyna 05.10.1989

"amaj8" nie jest to milosc Twojego zycia wiec slub moze byc realizowny jedynie z rozsadku i ze strachu przed samotnoscia! On chce slubu!

Gość babeczka z malinami
Kiedy będę miała dziecko, jakiej płci i czy jedno czy więcej? Ja 30.07.1984, on 01.05.1984r.Pozdrawiam!

a czy znajdę innego? czy warto go rzucić po 6 latach? jemu do ołtarza sie nie spieszy... a ja chcę dziecko!

Gość wwww
witaj wróżko powiedz jak z moim zdrowiem i co w kwestii dziecka? ...czy bede jeszcze miala jedno dziecko? co w kwestii finansow? 29,04,1978 wioletta dziekuje i pozdrawiam

" tinka89" miotalo sie w Tobie wiele emocji zwiazanych ze spelnieniem milosci! Otaczalo Cie i otacza dalej wiele falszywych osob!

"babeczka z malinami" zrob wahadelko(jak je zrobic napisane jest na str.7) i podaj mi wyniki...wtedy Ci odpowiem!

Gość Malineczka77
Dziękuję Ci Olivio,czy możesz mi jeszcze powiedzieć,czy mam się obawiać o moją stałą pracę?Boję się utraty pracy.Beata 22.08.1977