Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pooomozcie

co to za narosl?

Polecane posty

Gość pooomozcie

mam taki jakby wiszący dzyndzelek na skórze, wcześniej go nie było, ale pojawił się i pomału rośnie. wygląda całkiem jak skóra. co to może być? gdzie można znaleźć jakieś zdjęcia? i wogóle do jakiego lekarza sie z tym udac (bo ta narosl jest zaraz kolo odbytu i glupio ogolnemu wystawiac dupe...

Gość bo ty masz hemoroidy może
swędzi cie tyłek? masz siedzącą pracę? mało ruchu? koniecznie do lekarza. bo się w jakie racysko przemieni.

Gość Erazmdrugi
czy to nie jest przypadkiem kolejny krąg rosnący od kości ogonowej , nauka zna takie przypadki , daj znać jak zacznie sierścią zarastać :)

Gość mala zielona zaba
MOZE TO BRODAWKA JA DZIS BYLAM U DERMATOLOGA PO SKIEROWANIE DO CHIRURGA WCZESNIEJ MYSLALAM ZE TO TAKI WYSTAJACY PIEPRZYK IDZ DO DERMATOLOGA I NIE MASZ SIE CZEGO WSTYDZIC NAPEWNO GORSZE RZECZY WIDZIAL A ZRESZTA CO CIE TO OBCHODZ;0

poczytaj o kłykcinach może to jest to uczyłam się o czymś takim:)

Gość pytanie ....
hemoroidy podobno bolą i swędzą a jak to ma kolor skóry to do dermatologa idź. a tak z ciekawości to jak ty to wypatrzylas/es?

Gość pooomozcie
miałam niedawno stosunek od tyłu z Murzynem i On trysnął na moja pupe

Gość pooomozcie
ktos na gorze sie podszyl to na pewno nie hemoroid, nie kłykciny to cos innego i nie moge nigdzie znalezc takiego zdjecia a po prostu wyczulam pod palcami i popatrzylam w lusterku...