Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bb..

jego rodzenstwo pytanie

Polecane posty

Gość bb..

moj chlopak ma duzo starsze rodzenstwo np siostra jest po 40 ma 4 dzieci i teraz czy ja mam zwracac sie na pani czy po imieniu?

Gość damaha
moja dziewczyna tez ma tylko starsze rodzenstwo. jej najstarszy brat ma 39 lat i 2 dzieci. i mowimy do siebie po imieniu.z reszta jej rodzenstwa tez gadam po imieniu. cale jej rodzenstwo mo zaproponowalo zebym z nimi rozmawial po imieniu. bo tak jest dla nich i dla mnie wygodnie.

Gość bb..
ale mnie nikt nie proponowal w tym problem ja sama mam 29 lat

Gość bb..
to jak to ma byc?

Gość bb..
ludzie czy ktos moze mi odpowiedziec czy wypada mowic po imieniu do kobiety po 40 jesli ja z chlopakiem nie jestesmy jeszcze malzenstwem

Gość s y l u s i a
jak masz 29 lat to mow im po imieniu, zapytaj sie zreszta chlopaka co o tym sadzi

to siostra Twojego faeta a nie obca baba. Do kuzynek, siotry, brata mowi sie po imieniu - do rodzicoc, ciotek, dziadków "pan/pani". Zreszta zapytaj sie faceta, on Ci pewnie powie jaka jest ta jego siostra i jak ona to widzi.

Gość brat mojego chłopaka ma
33 lata, ja mam 20. I nigdy w zyciu nie powiem do niego PAN. Od samego poczatku po imieniu sie do niego zwracałam. A chłopak ma juz 2 dzieci, zone i ladny staz malzenski

Gość bb..
nie no 33 lata to mlody facet a siostra jest po 40 i wyglada sobie no juz na typowa matke i tak mi jakos glupio ale OK mowicie zeby po imieniu to tak zrobie