Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jabcok/..

mój chłopak mnie olewa

Polecane posty

Gość jabcok/..

witam wszystkich i proszę o pomoc. jesteśmy ze sobą 3,5 roku. od około dwóch tygodni mój chłopak przyjeżdża do mnie (codziennie) ale zaraz telefon od kolegi "możemy pogadać?" i on już do niego jedzie. oczywiście zabiera mnie ze sobą ale siedzę w samochodzie, chcą sobie porozmawiać na osobności to nie będę tego słuchać.. i tak jest za każdym razem. zaraz znajdzie się jakiś jego kolega albo kilku kolegów. praktycznie nie rozmawiamy, bo kiedy? mam już tego dosyć. nie chcę się z nim o to kłócić ale nie potrafię już dłużej odwlekać tej rozmowy. tak samo jest, jak jedziemy na imprezę-ja siedzę sama a on zajęty kolegami. nie wiem co mam robić, narazie nie chcę nic mówić na ten temat jestem zbyt wściekła na niego. miał ktoś taką sytuację? pozdrawiam.

Gość no to ja Ci doradzę
pierdol go :)

Gość tttttttwwwwwwwwwwww
j.w. :P

Gość aaaaa tammmmm
przejmujesz sie, tez go olej zobaczy jak to milo jest

Gość jabcok/..
ale ja tak nie potrafię olać go..

Gość angelo9
to może wróćcie do spotykania sie tak, jak było przed dwoma tygodniami, skoro denerwuje cię, to że on probuje być częściej obok ciebie? albo każ mu zarezerwować np sobotę tylko dla was

Gość lalineczka
hmmm...koledzy sa na pierwszym miejscu, to jakieś dziwne...przerywać spotkanie z kobieta i jechać na baje z kumplami. Co do imprez-zamiast się wściekać, że gada z kumplami-zajmij się też rozmowa z innymi dziewczynami i facetami, potańcz...Jak natomiast jeszcze raz będzie chciał pojechac pilnie do kumpla, to niech jedzie ale bez ciebie. Jest czas na ukochana i czas na kumpli-niech znajdzie równowagę.

Gość Szejk z Radzymina
jak olewa to ma powód z k u r wa mi trza krótko 🖐️

Gość jabcok/..
szejku kurwa to cię mogła robić. a reszcie dziękuję :) tylko nie wiem, czy się wściec na niego i jeśli następnym razem będzie chciał będąc ze mną jechać do kolegi powiedzieć mu, żeby jechał sam lub coś w tym stylu, czy porozmawiać..

Gość obraź się no ile można
powiedz "chcesz to jedź ale nie masz po co wracać" nie daj sobie napluć.

Gość połam mu kark
fajny nick :P też Ci doradze-pierdol go :)

Gość jabcok/..
dziękuję Wam wszystkim :)

Gość angelo9
a może on to wykorzystuje, bo wie, że kiedy powie,że jedzie do kolegi, to ty z nim nie pojedziesz i bedzie wolny wieczorem? ... a wtedy hulaj dusza... nie możecie chwilę pogadać w samochodzie? jak będziecie wracać, to też pogadacie sam na sam.