Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mokraaaa

Czy podnieca was wizyta u ginekologa?

Polecane posty

Gość mokraaaa

Jeszcze nigdy nie byłam, a boję się, ze się zrobię mokra, szczególnie jeśli gin będzie przystojny. Miała tak któraś z was?

Gość mokraaaa
??

Gość mokraaaa
Nikt nie ma takiego problemu? :(

Gość piąteczekk
mnie podnieca... lubie jak wkłada mi tam różne przyrządy i palce:D

Gość mokraaaa
Serio? :D I on to zauważa czy nie?

jasne, że tak, miewam orgazmy na fotelu szczególnie jak mi wkłada wziernik:O Na poważnie, nie nie podnieca i dziwne byłoby dla mnie gdyby podniecała mnie taka wizyta

Gość
Chciala bym osobiscie poznac kobiete, ktora to podnieca wizyta u ginekologa ,oj a zyje juz troche nie spotkalam takiej na mojej drodze.Wiekszosc kobiet przezywa taki stres,ze po zejsciu z tego fotelu nie wiedza w ktora isc strone.A zreszta jakies nie taktowne te pytanie.

Gość Mała_123
Jassne wizyta u gina jest bardzo podniecająca... Nie no żartuje oczywiście. Mój ginekolog jest młody (ma ok. 30 lat) i baaardzo przystojny. Ale nie patrze na niego jak na facete tylko jak na lekarza.

Gość afujfuj
chyba żartujecie że może to kogoś podniecać nie mam jakichś oporów ale nie jest to dla mnie przyjemne jak mi ktoś obcy za przeproszeniem w ci.pie grzebie. czym tu sie podniecać? wziernikiem?

Gość mokraaaa
Ale ja mam taki problem, że tylko jak mam zdjąć majtki, to się robię wilgotna, a jak to zauważy? :o

Gość afujfuj
to pójdz bez majtek :)

Gość Szejna
No a co a tym złego, gin widział tyle cipek, że twoja mokra czy nie mokra nie zrobi na nim wrażenia.

Gość a ja muszę się przyznać
że mnie podnieca :O

Gość Gin jak wyłazi z roboty
to mówi: NARESZCIE TWARZE ;) ma w doopie Wasze pisdy :-D

Gość mokraaaa
No ja wiem, że widzi pełno cipek i to dla niego codzienność, ale dla mnie to nie jest codzienność i źle bym się z tym czuła gdyby ginekolog mnie podniecił i co gorsza, to zauważył, a może jakoś skomentował :o

Gość pamietam takie cos
Znow smiech na widowni.Jak tylko sie pojawi niewygodny dla was temat-facetki-natychmiast zaczynacie mowic jedna w imieniu wszystkich facetek,zarzekajac sie przy tym ze to co akurat ktoras klamie jest najczystsza prawda!!!A ja znam takie,ktore podnieca wizyta u jak wy to mowicie-gina.Wbrew wam wszystkim-ZNAM i to nie jedna.Wiec juz chocby to ze ja znam kilka facetek ktore to jara swiadczy o waszym wierutnym zaklamaniu----"nigdy nie spotkalam na swojej drodze jak tylko zyje-raczej KAZDA przezywa sters"................Smiech,smiech,smiech---jakie wy jestescie smieszne...............

Gość nie wylaczaj
to idz do kobiety ginekologa

Gość Mataka
Ogólnie rozumiem Twój problem...ale nie martw sie. Podniecenie jest niemozliwe, zwłaszcza przy pierwszej wizycie. Moja mama mówi a ma 50 lat że za każdym razem jest taki stres przed wejsciem do gina że się sikac chce:)

Gość Mataka
Najlepsze jest to że facet czuje się bardzej obeznany w sprawach ginekologicznych niz koniety. Moze jest trans?

Gość Kolator
ubierz jakieś ciekawe gacie np. chabrowe

Gość w gore bo ciekawe

Gość mnie bardzo podniecaaaaaaa
powaznie :)

Gość upapapappapapap

a co w tym podniecającego, mój gin jest przystojny, jednak wizyta nie podnieca mnie, ale za każdym razem jak mam do niego iść przypomina mi się coś, co mi kiedyś powiedział.... :P

Gość gość
Tak a zwłaszcza jak dotyka i musnie mój pieprzyk

Gość podszywka Przemka :P
mnie podnieca, ale tylko" mentalnie"...szybciej bije mi serce,czuje napiecie i takie chwilowe otepienie :D facet jest mlody,przystojny,bardzo delikatny i subtelny.... nie robie sie wilgotna....do tego trzebeba dotyku ,,..tu i tam,tam i tu....pieszczot,masazu,bodzcow na kika zmyslow....bliskosci i czucia jego oddechu... Chociaz raz chyba zrobilo mi se tam mokro :)