Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frankfurter allgemeine

czy rozmawiacie z exem? np. telefonicznie

Polecane posty

Gość frankfurter allgemeine

mój mieszka 800 km ode mnie, więc jak dzwoni to pelen luz, bo wiem że ani on nie przyjedzie ani ja tam nie pojadę. poza tym już 2 lata nie jestesmy razem, więc teraz rozmawia mi się z nim na luzie, bo jest dystans. jestem mila ale nic ponad to. gadamy o wszystkim heh. on wie że mam faceta, jest sam. gadamy sobie nawet i godzinę. jak nigdy heh.

tak ja rozmawiam codziennie od 5 lat jak już z nim nie jestem :o kurwa a pytam sie po co :o??

Gość dziwny nie jestes
moj ex z ktorym bylam 6lat temu nadal do mnie dzwoni:O

Gość szejk z Radzymina
EXY TYLKO RUCHAM

Gość frankfurter
no wlaśnie - z nudów czy na coś liczy. czasem mi przykro bo po odlożeniu sluchawki stwierdzam, że zachowuje się jak desperat bo potrzebuje kobiety i nie wierzę w uczucia, które ponoć jeszcze do mnie żywi że tak powiem. ale spoko, traktuję go już tylko jako przyjaciela. pogada sobie i luz.

Gość Mała_123
Raz z nim gadałam na gg po 2 latach od zerwania. I już nie mam zamiaru więcej tego robić bo to kretyn :/

Gość frankfurter
no mój też kretyn ... ale jak dzwoni to rozmawiam z grzeczności. mamy wspólnych znajomych tam więc o nich się wypytuję heh

Ja z jednym exem sporadycznie rozmawiam na gg, poza tym czasem się widujemy gdzieś na imprezach-mamy wspólnych znajomych..nigdy nie rozmawiamy o przeszłości, jak już to o muzyce, traktuję go po prostu jak kolegę.