Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hqhswhwshwshw

puder maskujaco matujacy jaki?

Polecane posty

Gość hqhswhwshwshw

mam 25 lat i nadal problemy z cera. tzn mam lekkie wypryski na czole i brodzie i w dodatku cere mieszana. latem wyglada okropnie bo nie dosc ze swieci to jeszcze te krosty :O jaki polecacie puder? tak aby nie byl za ciezki matowal i pokrywal dobrze? prosze o porpozycje z gory dziekuje 🌼

Gość myj sie a nie pudruj

Gość gagagahjajancuc
clinique superfit makeup

Gość gagagahjajancuc
a co do problemow z cera to Duac Once Daily Gel - niezly specyfik na tradzik-przepisal mi go dermatolog-i to bynajmniej nie tradzik mlodzienczy :)

Gość hqhswhwshwshw
ale na recepte ten krem jest? i naprawde pomaga? w jakiej cenie? a puder wyzej napisany w jakiej cenie?

Ja też mam problemy z cerą podobne do Twoich, a trądzik to juz dwno nie młodzieńczy. Ostatnio kupiłam w aptece tabletki \"Cerin\" firmy Sensilab. Poleciła kobieta w aptece. Jest bez recepty, piję raz dziennie przed posiłkiem. Wszystko ładnie sie goi i znika, nie ma nowych pryszczy czy też takich bolących wielkich krost, do których miałam skłonność.

Gość hqhswhwshwshw
fakt1 dzieki, koniecznie kupie bo probuowalam juz wszystkiego i nadal mam problemy z tymi krostkami :( w jakiej sa cenie te tabletki moglabys napsac?

Gość gagagahjajancuc
nie wiem tez do konca czy chodzi Ci o puder sypki czy o fluid-to akurat jest fluid,ale drogi-natomiast bardzo wydajny i nie robi maski na twarzy. Ja mieszkam za granica wiec nie orientuje sie ile w Polsce kosztuje, tutaj chyba £19,ale starcza na kilka miesiecy. Co do Duac to kupowalam go ok.2 lat temu i kosztowal chyba ok.40-50zl, mala tubka,ale skuteczna. Nie pamietam czy jest na recepte,ale chyba druga tubke kupowalam juz bez recepty. W kazdym razie jest pelnoplatny. Ja mysle, ze na poczatku moglabys zrobic "wywiad" nt. dobrego dermatologa-najlepiej prywatnie. To chyba podstawa. Ja trafilam na bardzo dobra, przepisala mi 2 masci robione, 2 plyny tez robione i ten duac. Jesli chodzi o tansze fluidy to obejrzyj erisa, czyli lirene-porownaj serie jakie maja. Ja bardzo sobie cenie ich kosmetyki, moim zdaniem sa konkurencyjne w stosunku do zagranicznych i przereklamowanych.

Gość hqhswhwshwshw
a najlpeiej ze ani jeden lekarz nie zaporponowal mi badan hormonalnych jak pytalam mowili ze nie mam duzych problemow :O moze wy sie orientujecie co wypadaloby zrobic zeby wiedziec ze nie mam czegos innego? co jakis czas swedzi mnie twarz no i wypryski raz ich wiecej raz mniej. teraz te okropne lato, najgorzej ze w pomieszczeniach tak nie widac tych krostek ale bedac na powietrzu swiezym przejrzec sie w lustrze to koszmar dla mnie :( :O

Gość gagagahjajancuc
zycze powodzenia w znikaniu tych paskudztw i staraj sie nie wysuszac za bardzo cery, dzialaj punktowo a na reszte stosuj dobry krem nawilzajacy. Pozdrawiam

Miałam kiedyś Vichy normaderm na dzien. Dla mnie to była kompletna strata pieniedzy. Za Cerin dałam 27zł, jest teraz sprzedawany w promocji z witaminkami musujacymi. Jedno opakowanie to 30 tabletek,a wiec na miesiac starczy. Naprawde zobaczysz roznice po kilku dniach. Polecam.

Odezwij sie za pare dni na kafe jesli zdecydujesz sie je kupic. Napisz swoja opinie:)

Gość gagagahjajancuc
wiesz, ja robilam sobie badania tez na ta ewentualnosc, nawet bylam prywatnie u endokrynologa :) ale okazalo sie, ze wszystko w porzadku, trafilam do tej dermatolog i uslyszalam:ma pani tradzik osoby doroslej :D