Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natasza Sant Piech

Bylam na iprezie i przezylam cos takiego po raz pierwsz z zupelnie obcym facetem

Polecane posty

Gość Natasza Sant Piech

Pilam ze znaomymi. On wszedl. Usiadl pare stolikow dalej. Popatrzyl na mnie a ja juz wiedzialam. Zrozumielismy sie bez slow- do lazienki, ja mu zrobilam loda. On wyszedl bez slow, pierwszy. NIC SIE DO MNIE NIE ODEZWAL ANI SLOWEM. nIE WIDZIALAM GO POTEM. Ale to bylo niesamowite.

Gość Still afraid 17
Ej wiedz co- tez mysle co jakis czas o czyms takim alle nie wiem czy bym sie odwazyla

Gość chomka
A jaką ty przyjemnośc miałaś z całego zdarzenia? Szmata :P

Gość marrr
porażka. było mu jeszcze wylizać rowa

Gość JarekK__
Niesamowite jest po prostu to że skoro to tak zrobiłaś to i z pewnością w opinii tego faceta jesteś po prostu zwykłą szmatą.

ale wy dziwni jestescie nigdy nie spotkaliscie kogos z kim chcieli byscie odrazu isc do łóżka , kochac sie tu i teraz ? ona to po prostu zrealizowała

sex ma rozne oblicza i zrobienie laski jest jednym z nich gratulacje za realizacje marzenia, nie kazdy na tyle odwagi!

Gość Kicka Kacka
Ile bym dala aby pzerzyc cos takiego

Gość Zlotousta Palantata
Tz mialam cos takiego. W wc w centrum handlowym. On mial jakies 60 lay i nic do mnie nie powiedzila. Szybki lodziek i do widzenia

Gość konkretttt
zajebiście mnie takie rzeczy podniecają! Zrobiłabym loda i jeszcze wylizała jajeczka! majtki mokre mam już teraz! Popieram jak najbardziej popieram!

Gość lizak1001
Szmata. Prostytutka przynajmniej bierze za loda pieniadze. Ty zrobilas to za darmo obcemu facetowi, ktory nie dal ci nic w zamian. Żal. Jednak nie zabraniam. Twoja sprawa.

Gość Z ciebie zwykła kur*a
I to jest najprostsza droga do złapania jakiegoś syfa.. a potem sie dziwią że murzyn zaraża HIVem 20 dziwek na tydzień jak takie kurwy sie po świecie plątają

Papierowym ręcznikiem wytarł kutasa i gdy jeszcze klęczałaś, pomylił cię ze pojemnikiem na śmieci i rzucił nim w twoim kierunku. Kiedy zamykając drzwi łazienki, doszło do jego mózgownicy że popełnił straszny błąd. NIe pozostało mu nic innego jak spierrdolić ze wstydu z lokalu. Jak by wiedział że ci się podobało może byłoby coś więcej. ;)