Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olka11111

bardzo obfite krwawienie i skrzepy ....

Polecane posty

Gość olka11111

Dziewczyny mam pytanie od 5 dni mam bardzo obfite krwawienie mozna nawet porownac to czasami do krwotoku do tego caly czas leca mi skrzepy dosc duze...krew ma raz ciemny raz jasny kolor...bylam dzisiaj u lekarza ale zrobil usg i niby wszystko jest dobrze ale pojawily sie tez straszne skurcze brzucha jak myslicie lekarz mial racje????a moze powinnam isc do innego ginekologa????

Gość asiulka31
Może to poronienie? Masz jakieś podstawy żeby przypuszczać że mogłaś być w ciąży...najlepiej będzie jak zasięgniesz porady innego lekarza.

Gość olka11111
wiesz robilam test wyszlo ze jestem w ciazy....tez mysle caly czas ze to poronienie bo przy zdrowej ciazy raczej krwotoku sie nie dostaje....wlasnie musze isc do innego...

Gość North Yorkshire
idz do innego ginekologa bo to ne za ciekawie wyglada

Gość ja tak miałam jak poroniłam
i też lekarz mi powiedział,że zobaczymy, jeśli krwawienie będzie trwało dłlużej niż 7 dni! Oczywiście po 7 dniach nadawałam się tylko do czyszczenia macicy.

Gość olka11111
no u mnie to juz dzisiaj jest 6 dzien a w nocy to chyba z 5 proszkow na bol brzucha wzielam ...ale czy lekarz moze sie az tak pomylic???

Gość GABI uk
powinnas koniecznie isc do lekarza, ja dostalam kiedys krwawienia ze skrzepami w teminie miesiaczki, nie wiedzialam, ze jestem w ciazy, ale ktos doradzil zrobienie testu ciazowego, ktory okazal sie pozytywny. u mnie obylo sie bez lyzeczkowania macicy, oczyscila sie sama, koniecznie pojdz do ginekologa, szczegolnie jesli test ciazowy byl pozytywny