Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama jak palec 258

Strach

Polecane posty

Gość sama jak palec 258

Mam 41 lat i tak jak w sie podpisalam jestem sama jak palec, ale nie o to chodzi. Chcialabym kogos poznac, ale najczesciej poznaje w necie i tak jak teraz poznalam kogos naprawde fajnego z mojego miata, rozmawiamy juz dlugo i nasza znajomosc netowa rozwija sie obiecujaco, a ja wiem, ze nie bede miala odwago sie z nim spotkac wiec musze zakonczyc te rozmowy, chociaz bardzo bym chciala abysmy sie sobe spodobali. Jednak wiem, ze nie przelamie sie, taka jestem zalosna.

Gość jasiekkk
psychofanka, wejdź na temat o zmianie nicka. fajny wierszyk tam wpisałem

Gość lalineczka
ale czemu nie będziesz miała odwagi sie z nim spotkać? on nie gryzie, wspólne spotkanie to nie pójście na ścięcie. Zrób się na bóstwo, bądż uśmiechnieta i naturalna-wspólna kawa to przyjemność a nie kara! Faceci nie gryza, on najprawdopodobniej tez sie boi i będzie jeszcze bardziej niż ty skrępowany. Rusz tyłek na ta randkę:) W razie czego służe pomoca:)

Gość sama jak palec 258
haha nie ma problemu z sedesee My sie na gg swietnie dogadujemy, natomiast on jest taki rozny ode mnie. Wyluzowany, pewny siebie, a ja dokladnie a odwrot. Nawet nie wyobrazam sobie tego spotkania, no ale tez zadnego innego.

Gość lalineczka
To co? Masz go za Boga, któremu nie dorastasz do pięt? A gadałas z nim na skype lub przez tel.? Moze gdy usłyszysz jego głos, to już nie wyda ci się taki pewny?

Gość perwers....
Psychofanko zbiczuj mnie :P

Gość sama jak palec 258
"Zrób się na bóstwo, bądż uśmiechnieta i naturalna" no wlasnie tego nie potrafie zrealizowac, a jak ogladam jego fotki, to tym badziej sie zastanawiam "z czym do ludzi" ja.

Gość mariannaspodgs
no przestań, jak się z nim nie spotkasz to się nie przekonasz. może to jest właśnie początek czegoś pięknego. przeciwności się do siebie przyciągają. przecież Cię nie zje, a jak się okaże, że to jednak nie to, to im prędzej tym lepiej. przecież nie będziecie cały czas żyli wirtualną przyjaźnią.

Gość lalineczka
Poza tym facei lubia delkatne , nieśmałe kobiety. Kto powiedział, ze on chce wylzowanej zdziry??? Bądż soba a na odwage strzel sobie kielicha przed wyjsciem;)

Gość perwers....
Tak podniecilas mnei teraz :D

Gość perwers....
Sedes nie bedzie zazdrosny :P

Gość lalineczka
Jak to nie potrafisz? Załóż spodnie lub spódnicę, letnią bluzeczke , zrób lekki makijaż, ułóz włosy( możesz uczesać się u fryzjera). on widział twoje fotki????

Gość sama jak palec 258
Nie rozmawialam z nim przez tel, starczylo mi tylko odwagi na klikanie. Nie uwazam go za Boga, raczej sobie za kogos malo interesujacą.

Gość lalineczka
koniecznie pogadaj z nim przez tel, to nie boli, on cie nie zje! Gadaj z nim jak z koleżanką:) Możesz stać z telefonem przed lustrem i sie uśmiechać:) To pomaga-kontrolujesz mimike twarzy i i głos jest mniej drżący:) I nigdy przenigdy nie wmawiaj sobie, że jesteś mało interesująca! Jesteś wyjątkowa:)...każdy jest wyjątkowy:)

Gość nie_sam_ale_czytający
dziewczyno, wiesz, że jesteś słodka ? może właśnie to w Tobie go ujmuje, ta nieporadność, ta niewiara w siebie ! daj mu i sobie szansę ! bądz naturalna ! nieśmiała, zakompleksiona, ale chętna - taka jak podczas rozmów ! jeśli on takiej Ciebie szuka - to strzał w dziesiątkę ! jeśli nie - no cóż, wtedy będziesz miała podstawy by skończyć znajomość, ale będziesz wiedziała, że to nie Ty oszukiwałaś ! :) powodzenia !

Gość sama jak palec 258
tak widzial i pisze ze bardzo mu sie podobam, ale wiadomo, wyslalam mu najladniejsze ujecia. Macie racje, ja sie z Wami zgadzam, ale nie jestem w stanie zniesc upokorzenia jesli na tym spotkaniu spojrzalby a mnie z pogarda, a z drugiej strony tak badzo bym chciala.

Gość lalineczka
Moja pierwsza netowa randka była koszmarem ale czegoś mnie nauczyła!:) Trening czyni mistrza, musisz zacząc próbować:) Zmuś się, weż za głowę i na siłę wyciąg na to spotkanie!

Gość lalineczka
Jak spojrzy na ciebe z pogarda, to pies go drapał-ty też tak spójrz! Ale jesli jest dżentelmenem, to w życiu nie da po sobie pozać, że coś jest nie tak..:)

jak spojrzy na Ciebie z pogardą to wróć do domu i wykreśl go z życiorysu. ale nie przekreślaj szansy na wstępie ! chcesz - i to jest najważniejsze ! :) dystans zachowaj - przecież żyjesz dla siebie :)

Gość lalineczka
I jeszcze jedno: on też wysal ci najlepsze swoje ujęcia:) To ty możesz być nim rozczarowana, w realu może okazać sie beznadziejny-ale musisz to sprawdzić, innej możliwości nie ma! Potraktuj to jak spotkanie ze znajoma, na luzie, bez specjalnych oczekiwań:)

Gość sama jak palec 258
Chyba nie dam rady, ale dziekuje Wam, ze dodajecie mi otuchy 🌻

Gość lalineczka
Czemu nie chcesz sobie dać szansy? Sama sobie robisz kzywdę, zabraniając sobie na jakiekolwiek działanie! Chyba pora coś zrobić, wbrew sobie? Kiedyś trzeba zacząć, nie uważasz?

nie wolno Ci ! za dużo osób się w to zaangażowało ! :) żartuję, ale przemyśl to jeszcze no, chyba że sama tu ściemniałaś ;)

Gość sama jak palec 258
a moze jemu powiedziec o swoich obawach, jak myslicie?