Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama jak palec 258

Strach

Polecane posty

Gość lalineczka
za 2 lata będziesz żałować swojego tchórzostwa....Nie chodzi tu o faceta ale o to, żebyś sama sobie coś udowodniła; ze jesteś odważna i chcesz zmienić swoje życie:)

Gość lalineczka
z jakiego jesteś miasta? Jak z mojego to ja cię wezme na przeszkolenie:)

Gość sama jak palec 258
nie, poprostu taka mam niska samoocene.

Gość lalineczka
no ale co mu powiesz? że nie chcesz się spotkac, bo uważsz że jesteś mało interesująca?...to kiepski pomysł...

Gość sama jak palec 258
woj. dolnoślaskie, a Ty? :)

Gość lalineczka
ej, kazdy ma kompleksy ale stara sie je zwaczyc a nie użala się nad sobą, powalcz...

Gość nie_sam_ale_czytający
nieee, nie mów o obawach, to najłatwiejszy dla Ciebie ale niekorzystny sposób naprawdę nie chcesz poczuć motyli ? zainteresowania faceta Twoją osobą ? tego dreszczyku ? tego, że ktoś o Ciebie zabiega ? ktoś stara się Tobie zaimponować ? on Cię zaprosił - daj mu się wykazać ! oczywiście nie bądź bierna - bądź sobą :)

Gość sama jak palec 258
Bardzo sie staram naprawde, ale wiem ze slowa nie powiem jak stane przed nim. Wiem, ze sie uzalam wiem, ale musialaby sie chyba upic, zeby nieswiadomie tam pojsc.

ej no ! nikt za Ciebie tego nie zrobi ! weźże idź spać, jutro wstaniesz i okaże się, że wszystko o czym tu pisałaś jest jedną wielką nieuzasadnioną pierdołą ! i nie zapomnij się z nim spotkać ! :) będzie dobrze !!!

Gość sama jak palec 258
Jestescie naprawde mili, chcialabym zeby mi to samo minelo i szczesliwa pobiegla na randke, no ale niestety zycie jest brutalne. Ładnie wygladac w sumie to oczywiste, tylko ze ja tez wygladam normalnie i nie wiem jak sie zrobic na bóstwo. Wiecie co, ja faktycznie jestem zalosna, bo powinnam rzyjac Wasze rady i je zrealizowc, ale ja nie potrafie.

Gość lalineczka
posłuchaj: każdy ma tremę przed randką, nie jesteś wyjątkiem! Każdy boi sie odrzucenia, śmieszności, jest niepewny siebie, ma wątpliwości... TYlko tak jest różnica, że oni mimo wszystko idą na ta randkę, bo nie sa takimi boli dupami jak ty. Albo wezmiesz się w garść albo zapomnij o facetach. A pomyslałaś, jak on sie czuje? Gada z toba na gg, pragnie się spotkac ale nie...bo księżniczka nie raczy ruszyć zadku, no bo po co? Co ja obchodzi druga osoba?

nie ! koniec ! mówię, dziś masz dzień pełen wątpliwości od jutra bądź pewna ! dziewczyno ! przecież taka huśtawka żyć Ci normalnie nie da ! zejdź z niej - odetchnij świeżym powietrzem ! odpowiedz sobie: zależy Ci w ogóle na tym, by spróbować ? na pewno - więc do dzieła ! niepewność też działa odświeżająco ! poczujesz się jak nastolatka - a to już in plus ! zresztą, już teraz czujesz się jak nastolatka ! nie jest to fajne ? :) nie wypominam Ci wieku, dziewczyna zawsze trochę nastolatką powinna być :)

Gość lalineczka
Wyglądasz "normalnie" i dobrze! Pisząc, "zrób się na bóstwo", mialam na mysśi ładny strój i makijaż, delikatny zapach perfum, a nie jakieś cuda!

Gość sama jak palec 258
lalineczka masz racje, tchnelas we mnie odrobinke odwagi, w ogole wszyscy tchnelicie. Bede jesli checie informowac Was o postepach tej randki, moze chociaz raz w zyciu mi sie uda? A teraz sie juz pozegnam. Jeszcze raz dziekuje Wam i milej nocki 🌻

Gość lalineczka
dobranoc i nie bądż egoistka-nie zrób faceta w wała:) powodzenia i pisz w razie czego:)

Gość sama jak palec 258
Dziendoberek mam nadzieje, ze tu zagladniecie ponownie. Podjełam pewne kroki w celu spotkania sie, a mianowicie zaczelam od kosmetyki. Dbam o siebie nacodzien, ale jakis dodatkowy piling calego ciala, szybkie oczyszczenie organizmu tylko powinno mi rozswietlic oblicze ;) Potem skocze do fryzjera, cos kupie nowego i wtedy pomysle badziej realnie o umowieniu sie. No jednak i tak to wszytsko nie doda mi blyskotliwosci. Pewnie jak znam siebie wyjde na tej randce jak typowy mruk, choc wsrod ludzi, ktorych znam taka nie jestem, no ale jego znac nie bede. Mam tez troche niepokojaca wiadomosc, bo on troche spuscil z entuzjazmem w rozmowach i teraz wkrada sie taka troche nuda w te rozmowy ehh i tak źle i tak nie dobrze.

Gość lalineczka
czesc, bardzo się ciesze, że chcesz wziąć byka za rogi:) Na pewno bedziesz slicznie wyglądać:). Nic dziwnego, że powiało nudą-ileż można gadać na gg? Potrzebne sa w tej znajomości nowe bodżce, spotkanie w realu a pózniej wspólna wyprawa choćby na rower czy rolki:). powodzenia:)

Gość sama jak palec 258
Witaj. Juz randka nieaktualna :( Rozmawia z inna. Przynajmniej samo sie rozwiazalo.