Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ineskapineska

kiedy powinnam dostac miesiaczke i czy to moze byc ciaza ratunku

Polecane posty

Witam wszystkich. Moj problem polega na tym, ze nie wiem czy mam sie obawiac ciazy czy czekac cierpliwie na okres. Otoz odkad pamietam zawsze mialam regularne cykle. jakies pol roku temu pamietam ze dostalam okres po 30 dniach zamiast po 28 jak zawsze, no ale pozniej zawsze juz mialam po tych 30 dniach. Miesiac temu tzn. w czerwcu ikres do stalam 26 dnia po poprzedniej miesiaczce, tzn. 25czerwca. Wiec nie wiem czy teraz powinnam wyczekiwac okresu znowu 26 dnia od miesiaczki cze tego 30 jak mialam wczesniej. Ah i dodam ze dnia 1 lipca kochalam sie z chlopakiem sama nie wiem czy to byly dni plodne czy nie. Z prezerwatywa, nie wiem czy pekla czy nie, nic mi nie wspomnial, wiec raczej nie pekla. czy moge byc w ciazy. teraz jest 23 lipca a ja jeszcze nei mam okresu. prosze o pomoc.

Gość a czego oczekujesz od nas
skoro sama nie wiesz czy miałaś dni płodne czy nie, nie wiesz czy prezerwatywa pekła czy nie i co mamy zajrzeć w szklaną kulę i powiedzieć ci jak t było???

Gość pomarańczowa żabka
dziecko drogie, zrób sobie test a jak nie to do lekarza a jeszcze najlepiej byłoby jakbyś poczytała trochę fachowej literatury na ten temat a potem zabierała się za seks