Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ml24

Miesiączka a ciąża

Polecane posty

Gość ml24

Witam, napisałam na tym topiku bo kobiety-mamy najlepiej odpowiedzą na moje pytanie. Chodzi mi o miesiączkę. Mówi się że kobieta będąc już w ciąży może mieć okres nawet przez 3-4 miesiące. Moje pytanie -JAK WYGLĄDA MIESIĄCZKA W CIĄŻY? Czy któraś z Was miała normalny "krwawy" okres i nie podejrzewając ciąży była w niej? Czy może to są tylko jakieś plamienia? Pytam bo nie zabezpieczamy się z mężem, nie są to typowe starania ale chcielibyśmy mieć dziecko. Normalnie mój okres trwa 5-6 dni, a w tym miesiącu jest inaczej - dziś jest 3 dzień i chyba zbliża się koniec, tylko wczoraj był bardziej obfity. A dziś od rana jest mi niedobrze. Chciałabym wiedzieć czy mam się nad czym zastanawiać czy nie. Za odpowiedzi dziękuję.

nie ma na to reguly moja koleznka z pracy miala 1 okres podczas ciazy - zupelnie normalny, jak zawsez kolezanka ze studiow miala az przez 6 miesiecy i tez normalny - dopiero w 6 m-cu sie skapnela, ze bedzie mama

Gość ml24
ojej, niesamowite to co napisałaś. ktoś jeszcze ma jakieś doświadczenia w tym temacie?

Gość Patulinka
Mnie też to ciekawi jak to jest z tym krwawieniem.Moja mama jak byla ze mna w ciąży to miała co miesiac krwawienie przez 4 miesiące.

Gość ml24
podnoszę... tyle tu kobiet po ciąży, a żadna nie chce się wypowiedzieć :(