Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmm taka jednaa

jak sie ubrać??

Polecane posty

Gość hmmmm taka jednaa

ludzie jest dzis upał nie do wytrzymania i mam za chwile jazde "L" i są jaja bo w aucie bedzie sauna ........ a ja nie chce prowokowac strojem a normalnie trzeba bedzie zalozyc spodenki i blizke na ramiączkach bo inaczej kaplica..... RATUNKU CZY TO JUZ BEDZIE PROWOKACJA???????????? AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

może jakas ładna długa zwiewna sukienka na ramiączkach - ja na dziś mam taki plan, bo też nie bardzo mogę prowokować, a nie widze powodów, żeby nie wyglądać fajnie i kobieco ;)

Gość za ktorym razem
nie mam sukienki takiej na lato niestety a spódniczek tez nie lubie jedynie to uwielbiam nosic krotkie spodenki i takich mam cała szafke ....grrrrrrrrr wiec Ty tez bedziesz sie dzis parzyc w samochodzie?????????? ufff

Gość hmmmm taka jednaa
;/

Gość hmmmm taka jednaa
nie mam miniowek bo nie lubie a na leginsy jest za ciepło buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu pozostają te spodenki a jak cos to dam mu w ryja

no będe się też pewnie gotowac w samochodzie, ale nie w L - ce :) To mam już dawno za sobą naprawdę nie masz fajniej długiej, zwiewnej sukienki na lato??? No nie :P

Gość hmmmm taka jednaa
nie mam mam jedną ale tez krotką wkwiatki na ramiaczkach i chyba byłoby gorzej jak bym w niej poszła naprawde....

Gość trampolineczka26
80 % dziewczyn na miescie w spodenkach! zakładaj spodenki na tyłek i nie dziwacz :-)

Gość trampolineczka26
A ja wczoraj nie mogłam kierownicy dotknąć bo mnie parzyła :-/

Gość hmmmm taka jednaa
ok taki konkret lubie:D

Gość hmmmm taka jednaa
a buty??????????? to prawda ze klapki są niewygodne w samochodzie??????????? hmmm mogą byc delikatne adidaski???? heh bo sandałki mam 6 par i wszystkie mają obcasssss

wiesz, z butami w samochodzie to jest taka sprawa, że oczywiscie najlepiej sie jeździ w płaskich wygodnych, ale przecież kiedys nie będziesz zawsze wsiadała do samochodzu w adidasach. Musisz umieć też prowadzić w innych butach, np. na obcasie. Trzeba się przyzwyczajać

Gość hmmmm taka jednaa
dzieki ludziki ja juz lecem na tą jazde grrrrrrrrrrrrr jak wyszłam na balkon teraz to masakra normalnie tropiki eh

Gość trampolineczka26
wiesz ja jeżdze od niedawna może z miesiąc, choć prawko mam juz 8 lat:-) i jak narazie jezdze w trampeczkach, a szpileczki zawsze na tylnym siedzeniu :-) może to i głupie :-) ale zauważyłam, ze Panów na parkingu kręci przebieranie bucików :-D

Gość trampolineczka26
:-D

\" ze Panów na parkingu kręci przebieranie bucików\" owszem, pod warunkiem ze zdejmujesz wlasnie trampki, zeby zalozyc szpilki na szybki numerek ze mną na tylnym siedzeniu :P wtedy zmiana butów bardzo mnie kręci :D

Gość trampolineczka26
komiczne ależ Ty masz fantazje :-D

nie fantazje, tylko jestem realistą :P mam sie podniecać tym, ze jakas laska buty zmienia? (o ile nie będę za chwile jej penetrował ;) )?

Gość trampolineczka26
komiczne jakbyś zobaczył moje długie nóżki odziane tylko w krótką minióweczkę napewno byś się podniecił :-P

mogłyby mi się co najwyżej spodobać :) akurat nie jestem na etapie, na którym podniecam sie widokiem (tylko) choćby i bardzo ładnych nóg (o ile nie leże między nimi :P )

Gość trampolineczka26
Pewnie masz rację... w mojej pracy większość Panów po 50tce :-D

Panowie po 50 być moze muszą w śliniakach chodzić, a chłoopcy przed 18 rokiem życia maja erekcje do konca dnia...

Gość trampolineczka26
komiczne, wnioskuje, że Ty ok 30tki :-P

"kurat nie jestem na etapie, na którym podniecam sie widokiem (tylko) choćby i bardzo ładnych nóg" spoko, ten etap jest JUŻ za Tobą i JESZCZE przed Tobą :D

po 30 :) I dokładnie Klaudi - jestem na etapie przejsciowym... na szczescie :P