Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ladyeees**

Pogada ze mną ktoś??

Polecane posty

Od miesiąca jestem tu, zdala od rodziny, najbliższych znajomych,przyjaciół... Sama w mieszkaniu... Chłopak pracuje, widuję się z nim tylko w weekendy... Ja szukam pracy-narazie brak owoców tych poszukiwań!! Co jakiś czas koleżanka, bo tylko jedna mi tu została, ale ona tez ma swoje życie, faceta, pracę...przeciez nie bedziemy codziennie się widywac! Czuje sie ostatnio mega samotna, rozmowy na gg, skype to jednak nie to samo:( Jest ktoś kto ma podobnie, chętnie pogadam:) Nienawidzę WAKACJI 😠

no taaaaaaaaaak.........ich nie ma:( sabide w pracy, a depeszka pewnie z bratem siedzi albo jeszcze spi :(

hehe Sabide nie wejdzie bo ją drażnią takie topiki:O:D

Gość ciekawa______
ja mam podobnie jak Ty, nie mam nikogo z kim mogłabym pogadać, gdzieś wyjść. Mam męża ale jakoś popadliśmy w rutynę ,on pracuje a pozatym brakuje mi przyjaciółki. Te które miałam powyjeżdżały do pracy, na stałe :(

:) chętnie się gladiatorka z tobą zamienię:) rozumiem chwilę, ale nie tyyyyle czasu...już mnie pani KURWICA zaczyna odwiedzac:P A Ty Złoty nie przesadzaj, kulki dobra zabawa :D

mi brakuje czasu na wszystko :( nawet nie mam kiedy okien umyć, niedługo sąsiadów nie będę widziała :). Mam nadzieję, że uda Ci się znaleźć pracę- wtedy na brak obowiązków nie będziesz mogła narzekać :)

ano:o wczoraj byłam na jakiejs tam rozmowie kwalifikacyjnej, do jutra mają dac odpowiedz co i jak, wiec jak cos to popłynę już... Ja nie nawidzę sie nudzic, usycham wtedy... Ileż mozna malowac sobie paznokcie, sprzatac, myc okna...:o ehh ale na szczescie jutro weekend :) coś może się będzie działo :)

no fakt, ile można sprzątać,pomyśl o tym, że to przejściowe,(pewnie zaczniesz pracę) czas szybki mija- widzisz już niedługo weekend no a życie zaczyna się od piątku popołudniu :)

Gość daj fotke

Gość niestety ale
\"Była fala prawiczkow minęła. Teraz przyszła nowa fala i też na szczęście minie\" zawsze szczery - obawiam się , że to niestety nie koniec będzie jeszcze zakończenie wakacji , a wraz z nim kolejne topiki typu -było tak pięknie , dlaczego mnie zostawił ? -obiecał , że będzie pisać , dzwonić i nic -wrócił z wakacji do domu i do swojej dziewczyny -jak on tak mógł ? -czy wy też tak macie? -czy jestem w ciąży ?

Chyba temat topicku Ci zmienili;p Ps. nudze sieeeeeeeee :O

no tak, odezwali sie ci macho z górnej półki:) zajebisci co im się wydaje ze wszystko mogą :o

Musze sie wyzalic :O czytam topick i stwierdzam, ze nie ja sama nie wiem co mam dzisiaj z soba poczac...nawet spacer z psem przestal zabijac czas ;/ Jeszcze wrozba nie pomyslna od wrozki :( wierzy wogole ktos w te wrozby? ja zawsze traktowalam to jak zabawe i bylam sceptycznie nastawiona...

Ladyeees-jesteś u siebie w domu? Ja też siedzę sama od jakiś dwóch tygodni, i jestem przeszczęśliwa, że chwilowo nie muszę pracować, studiować, i dnia mi nie starcza żeby zrobić wszystko co chcę robić ;)

no wiesz fajnie bylo przez pierwsze dwa tygodnie. nie nie jestem u siebie, ale w mieszkaniu, ktore wynajmuje podczas studiów, sama, bo wszyscy powyjezdzali:( czasem mnie ktos odwiedzi, ale teraz to juz powoli zaczyna byc nudne... ehhh

cóż z tego, jak nie mogę sobie na nie narazie pozwolic:( brak pracy-brak kasy...:o ale liczę że niedlugo to się zmieni, wrócę do tego co kocham...