Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Metilde

jak ZAPOMNIEĆ?

Polecane posty

Gość Metilde

Jak zapomnieć o osobie, która skrzywdziła? Jak zapomnieć po rozstaniu? Mija już miesiąc a ja myślę o nim dzień w dzień... mimo,że mnie tak bardzo skrzywdził.... Nie chcę tego...tych myśli, ale one same napływają... Co robić? Nie chcę już cierpieć! Chcę się od niego uwolnić....

Gość mhffff
wyjdz z domu, umów się ze znajomymi, zajmij czas tak by nie mysleć, rób to czego nie mogłaś robić będąc z nim

Gość Metilde
Kurcze...czemu tak jest,że to kobieta tak cierpi po rozstaniu, a facet dawno się otrząsnął i idzie dalej? Jakie to niesprawiedliwe....zważywszy na to,że to drań...

Faceci czesto nie pokazuja okazuja tesknoty, tlumia uczucia w sobie, no a my kobitki nie potrafimy kryc sie z uczuciami tak jak oni. ktos wyzej dobrze napisal ze miesiac to za malo aby zapomniec. Niektorzy nawet po latach nie zapominaja. lek jest jeden..czas..no moze dwa, lepszy facet;p

Flea - z tym facetem to rożnie ,czasem metoda klin klinem nie działa ,ale jeśli lepszy ;-) tylko nie od razu ,czas ,czas

Gość Metilde
Czas, czas... własnie wszyscy to powtarzają... chciałabym,żeby ten czas już minął! Dzięki za odpowiedzi.

Gość linda...
Jest metoda lepsza niz czas i inny fagas:P .a nazywa sie ..ZDROWY ROZSADEK.. ..bo i po co myslec o kims kto mnie nie chcial. nie kochal, niepokoil i ranil??..a ja go kochalam?...jesli ktos ma cos nie po kolei w glowie ..to wiadomo kto:D

Gość kto Ci takich glupot
problem jest w tym, ze nie potrafisz wybaczyc i ciagnie sie to za Toba. Poczytaj o radykalnym wybaczaniu.

Tacomanadzieje - masz racje, sama sie na wlasnej osobie przekonalam ze metoda klin klinem nie zawsze sie sprawdza, ale zdazaja sie wyjatki:) mam nadzieje ze autorce tez uda sie zapomniec:)