Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pelagggiaa

sąsiad sie ŻĘNI !!!

Polecane posty

Gość pelagggiaa

moj sasiad nielugo sie zeni i pytanie do Was czy wyjsc do niego na podworko jak bedzie wyjezdzal np z kwiatkami czy cos? mialyscie taka sytuacje jak sie zachowywalyscie? czy lepiej zostac w domu i sie nie pokazywac??? :D :D :D :D

Gość 3333444
wyjdz bedzie ładnie ale nie odstwiaj sie jakbys była gosciem i nie wkrzaniaj sie przed kamere

Gość pelagggiaa
UP:D:D

Gość ale wy sie nakrecacie
ja bym poszła później :o jak będzie wychodził pewnie nawet cie nie zauważy, bedzie zbyt przejęty itd :o po co mu dodatkowo gitarę zawracać :o

Gość nie wychodz
nie jestes zaproszonym gosciem wiec nie wychodz. mozesz mu pogratulowac dzien przed slubem jak go spotkasz przez siatke na podworku albo po slubie. ale nie wychodz. ja bym na jego miescu nie chciala.

Gość nina7777
a ja mysle,ze powinnas tylko i wylacznie przy okazji zlozyc zyczenia...jezeli cie nawet do kosciola nie zaprosili to po co masz sie wysilac..moze sasiad sobie pomyslec, ze przyszlas, aby dostac ciasto czy flaszeczke...

Gość to też zależy jakie macie
na codzień kontakt. jesli bardzo dobry to czemu nie pojdziesz na ślub? ajak to tylko sąsiad jak każdy inny to pogratuluj mu i zloz zyczenia kiedys przy okazji jak go spotkasz

Gość myszzzzzzzzzz
Ludzie to mają problemy :D

zrób z innymi bramę, tradycyjnie pan młody będzie musiał się wykupić jakąś flaszką a w prezencie może dostać parę białych gołębi które może wypościć przed kościołem po ślubie