Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomek24

problem

Polecane posty

Gość tomek24
maruda: skąd wiesz, że jestem poważny i mało wyluzowany. Czy gdybym cię nazwał małą wredną suką zmieniłabyś zdanie Dla ciebie mogę być frajerem. Nie zależy mi na tym

Gość maruda marudna laaa
Inga.B.----. spotkaj sie z nim ale założe się, ze zanudzi cię na śmierć i uciekniesz z krzykiem a on jeszcze będzie kręcił nosem, ze nie jesteś wystarczająco piękna dla niego.

Gość maruda marudna laaa
tomek----> styl w jakim piszesz, twoje odpowiedzi...to wszystko świadczy o tym jaki jesteś na co dzień.

Gość kiccccicicicci
ej ...poka jakos fotke :)

Gość maruda marudna laaa
ja chociaż mam jakąś osobowość i wywnioskowałeś, że jestem wredną suką, to już coś;)

Gość damaha
Tomek olej to co pisze maruda. Ona chce poprostu sie z Ciebie wysmiac wykpic Ciebie i to ze jeszcze nie miales nigdy dziewczyny i jestes prawiczkiem.

Gość maruda marudna laaa
damaha----> nad tym , że nie miał dziewczyny i nie bzykał, to ja ubolewam i mi go żal. Ale jego podejście do sprawy jest do niczego i to mnie wkurza. Daje mu popalić w jego interesie;)

Gość damaha
maruda- ja jestem z dziewczyna 5 miesiecy mieszkamy ze soba. Pomimo tego ze mamy obydwoje 17 lat. Ze mnie tez bedziesz sie smiala bo jeszcze nigdy sie nie kochalem z dziewczyna. Moja dziewczyna tez sie jeszcze nigdy z zadnym chlopakiem nie kochala. I obydwoje czekamy do nasze nocy poslubnej.

Gość tomek24
damaha: to nie zazdroszczę ci tego czekania do nocy poślubnej. Wziąwszy pod uwagę, że masz dopiero 17 lat trochę to jeszcze potrwa i będziesz jak ja 24 letnim prawiczkiem. Nie czekaj więc tylko zajmij się swoją dziewczyną

Gość damaha
nie ukrywam obydwoje coraz czesciej rozmawiamy na temat naszego "pierwszego razu" staramy sie wspolnie do tego przygotowac. I po tych rozmowach chyba predzej bedziemy sie kochac niz w noc poslubna.

Gość tomek24
też tak myślę jeżeli czujecie coś do siebie ona cię pociąga seksualnie to w tym wieku raczej trudno to wytrzymać pomyśl masz dziewczynę i będziesz się sam zabawiał?

Gość julcia30
Chłopie masz 24 lata, a masz podejcie do życia jak 16 latek. Faceci w Twoim wieku szukając dziewczyny patrzą na nią czy będzie dobrym materiałem na matkę, żone i kochankę w jednym, słowem partneki na zycie, jasne, ze potem okazuje sie czesto, ze to nie ta i trzeba szukać dalej. Tymczasem Ty szukasz dziewczyny ale nie myslisz o przyszłości z nią, na takie podejcie była pora gdy byłeś w podstawówce, liceum. Nie dziwię się, że koleżanki traktuja cie tylko jako znajomego, skoro nie masz w planie ustatkowania sie.

Gość damaha
mnie takie sprawy jak onanizm nie kreca. owszem bardzo pociaga mnie seksualnie i co dzien kopiemy sie razem nago. tylko to jest poprostu kwestia czasu odpowiedni momenty gdy bedziemy mieli na to i dla siebie duzo czasu.

Gość tomek24
wiesz mamy XXI wiek teraz dużo ludzi po trzydziestce prowadzi takie życie( przynajmnie w wa-wie) nie widzę w tym nic złego rzeczywiście nie planuję ustatkowania się, wolę przelotne znajomości

Gość julcia30
damaha macie po 17 lat i mieszkacie razem, a kto Was utrzymuje, opłaca mieszkanie, daje na jedzenie, ubrania?

Gość damaha
mieszkamy u jej rodzicow.

Gość damaha
mieszkamy u niej bo jest taka sytuacje. ze w mieszkaniu gdzie mieszkaja moi rodzce mieszka tez siostra z mezem i trojka dzieci. 8 osob na trzech pokojach to jest troche halasu i balaganu. ja sie w tym halasie niemoglem skupic na nauce itp.

topik zupełnie nie ma sensu... jesli ktos, kto studiuje dziennie na uniwerku przez 5 lat nie potrafił nic zaruchać (a jest to naprawde duża sztuka - wiem bo sam tu studiowałem), to chyba nie myslicie ze jakiekolwiek rady rzucone tutaj mu pomogą? :D Z tym jest jak z kupowaniem rolce-royce - jesli pytasz o cene, tzn ze cie nie stać...

Gość viola1000
Tomku , to trzeba było od razu pisać ze wolisz przelotne. Teraz rozumiem, że trudno ci znaleźć partnerkę, bo takich dziewczyn co tylko przelotnie też jest pewnie niewiele. Jeśli przelotnie to musisz szukać w agencjach towarzyskich, tam sa same piekności. Chyba że kasy nie masz, bo dotychczas nigdzie nie pracowałeś, a synalka utrzymywała bogata rodzinka.

Gość maruda marudna laaa
"rzeczywiście nie planuję ustatkowania się, wolę przelotne znajomości'----. a gdzie ty masz te przelotne znajomości, hę? damaha---. ja bym nie słuchała rad Tomka, bo on guzik wie i w ogóle nie powinien wypowiadać się na temat zagadnień, które są mu obce.

Gość damaha
A wiecie co ja wam powiem wez maruda z Tomkiem dajcie se porazie w gebe i bedziecie kwita.

Gość maruda marudna laaa
Ludzie ci tu radza, polecają poradniki i zachęcaja do zabrania się za życie. Ale ty wiesz swoje i chyba jeszcze nie przyszła pora, aby rozmawiac z oba na ten temat.

Gość maruda marudna laaa
damaha----> nie zachecaj go do bicia kobiet, bo totalnie zrypie mu sie pod kopułą;)

Gość damaha
Ja go nie zachecam do bicia kobiet. Tylko staram sie rozladowac sytuacje pomiedzy wami.

Gość maruda marudna laaa
damaha----> tak to tylko w erze;)

Gość damaha
Tomek ja tu niechce Ciebie w jakis sposob dolowac. Ale ja jak bede w Twoim wieku to napewno z moja dziewczyna a wtedy juz zona bedziemy mieli zapewne pierwsze dziecko na swiecie a drugie w drodze. i zapewne zaczne budowe naszego domu.

Złóż proszę wniosek o izzyKONTO przez ten link: http://www.nagrodanabank.pl/linkform/generate/partner/23429/product/7. Dzięki Tobie będę mieć szansę na zdobycie punktu w konkursie i otrzymanie wypasionych nagród. Ty też możesz polecać darmowe produkty bankowe i wygrywać nagrody gwarantowane. Sprawdź sam zasady konkursu na http://www.nagrodanabank.pl/linkform/generate/partner/23429/product/5 Dziękuję i pozdrawiam Podaje linki do innych darmowych kont ktore pomoga mi wygrac dziekuje wszystkim za pomoc http://www.nagrodanabank.pl/linkform/generate/partner/23429/product/1 http://www.nagrodanabank.pl/linkform/generate/partner/23429/product/20 - To konto polecam najbardziej sama mam tam swoje konto naprawde warto alior bank http://www.nagrodanabank.pl/linkform/generate/partner/23429/product/8 http://www.nagrodanabank.pl/linkform/generate/partner/23429/product/3 KONTO OSOBISTE inteligo http://www.nagrodanabank.pl/linkform/generate/partner/23429/product/10 -KARTA KREDYTOWA mbank http://www.nagrodanabank.pl/linkform/generate/partner/23429/product/12 UBEZPIECZENIE SAMOCHODU (OC lub OC+AC mbank

Nie chce mi sie wierzyc, ze nie miales nawet zadnej blizszej kolezanki, z ktora jakos nie \"zaiskrzylo\". nawet te nieco mniej ladne dziewuchy z Twojego roku musialy miec urodziwe znajome, zreszta, jakbys swoj caly wydzial przepatrzyl, to ktos by sie w koncu trafil :P Skonczyles studia - wiec pewnie pracujesz albo jestes na stazu (moze juz napisales o tym, a ja przegapilam, ale wydaje mi sie, ze nie), mam racje? moze w miejscu pracy jest jakas ciekawa kolezanka, z ktora mozna pojsc na obiad/fajke w przerwie? skoro nie jestes typem lowelasa, to nie ma sensu, zebys teraz sie takowym stawal, chyba chodzi o to, zebys spodobal sie dziewczynie taki, jaki jestes.

Gość damaha
Tomek sproboj na poczatek poszukac jakas dziewczyne na jakims portalu randkowym

Tomek, a może wyślij mi swoje zdjęcie na maila :) liczy się pierwsze wrażenie, więc ocenię Cię jeżeli chodzi o wygląd zewnętrzny.może jest jakiś szczegoł w tobie który dziewczyny odpycha od Ciebie. Nie licz się ze zdaniem kolegów czy tych niedojrzałych chłoptasi na kafeterii - poznaj opinie kobiety. czekam :)