Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

multisanostol

Jestem Tu Nowy

Polecane posty

Gość valkiria74
niestety nowy mozna za mnie tez ktos sie podszyl nie przejmuj sie tym skad jestes nowy?

Przecież to chyba logiczne prawda. Nie wyszło mi bo jestem z Tadeuszem. Wiem że jestem inteligentny... czasami podchodzę do ludzi myśląc że wszyscy są...

Gość valkiria74
do flea nie nie jest zastrzezony a czemu pytasz?

Multi... jest fajny topic dla takich po rozwodzie i pojawiają się na nim też panowie :). Skąd jesteś?

podszywaczem nie będę sie przejmował, ci co beda rozróżniac domyslą się ktory to ja...:) więc pozdrawiam wstętny podszywie:)

Gość valkiria74
ona nie pyta głupia pisdo tylko cię uświadamia!!!

Gość jeśli jesteś facetem
dlaczego w @ masz zwykła? udajesz faceta?

Mi nie wyszło??!! Komu nie wyszło??!! Ja byłem dobrym mężem, najlepszym!! To moja żona to wywłoka, suka jedna!!!! To jej nie wyszło!!!

tak udaję:o super że na to wpadłaś droga koleżanko:) po prostu nie chce podawac swojego e-maila i wstukałem cos co mi przyszlo na mysl odrazu:) Nie wyszło bo żona mnie zdradziła z innym.Pewnego dnia przyszla zakomunikowac, że niestety ale zakochała się w innym i odchodzi.Chce natychmiast rozwodu. Ciężko było, ale jakoś wytrwałem...teraz mija rok, a ja dochodzę do siebie, no bo jakie mam wyjście:)??

ehh smutne, musi minąć trochę czasu, ale na pewno ułożysz sobie życie, jak zniosły to dzieciaki?

Dzieciaki no jak to dzieciaki.Widuję się z nimi bardzo często, bo mamusia przeżywa zakochanie, i czasem jak chce sobie wyjechac gdzies ze swoim(a zdarza sie to dosc czesto) to przywozi je do mnie. Mam super uklad z ex tesciami, bardzo mnie lubili, Jej matka nadal do mnie dzwoni, pyta co u mnie, i strasznie załuje, że już nie jestesmy razem... No cóż, ja już coraz mniej,a przecież kiedyś dawałem jej wszystko co chciała:( Chyba za dużo:(

poprostu byłes dla niej za dobry,a ona nie doceniała tego co miała, hmm ciewkawe, czy jak znudzi się przelotym romansem nie będzie chciała wrócić do Ciebie...

Dawałem jej wszystko. Bo przecież wiedziałem czego chce. Byłem fantastyczny, najlepszy w łóżku i poza. Idealny. A ona wolała innego 😭

Podszywie czy mógłbyś gdzie indziej oddac upust swoim emocjom? Zaczynasz mnie irytowac, a nawet pelnej godziny tu nie jestem :o

Może czasami zbyt szybko się irytowałem i czasem za mocno ją uderzyłem. Ale potem zawsze przepraszałem. Poza tym seks od żony mi się zawsze należał!! Nie ma czegoś takiego jak gwałt w małżeństwie!!

Widocznie jesteś tak samo rozgarnięta jak moja była żona skoro nie możesz się domyślić po treści postów który piszę ja :(

witaj i zanim cos wiecej o sobie jeszcze napiszesz to posiedz tu z tydzien wtedy ocenisz czy warto :D tydzien ..... moze byc malo....w koncu nas tu tyle.... i tyle roznych mozliwosci..... musisz zolstac dluzej zanim sie zorientujesz jakie tu prawa rządza a raczej jakie nie rządzą :D