Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość torty bukiety

pokazcie swoje torty i bukiety

Polecane posty

Gość torty bukiety

:)

Gość fufonka
ja tez z chcecia zobacze

Gość xhjmxghjm
jejku, ten tort jest przepiękny!!!! śliczny :) wogóle cudnie to razem z tymi kwiatami wygląda... nie widziałam wczesniej takiego, taki nietypowy... pięnky :)

Gość xhjmxghjm
można wiedzieć skąd jesteś? gdzie można takie coś dostać? zakochałam się w tym torcie :)

Gość nienajlepsza jakosc ale moj
ten tort zamawialismy u takiej babeczki ktora ma juz nie uwierzycie ale 75lat!i ona ma taka jedna pania do pomocy tylko i sama wyczarowala taki tort,oprocz tego 30blach roznego ciasta i caly karton takich drobnych ciastek-babeczek,rurek i orzeszkow.Calosc-wiec wszytkie ciasta z produktami i robota wyniosly ok 2tys.niewiem dokladnie bo to moja mama sie tym zajmowala.ale robota za tort byla 150zl-niewiem ile mogly kosztowac produkty-sadze ze calosc torta wyszla ok 400zl. a jestem z podkarpacia:)

Gość nienajlepsza jakosc ale moj
aha i minesem bylo to ze ta pani nie miala tego stelaza na tort w zwiazku z czym musielismy go wypozyczyc i to kosztowalo niebagatela 100zl:O ale oplacalo sie bo tort raczej zrobil wrazenie na wszytkich. byl tez podpalany tymi ogniami...

Gość piekny tort
mnie tez sie podoba! a dla kucharki respect ze tyle lat ma na karku,toc to staruszka i takie pysznosci jeszcze potrafi upiec:)

Gość jaki smak tortu weselnego
jaki polecacie?

Gość brzoskwiniowy jest pycha

Gość nastepne prosze

Gość kokolinkaa_mia
ja uwielbiam czekoladowy tort:) taki tez chcialam na swoje wesele czekoladowy z czekoladowym kremem oblany białą czekoladą ale rodzinka zaczela marudzic ze za cięzki i pewnie z bitą smietaną i z owocami lesnymi wezmiemy