Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwuuussssssssss

wiem że moja dziewczyna zostałą zgwałcona

Polecane posty

Gość sylwuuussssssssss

jest to pewne..sprawa w sądzie itp..ale dlaczego mnie powiedziała że ma zasobą jeden seks po pijanemu że była nieprzytomna ii się kochała zkimś....dlaczego woli mówić tak niż prawdę..a wiem że była trzezwa...To miało mieisce przed poznaniem mnie

Gość a może ma za sobą
ten seks, a o gwałcie po prostu Ci nie powiedziała.

kobiety nie chca o tym mowic bo o takich rzeczach chcialyby zapomniec mimo ze sie nie da. wiesz co Ci powiem - zamiast siedziec tutaj na kafe to powinienes byc teraz przy niej i ja wspierac a nie jeszcze meic pretensje do tego ze Cie oklamala, co ma na prawo i lewo rozpowiadac ze byla zgwalcona? o tym sie ciezko mowi nawet najblizszym osobom, moze bala sie odrzucenia z Twojej strony.

Gość sylwuuussssssssss
nie to ten sam człowiek zastanawiam sie dlaczego łatwiej jej mówić że była pijana niż że zgwałcona

Gość damaha
podczas tego gwaltu on ja upokorzyl. jestes jej przykro z tego powodu. ona napewno potrzebuje twoje wsparcia i przyulenia zeby poczula sie przy Tobie bezpieczna. moja dziewczyna omaloco by nie zostala zgwalcona i to w dodatku przez jej rodzenstwa znajomego. mten incydent mial miejsce ,5 roku temu. jeszcze sie wtedy nie znalimy. ale ona nadal potrzebuje mojego wsparcia i przytulenia zeby czula sie bezpieczna.

Gość sylwuuussssssssss
ale dlaczego woli mówić że zrobiła to po pijanemu to ja stawia w gorszym swietle

Cóż, a obiegowa (i słuszna) opinia głosi, że te zgwałcone mają nie po kolei w głowie (prawda - trauma), albo, że "same chciały dupodajki" (to już zależy).

nie rozumiesz ze jest jej wstyd? skes po pijaku - gdzie nie wie co sie dzieje, nic sie nie pamieta to tak jakby doszło do gwałtu. A łatwiej przechodzi przez gardlo słowo "bylam pijana, urwał mi sie film" niz "zgwałcili mnie a ja nie mogłam nic zrobic". Pytanie co Ty teraz z tym zrobisz? zostawisz ja przez to co powiedziala?

Gość Admin25
Witam, mam pewien problem, Chodze z moją dziewczyną już rok, wiem o niej dużo, lecz ostatnio powiedziala mi ze została zgwałcona przez 4 koleśi, 1 z nich zna i mieszka niedaleko mnie lecz ja go nie znam ale ona go zna,a czterech pozostalych nie zna ona tylko po imieniach slyszala ale pewnie tez niedaleko, z tego co mi mówila ten koles ma juz dziecko i żone. Moja dziewczyna miala wtedy 14 lat, było to 5 lat temu, oczywiście sie wkurzylem i to bardzo, pierwsze co chcialem sie zemscic, lecz nie wiem gdzie mieszka dokladnie, teraz męczy mnie co wieczór ta sytuacja i glupie mysli mi chodzą po głowie, gdyby moja dziewczyna chciala by mi pomoc to pewnie bym sie dowiedzial wszystkiego o nich, lecz ona chce tą sprawe zamknąc. Nie byla na policji z tym, ani nikomu nie gadala o tym, i nie wiem co mam robić, bo wiem ze tak nie chce tego zostawic, chce cos zrobic z tym. Pomożcie mi !

Gość a wiesz czemu ?
"nie to ten sam człowiek zastanawiam sie dlaczego łatwiej jej mówić że była pijana niż że zgwałcona" co skłamała? nie nie skłamała..powiedziała ci prawde ... była pijana

Gość a wiesz czemu ?
"ale dlaczego mnie powiedziała że ma zasobą jeden seks po pijanemu że była nieprzytomna ii się kochała zkimś....dlaczego woli mówić tak niż prawdę..a wiem że była trzezwa..." a skad wiesz ze była trzezwa? byłes tam? siedziałes pod materacem?

Gość a wiesz czemu ?
"Chodze z moją dziewczyną już rok, wiem o niej dużo, lecz ostatnio powiedziala mi ze została zgwałcona przez 4 koleśi, 1 z nich zna i mieszka niedaleko mnie lecz ja go nie znam ale ona go zna,a czterech pozostalych nie zna ona tylko po imieniach slyszala ale pewnie tez niedaleko, z tego co mi mówila ten koles ma juz dziecko i żone. Moja dziewczyna miala wtedy 14 lat, było to 5 lat temu, oczywiście sie wkurzylem i to bardzo, pierwsze co chcialem sie zemscic, lecz nie wiem gdzie mieszka dokladnie, teraz męczy mnie co wieczór ta sytuacja i glupie mysli mi chodzą po głowie, gdyby moja dziewczyna chciala by mi pomoc to pewnie bym sie dowiedzial wszystkiego o nich, lecz ona chce tą sprawe zamknąc. Nie byla na policji z tym, ani nikomu nie gadala o tym, i nie wiem co mam robić, bo wiem ze tak nie chce tego zostawic, chce cos zrobic z tym. Pomożcie mi !" 4 kolesi powiadasz? ale masz fantazje chłopcze :)