Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawwiiedziona

Zasięg w telefonie??

Polecane posty

Gość zawwiiedziona

Odok dwóch dni notorycznie znika mi zasięg w telefonie. Nigdy nie był zbyt dobry, zle zawsze był... A teraz? Najpierw zniknął w moim pokoju, wiec przeniosłam telefon do innego pokoju. Zasięg łapał przez dzień, dzisiaj już go nie ma :O Inne telefony mają normalnie zasięg. O co chodzi?? :O Psuje mi się telefon, co dokłądnie? :O Kurwa :O

Gość zawwiiedziona
upppp

Gość 1234567....
jaki operator ? a te inne tel to w tej samej sieci co Ty ?...bo jeśli tak i u nich jest normalny zasięg to może masz coś nie tak z tel

Gość pewnie upadł ci telefon
lub go czyms zalałaś

Gość zawwiiedziona
orange wszystkie telefony są z tej samej sieci, telefon mam od 1,5 roku i nigdy nie miałam takiego problemu nie upadł mi i nie zalałam go niczym, po prostu sam od siebie, traci zasięg

Gość wszystkie tak mówią
"nie upadł mi i nie zalałam go niczym" a potem jak rozkręcam telefon to znajduję w nim pepsi-colę z resztkami klusek i schabowego zmieszane z kremami do rąk i twarzy i zmywaczem do paznokci :-O :-P już widzę jaką masz zasmarowaną klawiaturę pod spodem ...

chyba cos nie tak z orange bo ja i moj kolega z pracy od kilku dni mamy dokladnie to samo - niby zasieg jest ale mozna dzwonic tylko na 112. ale jak sie wylaczy i wlaczy telefon to jest ok

Gość zawwiiedziona
Wypraszam sobie, nigdy nie zalałam telefonu, upadł mi może ze dwa razy w ciągu tego 1,5 roku. Jest czyściutki, ale zasięg.... straszny :( Moja znajoma też straciła zasięg u siebie w sypialni, ale w innych pomieszczeniach ma, a ja sporadycznie :O Próbowałam wyciągac kartę, baterię. Włączyłam na nowo i dalej jest tak samo :/

Gość zawwiiedziona
myslałam, że może antenka wewnętrzna się popsuła... ale czy może tak sama od siebie? Na peawdę nic mi się z telefonem nie stało, nie grzebałam w nim ani nic...