Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaszok

Bliźniaki- problemy, organizacja itp.

Polecane posty

Gość kasiaszok

Czy jest w śród was ktoś kto spodziewa się bliźniaków lub ko już ma bliźniaki? Jakie macie problemy? Np. Kupno wózka- jaki polecacie? Lub łóżeczka- jedno czy dwa? Ciuszki itp.

Gość ciekawa jestemmmmm
hehe - nie chce ci się poszukać co? tematy o bliźniakach są dość popularne...

witam, 30tc blizniaczej, problem podstawowy: wozek... winda ma 74 cm szerokosci, wozki okolo 78... lozeczko na razie bedzie chyba jedno, ale to tak na pierwsze dni, bo chcemy zobaczyc, ajkie dzieci nam sie trafia, czy spokojne i spiace w nocy, czy nie.....od tego zalezy lokalizacja lozek...

Gość kasiaszok
Ja mam takie problemy jak : Jaki wózek nowy czy używany? BEBECAR VECTOR DUO czy Peg perego duette? Ile kupić ubranek itp. rzeczy? Jak ustawić łóżeczka w za ciasnym pokoiku. Kupiłam dwa Radek II kołyska. Będę ich bujać do snu tak jak teraz są bujane w brzuszku :) Jak więcej pytań lub odpowiedzi mi się przypomni to napiszę :) PS. Do "ciekawa jestemmmmm" Na innych forach już byłam i czytałam rożne opinie i różne tematy ale już mam dość siedzenia i szukania tematów które mnie interesują bo wtedy za długo siedzę przed komputerem a jak wiadomo w ciąży nie jest to wskazane. A tutaj jak jest jakaś wypowiedź na ten temat to po prostu przychodzi mi na e-mail :)

Więc może ja się wypowiem :) Ciuszki kupuje dziewczynką takie same, mam poprostu do tego slabość bo słodko wyglądają ubrane tak samo. Łóżeczka lapiej kupić dwa, bo wiadomo że przez sen dziecko ruszy rączką czy nóżką i lepiej mieć dwa. Wózek mam podobny do tego: http://dino.sklep.pl/nowy/zoom-abc-design-brkolory-2010br2spac2fot2gondadapter-p-2904.html?zenid=85a2972efc823b3052934b4ec5cd707e Może trochę dorgi ale od razu z fotelikami więc nie tak źle. Jak masz jeszcze jakieś pytania to chętnie ci odpowiem :)