Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do góryyyyyyyyyyyyyy

Czy tak jest dobrze...

Polecane posty

Jestem mamą 5mc dziewczynki. Karmię piersią. Od kilku dni wprowadziłam Małej obiadek. Sprawdzcie czy taki moze byc rytm dnia. 6.00 mleko + dalszy sen - zazwyczaj budzi sie ok. 8.00 8.00 poranna toaleta + zabawa 9.00 mleko + zabawa + sen ( jak uśnie :) ) 12.00 obiadek + sen 15.00 mleko + sen 17.00 deserek + troche mleka - brak snu 19.00 kapiel + mleko ok. 19.30 - sen Jest 5 pisilkow mlecznych zamiast 4 ale za duza jest przerwa miedzy 15.00 i 19.00. Oczywiście w międzyczasie zabawy.

Gość a kiedy spacer

Gość a kiedy spacer
i śpi od 19.30 do 6?

no wlasnie spacer po obiadku i wtedy spi. spi od ok. 20.00 do ok. 5.00 , 6.00 zje i spi dalej. Czasem budzi sie w nocy na wode lub smoczka i spi dalej, jak placze to oczywiscie karmie :)

ok. 19.30 ja karmie i zasypia tak ok. 20.00 - wiadomo, ze sa pewne luzy :) Zauwazylam ze po jedzonku szybciej mi usnie, bo kiedys stosowalam metode Tracy hogg - po jedzonku aktywnosc i dopiero potem sen no i dzialalo, ale od kilku tyg, juz nie :( wiec nie bede jej meczyc, niech spi po jedzonku :)

czasem tez jest spacer po 17.00 i wtedy tez na chwile usnie. No zobaczymy jak to bedzie z tym snem - od jutra chce to wprowadzic :)

Gość a kiedy spacer
no to ladnie spi w nocy :) a ta hogg to dla mnie przerelkamowana, ja tam wole dzieciaka obserwowac i po swojemurobic :) i u mnie tez zarcie i od razu spanie, bez zadnych zabaw, bo superniania mowi, zeby dziecko wieczorem wyciszac, a nie sie z nim bawic :P

czyli dobrze ?

Gość a kiedy spacer
ja nie wiem, jeszcze nie jestem na etapie wporwadzania stalych posilkow, to tak za miesiac mnie czeka :P

Jakie wy jesteście pogięte!! Zaczynam wierzyć, że w ciąży babom hormony robią z mózgu papkę.. I co robisz - wieszasz sobie ten plan na lodówce? Nastawiasz alarm w komórce, zeby ci żaden punkt nie umknął? A jeśli tak, to gdzie tam jest czas dla faceta, czas dla siebie, czas na zadbanie o swój wygląd? Za pół roku założysz topik \"Urodziłam mu dziecko a on mnie zdradził - Ratujcie!!\"

Jakie wy jesteście pogięte!! Zaczynam wierzyć, że w ciąży babom hormony robią z mózgu papkę.. I co robisz - wieszasz sobie ten plan na lodówce? Nastawiasz alarm w komórce, zeby ci żaden punkt nie umknął? A jeśli tak, to gdzie tam jest czas dla faceta, czas dla siebie, czas na zadbanie o swój wygląd? Za pół roku założysz topik "Urodziłam mu dziecko a on mnie zdradził - Ratujcie!!"

Gość do góryyyyyyyyyyyyyyy
mąż wraca po 16.00 z pracy, więc po 17.00 idziemy razem na spacerek lub gdzies jedziewmy, a od 20.00 jak Myszka śpi mamy cały wieczór :D

Gość qqqrka
lajdak, zgadzam sie z toba, sama mialam podobnie odpisac

Gość do góryyyyyyyyyyy
no to opiszcie wsz plan - ciekawa jestem czy wasze malutkie dzieci potrafia zajac sie same soba, zebyscie Wy mialy wylącznie czas dla faceta.

Gość do góryyyyyyyyyyy
A tak swoją droga = łajdaku dlaczego wchodzisz na forum ciąża i macierzyństwo? Czyżby jednak zegar tykał???

Nie tyka. To chyba ciekawość poznawcza i próba zrozumienia innego spojrzenia na sprawę. Niestety częściej przeraża...

Nie tyka. To chyba ciekawość poznawcza i próba zrozumienia innego spojrzenia na sprawę. Niestety częściej przeraża...

bo najlepiej jest, gdy ktoś, kto nie ma dzieci się wypowiada odnośnie wychowywania :P