Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łowca głów

Ludzie trzymajcie mnie bo zrobie coś komuś albo sobie!!!

Polecane posty

Gość łowca głów

Jak mnie to wkurza jak ktoś pisze tia.., niom, cio, koffciam, loffciam, słit, krejzol, boshe, poklikash, lovam cię, pozdroFff [zły] częste zjawisko na naszej klasie pojebane fotki z "dziubkiem" i robione w lustrze :-o pisanie na przemian małą i wielką literą, zastępowanie niektórych znaków @ albo $, mieszanie angielskiego z polskim, fonetyczny zapis lub zangielszczanie wyrazów, np "gratulejszyn" Mam ochotę rozedrzeć na strzępy i wypić krew takiego zasrańca, który tak pisze!!!!!! GIŃCIE POKEMONY!!

Gość campari34
a mnie na maxa wkurza jak ludzie daja fotki sami sobie robią .no nie mogę albo fotki dzieci moim zdaniem to swietny kąsek dla pedofili tym bardziej że ludzie daja swoje namiary taki łatwo zanjdzie sobie dziecko które mu sie spodoba

Gość darek.das
taka moda-dla dzieci 15 lat po co się denerwować od razu pierdołami

Gość lolitkamala
koffany nie denerwuj sie jest cool

Gość pijmy wodę
a ja tam siem nie wtrancam w twoje wydumane problemy :)

Gość sukrei
ja nie jestem po polonistyce ale tez mnie to strasznie drazni, jakby pisala to jakas ograniczona w rozwoju 10latka :O strasznie zenujace :O

Gość autorka ma rację ***
:(:( szczególnie te foty " w dzióbek" - żałosne:o a słownictwo , cóż.. tragedia o ortografii nie wspomnę :o

Gość łowca głów
Ale wtopa z rozpędu napisałam przez u 😭 ZNISZCZYĆ!!!!!!!!!!!!!!

Gość łowca głów
moze i chooj ale mnie to wkurza strasznie!

Gość pijmy wodę
poloz leb na pienku, chwilato bedzie:D i twoj koszmar sie skonczy:) fuck:D

Gość łowca głów
z fotki? :-o W życiu nie założyłam tam konta, chyba bym na zawał padła

Gość łowca głów
koffam Jacko Dzeksona :D

Gość łowca głów
26 lat?! Nie wierzę, o matko to jest jak zaraza! Wkurza mnie też jak taki pokemon chce zabłysnąć i wszędzie pisze BYNAJMNIEJ :-o i jest święcie przekonany, że to oznacza tyle co przynajmniej

Gość zzzzzzzzzzzzzzz
myslalem ze jakies durnoty piszesz koles ale zdziwilem sie bo mni etez to wkurza dokladnie tosamo he fotki w lustrze taka pisownia i jeszcze 100zotek swoiego dziecka na nk a swoich moze 2 z jednei strony z 2 giei masakra wkurza mnie

Gość łowca głów
Wolę Dylana albo Lennona 🖐️

Gość pijmy wodę
po tym co piszecie wnioskuje, ze ze mna jest gorzej niz zle:O ale mnie to wlasciwie wisi, wiec ... zabieram swoje infantylne wypowiedzi i siem zamykam:P

Przejeżdżałam niedawno przez jakieś miasto (chyba Nidzica to była) i patrzę, a tam nazwa sklepu z ciuchami KOLOROFFA. O ile nieszczęsnym gimnazjalistkom z nk można taka głupotę ewentualnie wybaczyć, to \"poważny przedsiębiorca\" moim zdanie przebija wszystko.

A ja znam pewna 16-stkę i czestotliowosc wymawiania przez nia slow heh i lol w wypowiadanych przez nia zdaniach to masakra jakas. w sumie to ona nic innego nie mowi jak heh i lol albo oba razem po wypowiedzeniu zdania ;/

Gość nastka85
mnie takie pismo tez strasznie wkurza, a te zalosne fotki na n-k z dziubkami, a najbardziej jest zalosne jak widac po ksztalce reki ze sam(2) sobie robi zdjecie, i tak 20 razy w calej galerii jeszcze inne co mnie wkurza jak ktos pisze w komentarzach:ladnie, slicznie, pieknie itp jak nie masz co pisac to nie pisz czlowieku!! szalu dostac mozna

Gość łowca głów
aster29O, co ty, za przeproszeniem, pierdolisz? Po czym się ocenia człowieka jak nie po jego zachowaniu? :-o Skoro pisze głupoty typu "och ale sweetaśna focia, loffciam cię krejzolku" to chyba nie ma nic do powiedzenia. Tak jak napisała Hoina, czlowiek, który nie mówi praktycznie nic innego oprócz heh i lol nie wydaje mi się ciekawy.