Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łowca głów

Ludzie trzymajcie mnie bo zrobie coś komuś albo sobie!!!

Polecane posty

Gość łowca głów
O własnie! Jakaś dziewucha zakłada konto na n-k, znajomych ładuje do wora ze znajomymi ilu popadnie, nawet jak ich nie zna. W efekcie ma 500 znajomych i uważa się za swetaśną dzieffczynkę. No to teraz jedyne co jej pozostaje to zrobienie zobie zdjęcia w lustrze z krzywą miną (najlepiej komórką z wypasionych aparatem), dodanie do galerii i czekanie na komentarze. A każdy komentarz wygląda tak samo - sweet, pięknie, ślicznie, cud.....

tak już po prostu jest, łowco nie ma co się wkurwiać

moj facet bedac piewszy raz na nk wlazl na profil mojej rowiesniczki. kiedy zauwazyl ze ma ok 400 znajomych zrobil tylko glupia mine i stwierdzil, ze mam tepych znajomych skoro tyle razy kiblowali w koncu portal nazywa sie nasza-klasa....

tak a najsmieszniejsze jest to ze wiekszosc ludzi patrzac na zdjecia innych na nk najchetniej wbilaby im noz w plecy, a w rezultacie daja piekny setny taki sam podpisik. I jeszcze zastanawiam sie jak to jest jak wlasciciel to czyta czy cieszy sie niesamowicie i czy naprawde te komentarze sa wyznacznikiem jego wartosci bo jakos tak mi sie wydaje ze jak ktos zna swoja wartosc to nie musi pokazywac bzdurnych zdjec swoich wydetych ust ;)

najważniejsza jest chyba ilość komentarzy na nk bądź tzw ,,maxik'' na fotce

Gość łowca głów
Założyłam sobie konto fikcyjne i wpisałam solara i oto co znalazlam http://nasza-klasa.pl/profile/25890596 Hmmm... miła i zwariowana :-) Inna niż wszystkie:D Jedyna w swoim rodzaju:P Cóż by dodać.. może ująć :PP Lubię robić rzeczy na spontanie:D Jestem nieprzewidywalna i bez ograniczeń :) Żyję.. tak jak mam na to ochotę.. A co będzie to i tak nie ucieknie:)) kurwa co to?! 😭 CO TOOO?!

Gość łowca głów
Miejscowość: W-ch & Ibiza & U.k. :-o no chyba mi nie powie, że tak się na ibizie zjarała :-o chyba że to nazwa solarium

;) dobre ale tutaj byly juz okazywane lepsze wynalazki z nk np. dziewczyna ktora wstawila swoje zdjecie jak bawi sie gdzies na disco ;) ubrana no w sumie mozna to okreslic w stanik i majtki i buty za kolana ;) miala zdjec cos ok. 150 a na nich takie wlasnie buty za kolana tylko w roznych kolorach to byla masakra dopiero

ze tez tacy ludzie istnieja i ok ja rozumiem ze i tacy musza istniec zeby inni tez mogli sie wyroznac ale no i tak to niepojete dla mnie i kurde najgorsze to bylo to ze ona myslala i pewnie mysli ze fajna jest

nie no ale i tak najgorsze sa nadete usta po ch.j to ;)

Gość małaLady24
tez mnie to denerwuje ale zabic za to? hehe przeciez to tylko ludzka glupota taka sama jak nasrac komus na wycieraczke i poprosic o papier

Gość łowca głów
Ręce opadają. Wiem, że tacy ludzie są i musza być, ale czy oni nie widzą, że się ośmieszają?

Gość małaLady24
mysla ze sa fajnie hehe a sa...eee nie przeklinam od dzis :)

Gość łowca głów
Też nie przeklinam na co dzień, mówię - spokojny ze mnie człowiek. Ale to chyba z bezsilności :D

Gość małaLady24
a jak ja ogladam takie buzki na nk to sie smieje heheh plakac nie bede bo plakalam jedynie jak mi pękła zylka w oku i wszyscy sie na mnie dziwnie patrzeli a ddenerwowac tez nie bo denerwuje sie tylko jak mnie komar uwali no to tyle.

Gość łowca głów
Jeśli macie mocne nerwy to przeczytajcie to. Nie sądzę że to coś wartego uwagi, ale ci, którzy tak bronili pokemonów mówiąc, że nie ocenia się czlowieka po tym co mówi (:-o) może zmienia zdanie : "Jak widzisz jestem Karoolajna . Pełne imię ; Karolina , Ja byc Muzykoholiczka ! Mieszkam na ' zadupiu ' ale i tak kocham to miejsce . ; p Co mnie Wnerwia ; Kopiary . Xero = Zero .> ' No poprostu zal .. Pustych osób ,.' > Total Down ... Zmuszania ,..' > Grr , " (Pustych osób, hahaha!) To ze jestem Free , Nie znaczy ,Ze szukam ... Bo moze jestem zakochana ¿.... Więc nie pytaj na wstępie czy z Tobą będe ... ` Dlaczemu tak mało ¿ Bo to tylko streszczenie .. ` A dla czemu streszczenie ... Bo łohhoho ., Ile by tego tu byłooo ... Miejsca by mi brakło ; ) (z tego to ja, krurwa, nic nie rozumiem) DziewCzynO zastanÓw się cO na mÓj temat smarUjesz ... wCiąż na każdym krOkU Mnie krytykUjesz ... Te bajki są pO prOstU żałOsne ... zazdrOśCisz ? tO takie prOste ! bO ja jestem wielka Ty przy Mnie jesteś nikim ... ChCesz wOjny ? bardzO prOsze ! bO tO Ja tU zwyCięstwO OdniOse . a teraz uwaga, uwaga Nie lubisz mnie? ustaw się w kOlejCe! masz COś dO Mnie? Ja dO Ciebie jeszCze więCej ! Jeśli mnie nie znasz - nie próbuj oceniać . Przez Twoje ploty nie będę się zmieniać . Więc zastanów się, zanim puścisz kolejną z plot . Czy da Ci to jakiś wzlot. ? A może dowartościuje . ? Jak tak . Naprawdę Ci gratuluję . ! Że nie masz wyrzutów sumienia . Z próby niszczenie cudzego imienia . Fakt . Pokazuje to Twoje prawdziwe oblicze . A iloraz inteligencji na palcach ręki wyliczę . ! ..I puenta Coś nie pasi ?! To spadaj na drzwo gwałcic banan . ;d!

podobne bzdety ma większość moich znajomych, aż głowa boli od czytania:O