Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i masz tu babo placek

Ciągłe kłotnie z facetem przez ...MIESIĄCZKE !!

Polecane posty

może zacznę od początku,z moim facetem jestem juz ponad półtora roku,zaręczyliśmy się ...nie mieszkamy razem i dzieli nas spora odległość(około 550 km),czasami spotykamy się nawet 12 razy w tygodniu,częsciej co dwa tygodnie w weekendy i jakby na złosc własnie jak przyjezdza co 2 tydzień ja raz mam miesiaczke raz nie...przez to są ciągłe kłótnie jakby ten cholerny okres był z mojej winy..zaproponowałam nawet ze pojde do ginekologa po tabletki antykoncepcyjne ale nie wyraził zgody...ogólnie jest boskim facetem, oboje sie bardzo kochamy i nie wyobrazamy sobie bez siebie zycia ...czasami jednak zastanawiam sie czy naprawde warto jest brnąć w to wszystko dalej czy powiedzieć stop...już kilka razy zdarzyło sie ze jak miał do mnie przyjechać(mój mezczyzna) a wczesniej powiedziałam mu ze mam miesiaczke to rezygnował i wymawiał mi ze ciągle cos wymyslam pewnie dlatego mówie ze mam okres bo nie chce by on do mnie przyjechał (co oczywiscie jest nieprawda bo ja ZAWSZE z utęsknieniem na niego wyczekuje)...nie wiem w sumie co mam dalej robić...bardzo prosze o szczere i obiektywne spojrzenie na całą tą sytuację:)z góry dziękuję:)

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuup
dzieciaki z was straszne

No i on Cię na prawdę bardzo kocha tylko jak masz miesiączkę Cię nie kocha i nie przyjeżdża, a to tylko raz w miesiącu więc spoko, jesteś naiwna czy to jakaś prowokacja?

wiem,ze seks jest domieszką prawdziwego pieknego związku dwojga kochającym się ludzi...uwielbiam sie kochać ze swym facetem,uwielbiam czuć ta bliskość ...ale ten okres wszystko miedzy nami psuje jakby to była moja wina..przynajmniej mój facet daje mi to w ten sposób odczuć...wiem ze nie jest ze mna tylko dla seksu ,ale z drugiej strony wiem ze nie wyobraza sobie zwiazku bez seksu...ehhh:(

Gość campari34
co to za jakis durny facet mój mąż jest zdecydowanie o niebo lepszy kilka dni przed okresem bolą mnie piersi wie ze ma ich nie dotykać i tego nie robi a jak mam okres to jest z siebie dumny ze mnie nie zasiał chodzi wypina klatę i mówi o sobie zuch

i masz tu babo placek- no on nie przyjeżdża gdy masz miesiączkę no ale przecież nie jest z Tobą tylko dla seksu. Masz rację- on Cię bardzo kocha całym sercem :):):)

nie oceniajcie mnie proszę...nie jestesmy dziecmi a bobasa na razie nie planujemy...PrzeciętnyKowalski czy ja napisałam ze jak mam miesiączke to on mnie nie kocha???czytaj uwaznie proszę...chodziło mi o to ze gdy przechodze okres coś sie miedzy nami psuje,on chodzi nabuzowany,naburmuszony jakby to była moja wina:(

Gość oliwius
jakis seks-maniak kobieto!!! porozmawiaj z nim czym predzej bo to nie jest ciekawe! jak nie przyjezdza to dlatego ze masz okres? co za debilizm:/ o nie...nie wierze...wyslij go do psychiatry papa

PrzeciętnyKowalski czy ja napisałam ze jak mam miesiączke to on mnie nie kocha???- no ale ja przecież napisałem, że on Cię kocha i to na pewno z całego serca :) Tylko nie chce przyjeżdżać jak masz miesiączkę, ale to przecież nie znaczy, że ma na Ciebie wyjebane? Prawda? :)

przeciętnyKowalski czytaj uwaznie !!! skoro raz w miesiacu mam miesiaczke a spotykamy sie co 2 tydzień na weekendy to raz jest gdy mam okres a raz jak go nie mam !!i gdy własnie mam menstruacje on jest cały rozdrazniony...ogolnie facet do rany przyłóz rozumiesz?!:O

PrzeciętnyKowaski myślałam ze z tym Twoim ze mnie kocha to ironia jakaś...;)wszystko to strasznie zamotane...skoro on wie ze nie z mojej winy dostałam miesiaczke po jaki ch*j za przeproszeniem wyzywa sie na mnie?!

to jest dziwne!!! facet się obraża bo masz okres?!!! gdyby mój tak robił to musiałabym z nim poważnie porozmawiać. to nie jest fajne!

Gość oliwius
a jak by powiedziec...nie urazajac oczywiscie...nie Ciebie kocha tylko twoja pipke? no bo na to wskazuje sorry ale tak mysle

teraz to gdy nawet mam dostac miesiaczke lub ją dostane a mam sie spotkac ze swoim facetem nawet mu o tym nie mówie bo boje sie ze nie przyjedzie bo stwierdzi ze ja sobie ją wymyśliłam:(

oliwius nie to nie tak słoneczko:)mamy juz zaklepaną date na ślub i kupilismy działke pod budowe domu...tylko ten cholerny okres daje mi duzo do przemysleń:(

Gość Otóż..
Nie gniewaj sie, może na niego tak działa czas rozstania i odległość. Ale mimo wszystko, uważam, że przyjeżdża nie do ciebie tylko dla seksu. Ktos kto kocha, wszystko potrafi zrozumieć. On, niestety nie rozumie. Patrz na siebie, a nie na niego. On jest egoista albo....nie kocha cię.

Gość taaaaaa facet do rany przyłóż
jasne :D a jakbyś była chora, albo miała operacje i nie mogła uprawiać seksu kilka m-cy, to co, nie przyjechałby wtedy w ogole, nie? :D porażka jakaś:D proste, ze woli sobie podymać panienki na miejscu, niz ma jechać do Ciebie 550 km, zeby sie tylko przytulać:D naiwna jestes, ze głowa boli

napisze czarno na białym moze tak bedzie bardziej zrozumiele...nasz związke jest piekny,wspaniały,cudowny...facet kochany,czułuy,inteligentny,dba o mnie kocha mnie...ale przychdzi miesiączka i czar pryska:Opotem przechodzi i nadal jest bosko

moze i jestem naiwn,moze tylko ludze sie ze on mnie kocha...od pewnego czasu zaczęłam sie nad tym zastanawiać...tylko dlaczego gdyby mnie nie kochał chce bym została jego zona,bysmy razem zamieszkali??(nie jestem bogata,pochodze z biednej rodziny,piękność tez ze mnie zadna,wiec oba te czynniki odpadaja)...co jest zatem nie tak?

nie prosiłam was byscie mnie ocenili tylko tą sytuacje...najlepiej napisac śmieje sie jestes naiwna...tylko gdyby ktokolwiek z was był na moim miejscu albo chociaz starał sie mnie zrozumiec spojrzał by na to z zupełnie innej perspektywy...

up uppppp

tylko dlaczego gdyby mnie nie kochał chce bym została jego zona,bysmy razem zamieszkali?- a co ma Ci mówić, że chce się z Tobą ruchać? Gdyby Cię kochał to by przyjeżdżał do Ciebie ZAWSZE Z CHĘCIĄ. Chciałby spędzać z Tobą dużo czasu i nie patrzyłby czy masz miesiączkę. Dołożyłby wszelkich starań by przy Tobie być jak najczęściej i jak najdłużej. Zawsze byłby szczęśliwy i uśmiechnięty będąc przy Tobie. Czaisz różnicę?

Gość Otóż..
Poznasz go na wskroś wtedy, kiedy będzie razem na co dzień. W tej chwili, nie ma mowy ozgodnym współżyciu. Na odległość wszystko sie wydaje piękne. Gorzej, jak razem sie staje w szranki z kłopotami, problemami życia.

Gość powiedz ze kochasz oł jeee
PrzeciętnyKowalski co Ty za bzdury piszesz...nie widzisz ze dziewczyna potrzebuje jakiegos racjonalnego podejscia do sytuacji a nie OZENI SIE Z TOBA BO CHCE SOBIE PORUCHAĆĆ...puknij sie w głowe gówniarzu nim coś napiszesz...co Ty mozesz wiedziec o zyciu majac 21 lat???w du*ie byłeś gó*no widziałęś więc daruj sobie czcze gadanie ktore jeszcze bardziej dołuje autorke tematu

Gość oliwius
powiedz ze kochasz oł jeee - ale tawka prawda jest to czemu go jedziesz po majtach? ma chlopak racje

Co dołuje? Mieszka od niej pół Polski dalej , przyjeżdża czasem i wkurza się jak ma miesiączkę. Jeżeli taka sytuacja jest dla Ciebie normalna i uważasz, że on ją "kocha" to Gratuluję. Umiem obiektywnie ocenić, oczywiście lepiej by było gdyby wszyscy sztucznie pocieszali autorkę i gadali, że wszystko jest ok?

Otóż...mieszkalismy ze soba 7 miesiecy tak by sprawdzic jak to bedzie i było cudownie...nawet gdy miała okres facet był wyrozumiały i kochany,jeszcze bardziej o mnie dbał,masował brzuszek,robił sniadanko do łozka,parzył herbatke...teraz gdy znowu widujemy sie raz na jakis czas jest inaczej..