Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i masz tu babo placek

Ciągłe kłotnie z facetem przez ...MIESIĄCZKE !!

Polecane posty

Gość powiedz ze kochasz oł jeee
i byłby z nia dla samego seksu prawie dwa lata i jezdził co tydzień przez cała polske aby sobie pociumciać??zaklepał date na ślub i kupił działke pod budowe domu by jak najszybciej zamieszkali razem dla seksu tak???to jakas paranoja...chyba nie wiecie co piszecie

Gość bo to proste
skoro przyjeżdża już tylko raz na jakiś czas, to chce sobie chłopak podupczyć :D a nie bawić się w służącego i herbatki przynosić :D otwórz oczy dziewczyno. ile wy macie lat? :D

a mnie sie wydaje ze on Cie kocha i nie jest z Tobą tylko dla seksu,sama widzisz autorko gdy mieszkaliscie razem było wam cudownie nawet wtedy gdy miesiączkowałaś...moze kiedys miał dziwne sytuacje zwiazane z okresem,moze jego była kobieta w ten spos,ób go okłamywała mowiac ze ma okres bo nie chciała spotkań,unikała go...a faceci sa pamiętliwi i wolą dmuchać na zimne..radze powazie z nim porozmawiac i nie przejmowac sie opiniami ze jest z Tobą tylko dla seksu :)powodzenia

Facet jest dziwny,brak zrozumienia I jest t strasznie ogranioczony.. Na jego miejscu, nie wazne czy masz miesiaczke czy nie bym przyjechala do swojej NARZECZONEj.. bo kocham i tesknie- aten co ??? ;/ JAK WY RAZEM CHCECIE MIESZKAC? na tydzien bedzie sie wyprowadzal?

sorki, nie przeczytałam wczesniejszych postów.. Ale zgadzam sie z i masz tu babo placek- jezeli kiedys Cie taka akceptował.. to chodzi mu tylko o seks.

Gość Otóż..
Bardzo szkoda mi jest ciebie. Miałam tego nie pisać. Lecz pomyslałam, że może to cie do czegoś zmobilizuje. Bo, co ci z tego, że będziesz miała dom i rodzinę, nie czując się docenioną, kochaną, tą najważniejszą. Nie przekonałam się, co do uczciwych intencji twego chłopaka do ciebie. Mimo wszystko zycze ci szczęścia, niekoniecznie z tym facetem.

Gość Mia1234
A co za problem uprawiać seks podczas miesiączki? Mojemu jakoś to nie przeszkadza, bo mnie kocha. I nie traktuje mnie inaczej ze względu na to, że mam akurat okres. Miesiączka to nie choroba.

toć autorka napisała ze jak razem mieszkali było wszystko w porzadku,mnie sie wydaje ze to kwestia tego iz tak rzadko sie widuja....mówie wam jak zamieszkaja razem wszystko sie unormuje... PS.chyba autorka tematu nam uciekła:D

Gość I masz tu babo placek
jestem jestem...nie uciekłam...chyba rzeczywiscie musze postawić sytuacje na ostrzu noża i powaznie z nim porozmawiać...choc wiem ze łatwo nie bedzie:(

Gość wcale się nie zdziwięjak
już będziecie po ślubie to Twój facet będzie wyprowadzał się z domu na te dni kiedy masz miesiączkę.Rzeczywiście jest boski...

Gość I masz tu babo placek
ktos pytał o wiek...ja 26 on 29

Gość szalona ferdzia
siema widze powazna dyskusja sie kroi...zrzucicie sie dla mnie na sandały??

Gość Mia1234
Tym bardziej jego zachowanie jest nienormalne. Nie dziwiłabym się facetowi 18-letniemu, gdybyś była jego pierwszą dziewczyną. Ale w takim wypadku?

Gość Otóż..
Najlepiej bedzie, jesli z nim o tym otwarcie porozmawiasz. Powiesz dokładnie wszystko o tym co Ci doskwiera, nie pasuje. Staraj sie znaleźć nić zaufania, porozumienia i dojść do oczekiwanych rezultatów. Być może wtedy będziesz miała jaśniejszy aspekt sprawy.

Gość Spadłam
16:44 [zgłoś do usunięcia] wcale się nie zdziwięjak już będziecie po ślubie to Twój facet będzie wyprowadzał się z domu na te dni kiedy masz miesiączkę.Rzeczywiście jest boski... Nie pisz dziewczynie głupot. Mieszkali razem to był sex na porządku dziennym ,teraz facet jest daleko wiec mu sexu brakuje . Masz babo placek Wytłumacz mu ,że jak masz miesiączkę to są też inne formy pieszczot .

Myślę że nie jest tak złe:) Gdy mieszkaliście razem miał ciebie cały czas przy sobie i mógł się tobą nacieszyć jak tylko chciał:) No a teraz widujecie się co 2 tygodnie i to jest normalne że pragnie twojej bliskości i w momencie miesiączki czuje się zwiedzony i nie potrafi tego ukryć...chociaż w sumie dlaczego w ogóle nie przyjeżdża czasami jak masz okres to tego nie rozumiem :O Bo w tedy to rzeczywiście wygląda jak by przyjeżdżał tylko w jednym celu:O

Gość oral Be
myślałem że po 15 lat macie

Gość małaLady24
sex to nie wszystko ! jak bedziesz to akceptowac to wkoncu nie przyjedzie nawet jak bedziesz nie miala okresu:/ no tak tak.to dziwne wiesz bo mam wrazenie ze jak masz okres to moze i nawet Cie zdradza w te dni ale to przypuszczenia wiec...obcykaj to poki wczesnie...ja bym tam tak nie mogla albo sie widzimy bo sie kochamy albo baj baj!

Gość upssss
jak nie lubi na indianca, to nie przyjeżdża ma coś na boku a tobie kit wciska

Gość zdecydowanie Kafeteria
Przeciętny Kowalski-w pełni się z Tobą zgadzam!

Gość hehehe a to pech
dajcie spokój, jakiś gówniarz Was tu prowokuje a Wy to łykacie jak kaczka gówno...