Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to cos znaczy

facet mi powiedział ze...

Polecane posty

Gość czy to cos znaczy

jestem z chłopakiem 1.5 r.osatnio mi powiedział ze jak mi on nie pasuje to zebym sobie innego poszukała..poza tym mowi mi ze mnie kocha i chce byc ze mna..nie rozumiem go

Gość pzygnębiona__
ja też tak mówie facetowi. Jak coś nie pasuje to wolna droga. DOSŁOWNIE

Gość pzygnębiona__
no jak on się maże że mu tak ciężko i coś tam mu przeszkadza to niech sobie poszuka lepszy egzemplarz. Nie przesadzaj

wg mnie jesli ktos mowi ze mozesz sobie poszukac lepszego to oznacza ze ma Twe wymagania w dupie , tzn wie ze nie jest ideałem i nie chce zmienic sie na lepsze

Gość Angelot...
o Boże... :/ ja ze swoim jestem 3 lata i też tak so bie mówimy jak cos nam nie pasi - to normalne zachowanie , przestań panikować!

Gość kouyii99
ja tez tak mowie,a raczej sie z tego smiejmy.........a moze stale na niego narzekasz.....

mój też tak czasem do mnie mówi:) ale następnego dnia mnie strasznie przeprasza, no ale cóż...zmian jak nie było tak nie ma w Jego zachowaniu, ale przecież jak sie kogoś kocha, to chyba takiego jaki jest, a nie zmienianego wg wlasnych upodobań:classic_cool:

Gość czy to cos znaczy
nie panikuje tylko ze jak od drugiej osoby syłe ze moge sobie kogos innego poszukac..to mu na mnie nie zalezy...on przez to nawet dla mnie nie chce sie zmienic

Gość czy to cos znaczy
on mnie za to nie przeprosił ze tak powiedział...nie przejmuje sie tym ze czasem mi tak powie

Gość pzygnębiona__
e, tam zaraz nie zależy. Jak wspominałam ja też tak mówie mimo że kocham chłopaka i mi na nim zależy ale przecież nie będę go zmuszać do tego żeby ze mną był, skoro mu tyle rzeczy przeszkadza.