Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pzygnębiona__

jak ja uwielbiam te kafeteryjne temaciki

Polecane posty

Gość pzygnębiona__

Kurcze, a najbardziej te bezsensowne :) Dlaczego mnie zostawił? Dlaczego nie pisze? Czy on mnie zdradza? Te problemy sa czasami tak głupie, że aż mi sie śmiac chce. Uwielbiam na takie odpowiadać hehe Do tego stopnia, że postanowiłam założyć swój równie beznadziejny. Tak, tak...zaraz się posypie...ale jakoś się nie boję :)

Gość normalny12644712
To nie jest takie glupie. Kazdy ma problemy. Dla niektorych moga sie wydawac malo wazne, a dla niektorych przeciwnie.

Gość pzygnębiona__
o matko normalny....przecież potrafimy odróżniać problemy od "problemów". Czytam i widze co się dzieje. Faktycznie nieraz ludzie miewają poważna problemy ale w większosci są to jakies pierdoły. Cholernie mnie bawi odpowiadanie...jestem złośliwa?

Gość damaha
ostatni temat mnie rozwalil kompletnie 12 letnia dziewczyna chce stracic dziewictwo bo za kilka tygodni bedzie ostatnia dziewica w podstawuwce. dla mnie to jest chore. albo 13 latka ma chlopaka ktory ma 38 lat i lubi robic mu loda. i teraz sie boi bo podejrzewaze jest w ciazy bo jej chlopak mial wytrysk w spodniach i sie martwi ze przez spodnie sperma z plemnikami przeciekla do jej pochwy. takie tematy mnie rozwalaja. i niewiem co am robi plakac czy sie smiach z glupoty takich osob.

Gość normalny12644712
Przeciez to Sedes wrzucil jakis list z Bravo :D

Gość pzygnębiona__
nie, no temat dziewczynki to akurat zalatywał prowokacją ale też się tam udzieliłam. Mnie raczej chodzi o problemy prawie autentyczne :p

Gość normalny12644712
Wczoraj byla bardzo ciekawa dyskusja o wierze. Bardzo fajnie sie rozawialo :)

Gość damaha
nie nie wierze.tylko mnie takie tematy wku.........a

Gość normalny12644712
Ale czasami po tym ze ktos nie wysyla smsow, a zawsze to robil, mozna tez dojsc do pewnych wnioskow. To nie jest wcale takie glupie.

Gość pzygnębiona__
temat z Bogiem ominęłam bo był za długi a nie ma opcji streść. Lubie takie krótkie, świeżynki... co to urlop z człowieka może zrobić :o

Gość normalny12644712
Rozmowy o wierze sa ok. Tylko normalni ludzie msuza sie wypowiadac a nie jakies cwoki.

Gość normalny12644712
Ostatnio kilak tematow podobnych sie pojawilo. Ten byl krotki.

Gość pzygnębiona__
temat o wierze akurat nie jest ok bo w tym temacie nigdy nie bedzie jedności, indywidualna sprawa i każdy ma inny pogląd, zresztą jak na większość spraw.

Gość normalny12644712
Czasami mozna tez poznac opinie innych a nawet dojsc do pewnych wnioskow, tylko trzeba chciec.

Gość pzygnębiona__
pewnie, że można ale w normalnych topikach z prawdziwymi problemami. Najważniejsze, że można się pośmiać ;)

Gość normalny12644712
No tak. Najlepsze sa tematy gdzie ktos uwaza sie za kogos malo atrakcyjnego a pozniej pokazuje zdjecie i okazuje sie ze wszystko jest ok. Tak bylo dzisiaj. Wszyscy sie produkuja a tutaj zonk. Dobija mnie takie cos.

Gość 229_sedesee_Oryginal_229
spierdalac spaslaki mi stad ide w kible bp znowu ktos sie kurwa zesral a pisze z telefona w robocie

Gość normalny12644712
buaahahahahahaah

Gość sztuka terria
przygnębiona, a wyobraź sobie, że ja na urlopie najpierw macierzyńskim, a teraz wychowawczym, wcześniej kilka miesięcy leżenia w zagrożonej ciąży i cały czas zaglądam na kafe. A problemy są wciąż takie same :)

Gość sztuka terria
i coraz mniej mnie śmieszą laski, które przeczytały jego smsy albo archiwum gadu albo on nie dzwoni. Gdzie te czasy, kiedy pódelka porywał jaszczomb ;)

Gość normalny12644712
Powinni chyba zrobic chyba jakies przedzialy wiekowe.

Gość sztuka terria
e tam, i tak by wszyscy oszukiwali

Gość pzygnębiona__
o kurde...to masz spory staż ;) Ja niedawno odkryłam to forum jak szukałam czegoś w google - wyskoczyło i tak z ciekawości poczytałam. Okazało się, że tu tego jest cała masa, kupa ludzi i nieprzyzwoicie dużo głupich pytań i jeszcze głupszych odpowiedzi. Twardo odpowiadam :p

Gość barbie w trampkach
Najglupszy topik na forum : Po czym poznac ze on mnie zdradza:D. Co za kwassssssss.

Gość normalny12644712
Jak to po czym po oczach :)

Gość pzygnębiona__
Nie nie, ja mimo wszystko lubie najbardziej te, że się nie odzywa od godziny albo po czym poznać że mnie kocha