Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwykly koles

takie jedno pytanie

Polecane posty

Gość zwykly koles

chcialbym poznac zdanie kobiet. czy jezeli mam 25 lat i mieszkam z rodzicami to dla was jest to juz oznaka tego ze jestem maminsynkiem ?? i nie mialbym u was szans ?? Dodam ze nie jestem obecnie w zwiazku mam stala prace co do wygladu raczej normalny jednak nie Mi to oceniac.

ja mam faceta ktory jeszcze mieszka z rodzicami, ma 22 lata i chcialabym zeby juz sie troszke usamodzielnił...jednak jemu jest tak wygodnie, bo wie że ja nie bede prała mu skarpetek za kazdym razem, ani nie bede zawsze gotowała mu swiezych obiadków, a u mamusi jednak to ma, więc...jest mega wygodny:) Ale ma inne zalety :D ogólnie to skoro tobie z tym dobrze, to po co pyttasz o zdanie innych :>

Gość pyskaaa
przeciez mieszkanie z rodzicami nic nie znaczenia..wazne jakim jestes człowiekiem

Gość pzygnębiona__
nie przesadzaj, żaden z Ciebie jeszcze maminsynek. Oj chetnie zamieszkałabym z mamunią..ehhh

"przeciez mieszkanie z rodzicami nic nie znaczenia..wazne jakim jestes człowiekiem" ale to, żę mieszka sie z rodzicami wlasnie swiadczy o tym jkaim jest czlowiekiem... ogolnie to przegrywasz zycie :P

Gość zwykly koles
co do kwestii gotowania to potrafie i to lubie wiec to ja sie tym w domu zajmuje o ile mam na to czas, pranie i sprzatanie no coz jezeli w pokoju sobie sam nie posprzatam to mama tego za Mnie nie zrobi, a co do prania to zrobi to pralka :) W sumie to chcialbym zamieszkac juz sam ale jakby to powiedziec w czepku sie nie urodzilem a moje zarobki poki co nie pozwalaja Mi na zakup mieszkania bo opcja mam tylko w kredycie:o Pytam bo ostatnio bylem na pewnym spotkaniu w gronie znajomych i byly pewne 2 osoby ktore swtierdzily ze jestem maminsynkiem ze w takim wieku mieszkam jeszcze z rodzicami, a ja powiem szczerze nie chce komus splacac kredytu

"a ja powiem szczerze nie chce komus splacac kredytu " czyli kupisz mieszkanie jak odłozysz na nie kase? :P jakos tak po szescdziesiątce...

wiesz.ważne że ty sie dobrze z tym czujesz.co cie obchodzą inni:)?? ale sklada mi sie tu sporo watków z twojego życia, które....:o np brak kobiety i mieszkanie z rodzicami w wieku 25 lat. hmmm:o

"wiesz.ważne że ty sie dobrze z tym czujesz.co cie obchodzą inni ??" pewnie to, ze koles sobie musi trzepac przed kompem, zamiast miec od tego babeczke i jeszcze sie bać, czy mamusia nie wkroczy do pokoju łapiac go na marszczeniu świerszcza :P

Gość zwykly koles
do komiczne:> zacznij czytac uwaznie narazie zarabiam tyle ze nie spelniam warunkow kredytowych, ale spokojnie. odkladam z miesiaca na miesiac a za jakies 1,5 r jak awansuje w pracy dostane lepsza kase i wtedy bedzie mnie stac na kredyt

ważne że masz jakieś plany i nie zamierzasz do konca życia mieszkac w domku z rodzicami:) a że sytuacja nie pozwala, no cóż, nie każdy ma taką możliwośc:) życzę powodzenia:)🖐️:classic_cool:

Gość zwykly koles
co do braku posiadania partnerki. hmmm bylem w 4,5 letnim zwiazku ale zakonczyl sie on. narazie dalem sobie siana, nic na sile, nie twierdze ze placze po nocach z powodu braku dziewczyny ale tez nie szukam na sile bedzie to bedzie nie to nie. Co do komicznie nie martw sie chlopczyku wiem ze sa wakacje i mamusia pozwolila siedziec troszke dluzej na komuterze ale zwroc uwage ze o 19 jest wieczorynka a dzisiaj Twoja ulubiona wiec zmykaj zebys sie nie spoznil

Gość powiem tak jak
Było u mojego ex:mieszkał z mamusią do 30 rokua rano mama wchodziła mu do pokoju wietrzyć pokój. On leżał latem odkryty bez majtek ( ze stojącym wackiem ) :) Nie podobało mi się to ,bo mamuśka była także jego służącą,nie piszę szczegółów

rozummiem, ze z wlasnych doswiadczen jestes przyzwyczajony do tego, ze takie czynnosci wymagaja zgody mamusi :D ale uwierz mi - nie wszyscy na swiecie mieszkaja z mamusią :D serio :)

Gość zwykly koles
no tak zawsze zostaje mozliwosc mieszkania z Babcia jak w Twoim przypadku. Przepraszam ze zapomnialem o Tobie i Twoim problemie

Gość ostatnio leniwa 25
do Zwykly Koles absolutnie nie masz czym sie przejmowac widac ze myslisz rozsadnie i Tu Cie poieram po co masz placic (inaczej wyrzucac ) kase za wynajem jak mozesz zaoczszedzic i zaczekaz z kupieniem mieszkania :) moj facet ma 27 lat mieszka z rodzicami ja wynajmuje miszkanie i nie ma nic zlego jego kumple robia tak samo i to jest normalne takie czasy a nie inne - i powiem Ci jedno nie mieszkam w Polsce ale ludzie nie dziwia sie na takie sprawy bynajmniej w tym kraju gdzie jestem :) i niech sobie gadaja co chca Pozdrawiam

Gość darinma
rób jak chcesz , to Twoje życie

Gość gierat
Niektórzy dorastają szybciej inni wolniej . Mój facet zmądrzał po 30 stce.