Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agi22

Zakup wyprawki-D Tylko gdzie?? Katowice, Mysłowice, Sosnowiec i okolice

Polecane posty

Witam wszystkich, Właśnie zabieram się za kompletowanie wyprawki dla malucha i chętnie odwiedziłabym parę większych sklepów na terenie śląska:-D Możecie polecić mi większe sklepy, najlepiej samoobsługowe w których mogłabym obejrzeć i porównać ceny artykułów dla dzieci?? Z góry dziękuję za każdą odpowiedź:-D

Gość magdaamama
polecam Jute w sosnowcu, na 3-go Maja vis a vis poczty głównej...fajne bawełniane ciuszki od polskich producentów zadne chinskie badziewie....no i ceny przyzwoite, koszulki i kaftaniki od 7 zł...

Gość bibibibi
a może jakiś selgross?? wiesz w katowicach na załężu jest taki sklep tylko dla dzieci ...może tam jakaś

urwało coś może zajrzyj do paronamy firm czy google??

ojj coś się dzieje z caffe żeby wysyłało 2 część a nie pierwszą :D ah ten necik

Dzięki za podpowiedzi:-D W google oczywiście sprawdzałam (od tego zaczęłam) ale tam oprócz adresu nie wiele znajdę, a zależy mi na sprawdzonych miejscach:-) Jeżeli chodzi o jute, to owszem zaglądałam do niej ale myślałam o bardziej wszechstronnym sklepie, tam są tylko ciuszki, a mnie zależy jeszcze na wanience, foteliku, pościeli i wielu innych drobiazgach... Ale widzę że chyba nie ma miejsca gdzie mogłabym znaleźć to wszystko razem:-(

Ja polecam sklep VIKI w Zabrzu na Roosvelta. Tam dostaniesz wszystko. Dokładny adres znajdziesz w necie. Ceny też są bardzo konkurencyjne

kaja w sosnowcu na mieroszewskich i babymix kolo plejady albo Fido w katowicach w ch belg na paderewie