Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KosmetykiDoWłosów

Najlepsze kosmetyki do Włosów!

Polecane posty

Gość KosmetykiDoWłosów

Cześć kobitki i nie tylko ;-) Chciałabym wiedzieć jakie Waszym zdaniem są najlepsze kosmetyki do włosów?Próbowałam chyba wszystkich i jakoś Pantene moim zdaniem są najlepsze a Waszym zdaniem jakie najlepiej działają na dany efekt!Teraz mam Dove marny efekt powiem szczerze!Jak to jest u Was?

Gość
dla mnie najlepszy kosmetyk do włosów to dobra prostownica :classic_cool:

Ja odkryłam coś dziwnego ostatnio w mojej łazience :D Skończył się szampon, którego używam na co dzień [ Pantene do włosów suchych, zniszczonych etc. ] i użyłam męskiego Nivea :P Byłam kompletnie zaskoczona, włosy były mięciutkie jak nigdy ;) Tylko ten zapach.. Cały czas go czułam. Póki co używam dalej Pantene i uzupełniam jedwabiem Natura Silk, który bardzo polecam :)

Gość KosmetykiDoWłosów
no tak ale póżniej są tego skutki i trzeba o nie zadbać :-D

Gość
mysle nad keratyna :O podobnno chroni przed tego typu uszkodzeniami

Gość KosmetykiDoWłosów
ja używam http://www.idoveyou.pl/prezentacja_linii/18 tego i dupa blada nic nie daje a muszę prostować bo jeden lok w tą drugi w inną są to kosmetyki do włosów narażonych na wysoką temperaturę :-/ Nawet w srodę zrobiłam taką ''maseczkę'' na włosy z olejku rycynowego+nafte kosmetyczną+żółtko a na drugi dzień kawa i też z marnym skutkiem

Odżywka do włosów w spray-u, bez spłukiwania Gliss Kur też jest według mnie bardzo dobra ;) Hm, może jeszcze maseczki domowe z żółtka? Przyznam się, że nie próbowałam, ale ponoć pomagają :P

Ale chodzi Ci o prostowanie czy pielęgnacje? :P Bo nie rozumiem już tematu.

Gość
ale która? bo rózne kolory sa ? ta rózowa jedwab ?czy pomarańcozwa?

Gość KosmetykiDoWłosów
Teraz to tylko o pielęgnacje,włosy wyprostuje mi tylko prostownica ;-) Mam je strasznie suche :-(

Gość
ja też :O i prawie codzinnie wyłapuje jakies rozdwojeone końcówki i je obcianam :O

Różowa, jedwab w płynie. A do końcówek polecam właśnie jedwab Natura Silk, mała buteleczka, kosztuje koło 6zł, jest bardziej gęsty od odżywki Gliss Kur i świetnie się nadaje do końcówek. Wiem, że każdy produkt działa inaczej na każdego, ale myślę, że jedwab powinien pomóc w większym bądź mniejszym stopniu :)

ja uzywalam zasze z pantine i sa ok gliss kur marne uzywalam nawet maseczek z olejku rycynowego dareny efakt i lupiez moze zastanowie sie nad nafta ale to kiedys teraz obecnie kupilam frizz ease maseczka trzyma sie ja 5 minut i splukuje i jeszcze kupilam odzywke john frieda taka niebieska duza , a ta maseczka frizz easa jest w takum pudelku bardzooooooo polecam naprawde wlosy sa ladniejsze po umyciu lekko sie rozczesuja itd polecam , mi to odpowiada :) raczej moim wlosom:P

Hehe, no właśnie o tym mówie, na każdego kosmetyk działa inaczej. Wydaje mi się, że pozostaje Ci metoda prób i błędów ;)

Gość jhgfds
a ja nigdy nie stosowałam gliss kur słyszałam że dobre i chciałabym to zakupić polecacie czy nie?! nivea może być właściwie

Gość KosmetykiDoWłosów
Już wiem co zrobię wykupię cały sklep i popróbuje wszystkiego :-P Albo jestem palnięta albo co ale zawsze kupuje kosmetyki znanych firm...mam nauczkę bo kupiłam kiedyś z jakiejś Niemickiej chyba firm jeju efekt odwrotny do oczekiwanego :-O

Jedwab nie odżywia włosów, jest to środek do stylizacji, który na dłuższą metę niszczy włosy, niestety.

Moje włosy nie są suche, lecz mam od jakiegoś czasu problem z ich wypadaniem.. nagminnym wypadaniem :o Jeśli będą wypadać mi w takim tempie to będę łyska do końca roku :o Nie farbuje ich i nie prostuje. Może to kwestia diety? Co sądzicie?

najlepsza odzywka, szampon albo maska do wlosow to te z firmy WAX! mozna je kupic tylko w aptece.

Gość
a co jest dobrego do naprawde takiego głebokiego odzywenia włosów? zewnetrzenego !

pisalam przerwa ze wax. poczytaj sobie o tych kosmetykach jak nie wierzysz. mialam przez jakis czas bardzo zniszczone wlosy bo nie dosc ze je rozjasnialam to jeszcze codziennie prostowalam. maska wax uratowala moje wlosy :)

Mnie też strasznie wypadają ale nie boję się łysizny bo mam tych włosów sporo.2 Muszę prostować bo tak samo jak autorka jeden lok w jedną drugi już w inną :-D Moim zdaniem Gliss Kur Najlepszy moim zdaniem jak na razie jest ale na każdych włosach inaczej działa. http://torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=11338 używam teraz tego!Dobry nawet troszkę odżywił moje włosy.!

Gość
ale któres konkretnie ? mogabys linki z kwc podac ?:>

balbinka c o to za maska wax cos konkretnijszego ...gdzie to mozna dostac w aptece ..? ole kosztuje zaszetka cz niewiem jakis opakowanie ..? :) z gory dzikuje!!

na stronie damskiej torebki jest napisane - 19 zl ;) ale ja w swojej aptece dalam 15. produkty tej firmy mozna kupic tylko w aptece.

moge jezcze dodac ze ta odzywka jest bardzo wydajna, stosowalam ja 3 x w tyg a starczyla mi na ok 2 mies