kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk 0 Napisano Lipiec 23, 2009 Hej :) Mam pytanie .Mój chłopak z którym jestem 3 lata .Od jakiegos miesiaca bardzo się zmienił tzn. mysle że mu juz tak bardzo nie zalezy na mnie jak kiedys ...Jeszcze okolo 2 miesiace temu sms i rozmowy tel. były cały czas a teraz czeka przez cały dzień az ja się pierwsza do niego odezwie . Np dzisiaj nie odzywał się do mnie cały dzień choc wczoraj rozmawial z nim otym ze to ja ciagle do niego dzwonie choc nie mam pieniedzy poniewaz mam praktyke i nie mam mozliwosci sobie zarobic a on swietnie zarabia w wawie (okolo 3 tys na czysto) dodam ze chlopak konczy swoja prace okolo 18 ... Czym to moze byc spowodowane , jak mam sie zachowywac ? nie dzwonic do puki on nie zadzwoni ?a moze wogule nie odbierac od niego tel.jak dzisiaj zadzwoni ???(choc mnie kusi zeby teraz do niego zadzwonic) bardzo prosze o rady...(On ma 21 lat , ja 19) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chyba sie znudził Napisano Lipiec 23, 2009 w tym wieku po 3 latach to chyba i tak sukces Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lalineczka Napisano Lipiec 23, 2009 nie dzwoń, pewnie w tej wawie sobie kogoś znalazł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
try walking in my shoes 0 Napisano Lipiec 23, 2009 A przedtem to zawsze on pierwszy pisał/dzwonił? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk 0 Napisano Lipiec 23, 2009 no nie wyglada na to zeby sie mna znudzil ,mowi mi ze mnie kocha i ze wiaze ze mna plany na przyszlosc .... tylko to jego dziwne zachowanie ze caly dzien sie nie odzywa do puki ja sie nie odezwe doprowadza mnie do szalu :/ zreszta on lubi rozmawiac i kiedys zdzwonil do mnie caly czas a teraz......:( moze to wina jego pracy ,bo pracuje ciezko do 18-19 A wczoraj jak do niego dzwonilam nasza rozmowa na poczatku wygladala tak : ja: co robisz ? on:gram na komputerze ja:i jak fajnie sie grało on:no własnie , grało........ cudem sie powstrzymalam ze by sie nie rozlaczyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość okopkpj Napisano Lipiec 23, 2009 początek końca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
feel nothing 0 Napisano Lipiec 23, 2009 mozliwe ze sobie kogos znalazl, ale mozliwe tez ze znudzilo mu sie zawsze do Ciebie pisac i czeka teraz az ty sie wykazesz. Moze wyjedzcie gdzie na weekend. Zaproponuj to. Jesli jkkogos ma to z miejsca ci odmowi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk 0 Napisano Lipiec 23, 2009 nie ma nikogo , a wawie jest dopiero 3 tydzien .. no kiedys to tel.od niego byly caly czas az nieraz nie chcialo mi sie odbierac (no ale zawsze odbiieralam) tak srednio gdzies z 5 razy dziennie po okolo 30 minut .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk 0 Napisano Lipiec 23, 2009 wiec uwazacie ze jemu juz nie zalezy ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
try walking in my shoes 0 Napisano Lipiec 23, 2009 Na moje-chłopak dużo pracuje, więc jest zmęczony. Zmienił otoczenie, jest zaabsorbowany nieco innym życiem, to i zwyczaje mu się zmieniają. Może kiedyś tyle wydzwaniał do Ciebie, bo zwyczajnie nie miał co robić? :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk 0 Napisano Lipiec 23, 2009 feel nothing- hmm napewno nie ,poniewaz jak ja mam kase na koncie dzwonie do niego czesto(oczywiscie sie nie nazucam,ale dzwonie kiedy moge) wiec ja mu sie nie musze wykazywac zreszta on dobze zdaje sobie ztego sprawe ze nie mam teraz pieniedzy bo musze chodzi na bezplatna praktyke ze szkoly.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złooo... 1 Napisano Lipiec 23, 2009 5x30 min ?:D ja rozmawiam raz po 5-10, bo o czym mamy tyle gadac :) moze mu sie to znudziło? moze sie kumple smieja ze tak sie kontrolujecie, moze faktycznie nie ma czasu, przystopuj troche :) i uwierz mi mozna sie znudzic ciagłym kontaktem, a najlepsze co mozna zrobic to nie przyzwyczajac do takiego czegos. Ja na poczatku zwiazku tez non stop pisałam smsy, ciagle dzwonilismy, potem on wyjechał i juz takiego czesttego kontaktu nie bylo i czułam sie bardzoooo dziwnie :) ale i do tego sie przyzwyczaiłam :) wiec spokojnie, nic sie nie dzieje, tylko troche wiecej swobody:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szybka_odpowiedź 0 Napisano Lipiec 23, 2009 na bank ma jakąś dupę na mieście. Pewnie nie chciałaś połykać, albo bałaś się anala to znalazł sobie mniej strachliwą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
try walking in my shoes 0 Napisano Lipiec 23, 2009 kachammm-nikt na forum Ci nie powie, czy mu zależy na Tobie. Ja Ci napisałam jak ja to widzę, ale nie mówię, że tak jest. Po prostu tak MOŻE być. Mój chłopak teraz wyjechał do pracy i czasem wymienimy tylko jednego smsa dziennie, bo on naprawdę nie ma czasu na więcej. Gdybym zaczęła o tym pisać na kafe, jestem pewna że połowa krzyknęłaby: rzuć go, nie zależy mu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk 0 Napisano Lipiec 23, 2009 zreszta zrobil sie jakis dziwny ..kiedys wszedzie mnie zabieral nie patrzac na koszty (jak mial mniej pieniedzy) a teraz stal sie sknera powiedzial mi ze najchetniej to nigdzie by nie chodzil bo szkzoda mu kasy bo musie sobie odlozyc na samochod .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złooo... 1 Napisano Lipiec 23, 2009 no i prawidłowo ze odkłada :) po co wydawac na pierdoły? brakuje CI wyjsc? to idz ze znajomymi! moj facet tez nie szasta kasa na prawo i lewo - mimo ze ma jej pod dostatkiem, po prostu woli odłozyc na cos duzego niz wydawac bez sensu na miescie :) powinna sie z tego cieszyc! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk 0 Napisano Lipiec 23, 2009 no dobra to co ja mam teraz robic ? a)zadzwonic do niego teraz (bo sie za nim stesknilam ) b)czekac az on 1 zadzwoni c)nie odbierac tel.jak zadzwoni ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
try walking in my shoes 0 Napisano Lipiec 23, 2009 kachamm-tym ostatnim postem to mnie normalnie zabiłaś. Bardzo dobrze, że odkłada pieniądze, a poza tym-to są jego ciężko zarobione pieniądze. Jego, nie Twoje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk 0 Napisano Lipiec 23, 2009 no dobra nie chodzi mi juz o ta kase bo naprawde mi na niej nie zalezy ..jak zaczynalisy chodzic jezdzil maluchem i bylo ok ;) zreszta i tak nigdzie mnie nie zabiera ... ale czego on nie dzwoni ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
try walking in my shoes 0 Napisano Lipiec 23, 2009 Może czeka, aż Ty zadzwonisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk 0 Napisano Lipiec 23, 2009 to jak odpisze mi ktos na moje pytanie : a)zadzwonic do niego teraz (bo sie za nim stesknilam ) b)czekac az on 1 zadzwoni c)nie odbierac tel.jak zadzwoni ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złooo... 1 Napisano Lipiec 23, 2009 B Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk 0 Napisano Lipiec 23, 2009 moze i tak ze czeka ale wczoraj rozmawialismy o tym ze bylo by mi milo jakby on sie czasem do mnie odezwal ,bo ja naprawde nie mam kasy a i tak to ja zawsze do niego dzwonie !!a on na to ok. kochanie jutro doladuje sobie konto i bede do ciebie dzwonil ..a tu juz 21.30 i zadnego telefonu :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk 0 Napisano Lipiec 23, 2009 dzwonil przed chwilka ale nie odebralam niech sie poczuje przez chwile jak ja ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk 0 Napisano Lipiec 23, 2009 kurcze ale zadzwonil tylko raz jakby mu zalezalo zadzwonil by na domowy :( kiedys tak robil :( cos czuje ze on dzwoni do mnie tak na ..odpirerdol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złooo... 1 Napisano Lipiec 23, 2009 a moze wie, ze go specjalnie olałas? jak czesto sie spotykacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ejbisi Napisano Lipiec 23, 2009 Przeciez jak pracuje w wawie tylko 3 tyg to jeszcze nie mial pierwszej wyplaty. Daj mu troche odetchnac, oswoic sie z nowa, pewnie stresujaca sytuacja a nie suszysz mu glowe jakimis pierdolami. Najlepiej zajmij sie swoimi sprawami i pozwol mu za soba zatesknic. A takie gierki jak nieodbieranie tel od niego to sie nadaja do gimnazjum. Po prostu badz mila a nie upierdliwa a gwarantuje ze bedzie sam chetnie dzwonil. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleńka16 0 Napisano Październik 18, 2013 a jak czesto przyjezdża? jak żadko to znaczy ze ma dr€gą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach