Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 Fasolka1215

MOCNO MOCNO MOCNO ZNISZCZONE W艂OSY POMOCY !!!!

Polecane posty

Go艣膰 Dermatopoietin
Tylko Dermatopoietn , szwajcarskie preparat na w艂osy zapobiegnie ich wypadaniu . Potwierdzona skuteczno艣膰 ! Jest ju偶 dost臋pny w Polsce!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 johannna
Profesjonalna maska wella plus jedwab w plynie biosilk zdzialaja cuda. Mi nic nie pomaga tylko to na bardzo zniszczone wlosy. Troche kosztuje bo to profesjonalna maska ale warto. W zwyklej drogeri nie znajdziesz nic na tak zniszczone wlosy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DO CIEBIE AUTORKO!
Wiesz co powiem Ci tak. Mia艂am d艂 w艂oski blond (rozjasniacz i farba) ale sta艂 sie modny czarny i jak wszyscy p[olecialam po farbe nalozylam na glowe i plakalam :) Ale co tam, mia艂am d艂 czarne w艂osy do bardzo jasnej karnacji. Zapragnelam wrocic do blondu i tak tez zrobi艂am. W ciagu pol roku juz mialam blond dzieki rozjasniaczowi (na dekoloryzacje nigdy bym sie nie odwazyla) plus scielam do ramion. Teram mam wlosy do piersi i uzywam jedynie szamponow do 24myc glowy. By艂am u najlepszej fryzjerki w moim miescie, za wizyte duuuuzo zaplacilam ale nie zaluje. Zrobi艂a mi fryzure plus kolor, nawilzanie. Ale... poradzi艂a mi: Ze nie watro kupowac odzywek bo one wchodza w wlos tylko do nastepnego mycia. Najlepszy na wlosy jest ocet, jajko, nafta kosmetyczna i tak stosowalam d艂u偶szy czas, zeby uk艂adac wlosy kupilam jedwab w rossmanie za jakies 10 z艂 a starczyl mi chyba na 2 miesiace. Teraz mam zdrowe, 艂adne wloski do piersi. Na jasny blond ju偶 si臋 nigdy nie zdecyduje i w ogole na zadna farbe. Musisz poczekac troche czasu az one dojda do siebie, ja czekalam z pol roku ale w tym czasie nadal prostowa艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Malincia123
Witaj kochana :-) ciekawi mnie jak twoje wloski? Jak dzisiaj wygl膮daj膮? Ja mam podobny problem: 10lat temu naturalne wlosy pomalowalam na blond, potem mialam br膮zowe,znow blond potem czarne i znow blond +rozowe pasemka, potem 艣cielam do ramion i pomalowalam na czarno. Czarne utrzymalam przez ok 7lat robi膮c r贸偶ne pasemka. Ostatnio scielam na kr贸tko i znow zrobilam blond. Teraz mam ciemne i czekam az odrosn膮. Wlosy s膮 tragiczne. Cienkie, malo ich, nie ukladaj膮 sie,艂ami膮, wypadaja. Stosuje majonez a konkretnie maseczk臋 z majonezu i juz jest lepiej ale takie jak bym chciala to juz pewnie nigdy nie b臋d膮 :-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Spr贸buj przez d艂u偶szy czas stosowa膰 t膮 k膮piel od偶ywcz膮 i po tygodniu na pewno ju偶 zobaczysz efekty http://trena.pl/szampony/2676-kerastase-nutritive-bain-kapiel-odzywcza-2-irisome-1000-ml-3474630564893.html?search_query=kapiel+odzywcza&results=6 ja sama przez codzienne suszenie a czasami tez i dodatkowe prostowanie mialam strasznie zniszczone w艂osy i po obci臋ciu ko艅c贸wek i stosowaniu tej k膮piel w艂osy odzyska艂y sw贸j dawny blask.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zo艣ka34r
Na pewno b臋dziesz musia艂a korzysta膰 z od偶ywek, potem r贸偶ne olejki wciera膰 we w艂osy. Dobrze by by艂o, je偶eli by艣 skorzysta艂a r贸wnie偶 z pomocy specjalist贸w. Ja wybra艂am si臋 do www.salonmagia.eu w Poznaniu i jestem zadowolona. Sprawdzone kosmetyki s膮 w stanie bardzo wiele pom贸c zniszczonym w艂osom.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Klaudiadt
Olej kokosowy, migdalowy, oleje ikarov na kladaj na wlosy wilgotne najlepiej na cala noc, rano zmyj olej pozniej szamponem delikatnjw najlepiej jakis organic i conditioner (jak pisze na 3min mozesz dluzej) ;) efekty po olejowanou widac po 2, 3 miesiacach i mozna codziennie. Powodzenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A mo偶e prostowanie keratynowe? Keratyna wype艂nia zniszczone w艂osy i s膮 znowu mocne i zdrowe. Jak robi艂am u fryzjera to poleci艂 mi mocn膮 keratyn臋 winogronow膮 Amazon Keratin. Efekt - super.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam Wax Pilomax - odbudowa艂 moje zniszczone w艂osy, od偶ywi艂 i wzmocni艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Winogronowa z Amazon? Formaldehyd 4%. Co wy macie w g艂owach moje drogie... przecie偶 to masakra... pow膮chaj co "cudo" przed zrobieniem! Tylko keratyny bez formaldehydu! Jak si臋 nauczycie robi膰 to efekt wychodzi powiedzmy 90% jak z formaldehydem. A po prostu zdrowiej!

Udost臋pnij ten post

Kreatynowe prostowanie albo jakas mega dobra maska odpowiednia do twoich wlosow, no i nie ukrywajmy-zetnij troche to tez beda w lepszej kondycji.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
musisz dzia艂a膰 od 艣rodka. Ja stosowa艂am premium collagen 5000. Bardzo dobry produkt. Opr贸cz w艂os贸w ma zbawienny wp艂yw na paznokcie i sk贸r臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madziahd
ja mog臋 jako pomoc poleci膰 szampon i od偶ywk臋 firmy Biotebal. przesz艂am kuracj臋 z tymi kosmetykami i po kilku tygodniach moje w艂osy s膮 o wiele silniejsze, zdrowsze i pi臋kniejsze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Annnkakaak
U mnie skrzyp polny i pokrzywa w tabletkach z Humavitu. Taka kuracja trzymiesi臋czna i efekty s膮 widoczne, w艂osy mocniejsze, zdrowsze a paznokcie nie rozdwajaj膮 si臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 HannaJa艣ko
u mnie na mega zniszczenia, g艂贸wnie po rozja艣niaczu pomog艂o mleczko hmilk z organicznewlosy.pl Ko艅c贸wki strasznie mi si臋 kruszy艂y, by艂y przepalone i suche, a po dw贸ch tygodniach efektyby艂y seri, mega zaskakuj膮ce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziewczyny, jak w艂osy s膮 mocno zniszczone koloryzowaniem i stylizacj膮, to 偶adna piel臋gnacja nic nie da - to co zniszczone trzeba 艣ci膮膰 i pracowa膰 nad tym, by nowe ros艂o silne. Wtedy mo偶na zadba膰 o przyspieszenie wzrostu te偶, a na to najwi臋kszy wp艂yw ma ukrwienie sk贸ry g艂owy. Sprawdz膮 si臋 masa偶e, ale te偶 np. wcierki z kozieradki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W膮tpie aby samodzielnie uda艂o Ci si臋 pozby膰 problemu, polecam zasi臋gn膮膰 jednak porady oraz opinii specjalist贸w z tego zakresu, zobacz na Denique.pl gdzie sama cz臋sto chod偶e, naprawd臋 warto, 艣wietne podej艣cie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do zada艅 specjalnych najlepszy jest zestaw do regeneracji Wax Pilomax

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tu pomog膮 tylko Waxy Pilomax. Nie znam skuteczniejszego sposobu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Urszula Kami艅ska

Polecam tricho! Now膮 list臋 Wax贸w!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mari8733

Tak z innej beczki... trafi艂am na 艣wietne urz膮dzenie dzi臋ki kt贸remu mo偶esz wykonywa膰 drogi zabieg mikrodermabrazji codziennie聽 w domu... Serdecznie wam polecam szczeg贸lnie, 偶e cena tego urz膮dzenia to jedna wizyta u kosmetyczki...

tutaj kupi艂am聽ozin.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Care24

Zniszczona sk贸ra twarzy? Zmarszczki? Tr膮dzik? Zask贸rniki?

Ju偶 teraz mo偶esz si臋 ich pozby膰! Rewolucyjny, szybki i bezbolesny spos贸b!

Produkt z USA! 艢wi膮teczna promocja!

Zapraszamy na:聽聽聽 ozin.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ulis

mi bardzo pomog艂o mleczko hmilk plex z organicznewlosy.pl 馃檪 ka偶dy m贸wi艂, 偶e powinnam 艣ci膮膰, a jednak uda艂o si臋 je uratowa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Magda o w艂osach

Ja osobi艣cie zawsze w kryzysie inwestuj臋 w dobry , apteczny produkt do w艂os贸w.

Ale ostatnio pr贸cz tego, 偶e kupi艂am sobie ju偶 rekomendowan膮 tutaj mask臋 tricho to zacz臋艂am pi膰 i robi膰 maski z siemienia lnianego.

Maj膮 mega pom贸c!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Krl

Na mocno zniszczone ja widz臋 olejowanie, maski i metod臋 mycia omo.

Nawet ostatnio czyta艂am o myciu od偶ywk膮. Bez u偶ycia szamponu przy ka偶dym yciu. Tylko to oczywi艣cie nie mo偶e by膰 stosowane do w艂os贸w nadmiernie przet艂uszczaj膮cych si臋 raczej do tych suchych, zniszczonych. Ja stosuj臋 maski Pilomaxu na zmian臋. Teraz mam now膮 tricho, ale wcze艣niej zielon膮 lub r贸偶ow膮. Tylko rzetelnie z ni膮 na g艂owie latam oko艂o godziny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wetka

ja na mocno zniszczone w艂osy po cz臋stych rozja艣nianiach u偶ywam mleczka hmilk plex ze sklepu organicznewlosy.pl Tak mi poleci艂a fryzjerka i jest super 馃檪

Udost臋pnij ten post

WAX PILOMAX - to kosmetyki, mocno nawil偶aj膮ce i regeneruj膮ce nawet bardzo zniszczone w艂osy. Polecam je sprawdzi膰.

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰