Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luizaaa

imponuja mi agresywni faceci

Polecane posty

Gość sddsssss
ja nie lube takich mieszczuchów ... co za zmuly w mieście się rodzą... zal takich ludzi.. wogóle nie idze sie dogadac,,,,

Gość no moj chlopak np
normalnie boki zrywac takie smieszne gdzie sie nauczylas tak rymowac?

Gość a ja00000000000
tez takich facetow lubie:P a najbardziej jesli facet jest takim chamem w łózku:D ostry seks, wyzwiska, lubie jak mnie traktuje jak szmate podczas seksu:) a nie jakies flaki z olejem:/

Gość no moj chlopak np
czytaj poprzednie moje wpisy bo nie chce mi sie od poczatku wszytskiego pisac, ps w szkole uczyli mnie historii polsiekiego matematyki ale nie mialam takiego przedmiotu jak rymowanie dla pustakow, nie wiem moze a raczej napenwno poprostu chodzilas to szkoly dla opóznionych umyslowo

może a raczej na pewno się pisze oddzielnie na pewno...to jesli ja chodziłam do szkoły dla opoznionych, to do jakiej ty?:O i polskiego to się chyba nie uczyłas...idz się pobujaj ze swoim agresorem

Gość no moj chlopak np
hahah sprawdz sobie w slowniku jak sie pisze i sie nie ponizaj hah oj oj czego cie uczyli w tej szkole dla niezrownowazonych psychicznie chyba jak sie napinac przez internet z tym napewno to mnie rozwalilas ha! za to widac ze zamiast chodzic na lekcje polskiego pilas tanie wino z kolegami na lawce :P

tak, piłam tanie wino :D masz coś do niego?:D przynajmnej pozostały mi jakies szare komórki, czego o tobie powiedzieć nie można:)

Gość no moj chlopak np
to najwyraznie obie formy sa poprawne a mam cos do taniego wina i co ? nie lubie alkoholu gorzej niz palenie papierosow a jakies tam szare komorki mam bedac studenka Uniwerku ;)

Gość o ja pierddole
buahahhahaa, biedaczko poprawna jest tylko "na pewno" :D nie badz dumna z tego studiowania bo dzis studia to moze meic kazdy, uczelnie sa pelne debili moja droga a ty jestes emocjonalnie popraprana skoro ci nie przeszkadza ze twoj facet moze kogos uszkodzic czy zabic czy chocby niszczy cudze mienie podczas burd

Gość no moj chlopak np
tak z czystej ciekawosci sprawdzilam jak pisze sie te nieszczesne slowo i z ciezkim zalem ale musze przyznac wam racje wiec przepraszam:) ps. tylko ja bylam przekonana przez cala moja edukacje jak pisze sie te slowo hm czego czlowiek nie dowie sie na kafeterii no coż czlowiek uczy sie cale zycie dżisus kurwa ja pierdolę -> daj spokoj i sie odwal

Gość o ja pierddole
a przeczytalas w zyciu choc jedna ksiazke? to bardzo popularne wyrazenie, jest niemal na kazdej stronie,jakbys czytala studentko uniwerku to bys wiedziala

Gość a ja00000000000
szkoda ze taki fajny temat zjebała jakads popierdolona carolyna :/ zal mi cie dziewczyno

Gość lachudra
jak kiedys pierdolnie Twoim dzieckiem w ścianę, bo z agłośno płacze, wtedy to Ci dopiero zaimponuje :) bo w łeb musiał Ci kilka razy ostro przywalić, że Ci tak psycha siadła :O

Gość Viera Viera
dobrze sie czujesz? chyba nie chcialabys dostac od takiego "chamskiego ideala" w ciry :P

za 12 lat przestanie chodzić na mecze bo....będzie sie wyżywał na tobie i dzieciach, to ze ty chcesz takiego zycia to twój wybór, ale czy jestes pewna ze chcesz takiego zycia dla swoich dzieci?

Gość bjj
czyli uwazacie ze zawodnicy sztuk walki bija swoje kobiety ? nie wypowiadajcie sie na tematy o ktorych nie macie pojecia

nie myl pojęc, zawodnicy sztuk walki swoje to sport, a stadionowe chuligaństwo to przejaw agresji, która bardzo łatwo może przenieść sie ze stadionu do domu...

Gość natala18
kocham łobuzów sama z takim jestem !!Wiem ze przy nim nic mi sie nie stanie , zawsze stanie w mojej obronie i nie zamienilabym bo jest najlepszy na świecie pozdrawiam

Gość natala18
hahah mój facet jest najlepszy!! nienawidze takich ciot bo nie ma co z nimi robic z moim menem zawsze jest atrakcyjnie!!a nie wiecie jak dobrze sie z chuliganem piepszy:) spróbujcie i juz nigdy nie zmienicie go!! KOCHAM CIE ŁUKASZKU!!!!