Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luizaaa

imponuja mi agresywni faceci

Polecane posty

Gość luizaaa

czy wy tez tak macie tacy troszkę chamscy,niewychowani cwaniacy

Gość olaaaaa po
tez tak mam lubię ostrych męzczyzn a nie ciepłe flaki nie wytrzymałabym ze spokojnym:O

Gość tacy faceci mają w sobie to co
s mają ikre nie znoszę dzentelmenów którzy otwierają mi drzwi,to mi nie imopnuje,lubie jak facet potrafi kogoś poniżyć,pobić,udowodnic że jest lepszy

Gość intelektualiści...
sa do bani nie potrafią przypierdolić.

Gość a a uwielbiam bezrobotnych
drapiących sie po jajach wiesniakach z nimi swiat nie jest juz taki szary :D

Gość a a uwielbiam bezrobotnych
wiesniakow mialo byc :D

Gość no moj chlopak np
jest chuliganem stadionowym i nie bardzo mi sie to podoba, ale coz jak chlopak lubi komus ostro przyjebac to nie bede mu bronic:D

Gość jeszcze troche a dam wiecej
jak narazie 3/10

ehh, kobietki, kobietki a za pewien czas założycie temat "mój maż jest moim katem" Potem będziecie chciały takiego dżentelmena co to nie załatwia wszystkiego siłą :o Zal mi was

Gość Hahahab
Ale idiotki. Pasujące do takich facetów.

Gość kempwlnnnn
śmiejecie się a niedawno był program w telewizji o kibolach a prawie kazdy jakąś laskę ma:O

Gość no moj chlopak np
male cycki kazdy ma swoje upodobania i nikogo nie powinno to interesowac, ty lubisz dzentelmenow a ktos inny nie ps. probowalam juz mowić mojemu ze ma przestac latac po stadionach i burdzic ale nie skutkuje. Tylko jak dopierdziela mu wyrok to napewno wspomni moje slowa :(

Gość no moj chlopak np
kempwlnnnn -> dokladnie bo dziewczyny czuja sie bezpiecznie przy takich facetach. moj nie jest agresywny wzgledem mnie i dobrze bo wiedzialby jak by to sie skonczyli dla niego :)

a więc widzisz, coś niecoś przeszkadza Ci w jego zachowaniu a ono się nie zmieni. Wkrótce zamiast naparzać kiboli będzie naparzał Ciebie. Zastanów się nad tym

Gość nmjhn
kempwlnnnn a co myslaleas ze dno intelektualne reprezentuja tylko mezczyzni ? swoj pozna swego, zadna inteligentna osoba nie wezmie na powaznie skonczonego idioty ;) kobieta na debila nawet sie nie obejrzy a facet poru cha i rzuci ;) ludzie o osobowosci malzy i z takowa inteligencja najczesciej trzymaja sie razem, tak jak reszta ;)

Gość no moj chlopak np
male cycki wiesz to naprawde sie tylko tak dziwnie wydaje on na meczach jest innym czlowiekiem nie mowie ze jestem tym zachwycona a pisząc o bezpieczenstwie chodzilo mi, ze nic przy nim mi nie grozi czyli nikt nas nie zaczepi etc co niektorzy maja taka glupie myslenie ze jak jezdzi na mecze to jest zwyrolem i lepiej na niego sie nie patrzec co jest bzdura. A nie boje sie go z prostej przyczyny jesli by mnie dotknął to tez by oberwal, nie mieszkam z nim, ale nawet gdybym zamieszkala nie sadze zeby mnie uderzył :)

Gość HenioDD
Dobrze, że się dobieracie w takie pary :) może z was wydzieli się i powstanie jakiś nowy gatunek. Jak można marnować życie na chlanie, łażenie na mecze, naparzanie się z innymi idiotami i podrywanie kretynek. Życie jest krótkie, a konkurencja zajebiście mocna. Bez inteligencji, fachu, studiów i jakiejś pasji nic poza mieszkaniem w bloku i wczasów w Egipcie się nie osiągnie. Najpierw trzeba się uczyć po naście godzin, a potem pracować w świątek piatek tak samo. I po 10 latach zarabia się 30-40 tys./ na miesiąc, a nie zostaje półgłówkiem z blacharą przy boku.

Gość no moj chlopak np
henio i wlasnie o tym mowilam mylny poglad na temat takich ludzi, wszyscy uwazaja ze kibice sa bez pracy bez wyksztalcenia a ich dziewczyny to puste lale / blachary JESTES W BŁEDZIE :D Minowicie obecnie jestem na trzecim roku UG wydz prawo pracuje codziennie procz niedziel. Moj chlopak skonczyl wyzsza szkole i rowniez pracuje co prawda nie w zawodzie. Wiec nie mow ze jestem pusta blachara i moj chlopak to tepy osilek i nie pierdol glupot HENRYKU bo jak widac malo znasz sie na ludziach!! I sie tak nie napinaj bo pekniesz!!!

no nie wiem kochana autorko...nie wiem, jeśli mówisz, że gdy Cię tknie to też oberwie? Hmmm...agresja pociąga agresję. Nie podoba mi się takie podejście. Tym stwierdzeniem mówisz, że jednak się z tym liczysz ehhh

Gość no moj chlopak np
male cycki nie jestem autorka topiku tylko sie dopisalam :P

Gość HenioDD
No to co ty kobieto "no moj chlopak np" możesz powiedzieć o swoim wyborze życiowym jak jesteś na trzecim roku. Wróć za 12 lat na forum i wtedy opowiedz o osiągnięciach życiowych u boku kibola. Na razie to masz tylko pobożne życzenia.

Gość no moj chlopak np
wiesz co henio uwazam ze za 12 lat to moj chlopak nie bedzie juz dawno jezdzil na mecze :) wiec spoko ale wroce i wtedy wszystko opowiem jak na spowiedzi jak sie zylo u boku kibola przez 12 lat, zobaczymy kto mial racje czy ta pusta blachara bedaca z idocialym menelem stadionowym czy tez ty wszechwiedzacy pesymista

Gość HenioDD
Dobra. Umawiamy się na piatek, 31 lipca 2021 o 15:30. Wątek "dwunastoletnie życie z kibolem". Aha, nie jestem pesymistą :)

Gość no moj chlopak np
dobra henio zapisuje sobie to w kalendarzu jakby co nie zapomnij tylko niewiadomo czy kafeteria bedzie jeszcze istniec:)