Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dżejn_od_tarzana

mam długi nos!

Polecane posty

Gość dżejn_od_tarzana

no, właśnie! najchetniej bym troszeczke obcieła bo wydaje mi sie o ciut przydługi;/ chyba zaden facet nie lubi kobiet z długimi nosami, co nie?

Gość to współczuję

Gość dżejn_od_tarzana
"to współczuję"- dobre:) hehe hej, MalutkaTaka, ja wiem że długi nos nie sprawi że szybciej umrę albo cosik:) ale to chyba troche przestrasza facetow, czy nie? chyba ze istnieje jakis stereotyp że długi nos jest charakterystyczny dla ludzi madrych hehe:)

E tam ja nie narzekam:) Jakby mi go teraz obcięli to mam wrażenie,że wyglondałabym śmiesznie:)

Gość dżejn_od_tarzana
no, więc ja się staram z tego śmiać (chociaż niewiem czy w ogóle pocałunek z tym moim długim ale słodkim nochalem będzie możliwy??:/) :)

Gość dżejn_od_tarzana
to była taka mała ironia:) oj, no nie jestem już pierwszej wiosny;/ znaczy się 21 ;/ stara dupa ale zawsze jakos ten nos mnie zaniechecał do całowania się, bo co by było gdyby nagle oakzało się że on jest za długi i nie da rady;/ :)

Tylko mi nie mów,że unikałaś pocałunków ze względu na nos:P a jaka tam stara my prawie rówieśnice xD

Gość dżejn_od_tarzana
a ile masz lat? 20 czy 22?:)

Gość dżejn_od_tarzana
w sumie od dziś, a od wczoraj to odkryłam...z nudów..czego to człowiek nie odkryje:) no rzeczywiscie, jest foto! ok, to strzelam! 20?:)

Gość dżejn_od_tarzana
Panie Kowalski! nie każdy w ortografii jest dobry... Pisuardeso! uszy to pikuś bo można włosami cosik zakryć:) właśnie! sęk w słowie "kochanego" ciałka:)

Gość dżejn_od_tarzana
Julek! próbowałam, bo 'żywcem" jestem za pan brat, a raczej siostra:) niestety mój nosek nie wykazuje owego talentu do otwierania piwa;/

Kowalski jak ty na to wpadłeś!!! zostałam zdemaskowana ale pozwolicie mi zostać na forum mimo mojego dziecięcego wieku:( ??

Gość dżejn_od_tarzana
eh! ale nos nie sprawia ze wpadłam w depresje i jestem szalenie nieszczesliwa; swoja droga ten gosc to moze moja druga połówka?:) :):) MalutkaTaka: serio! ile masz lat? Julek: swoja droga taki nosek może przydać sie na cos zupełnie innego! :) Ty, moj drogi, raczej byś na to nie wpadł skoro Twoje pomysły ograniczaja się do butelki piwa:)

Gość dżejn_od_tarzana
oj ,MalutkaTaka...nie chcesz to nie mów:) Julek, Julek,,.,, Pisuardesa:) wiadomo, że każdy ma coś nie tak. przeciez nie ma ludzi idealnych :)

Gość dżejn_od_tarzana
eh Julek...skąd wziąłeś taki nick? naprawdę musiałeś sporo pomyśleć zanim coś takiego wymyśliłeś- bo inne Twoje pomysły to kicha niestety;/ może oprócz piwa:)