Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicjaaaa20

czy to jest normalne, że moi rodzice idą przy mnie razem się kąpać?

Polecane posty

Gość alicjaaaa20

tak jak w temacie

Gość alicjaaaa20
czy powinnam do nich dolaczyc?

Gość alicjaaaa20
to drugie to podszyw!

Gość alicjaaaa20
to trzecie tez podszyw!

Gość japrtole
nie, to jest aspoleczne i patologiczne i nie po bozemu!

Gość ja pierdykam
a pokazuja Ci sie nago? afiszuja sie ze swymi cialami? jesli nie, to wszystko jest w jak najlepszym porzadku dzieci, jesli widza, ze rodzice sie kochaja, mimo tylu lat i problemow, ucza sie, ze tak mozna i wynosza z domu pozytywne wartosci gratuluje fajnej rodziny!

A co? Mają przemykać do łazienki oddzielnie i udawać, że nie zauważyli, że tam już ktoś jest?

Gość alicjaaaa20
20

Gość alicjaaaa20
mam 20 miesięcy

Gość alicjaaaa20
i juz pisze na kafe:D moja matka to robiła jak była ze mną w ciązy

Gość alicjaaaa20
jestem kurwa zazdrosna :( dotad to ja z tatusem przemmykalam do lazienki na wspolne kapiele :( juz nie zobacze PANA WLOCHACZA :(

ja bym się chyba źle czuła jak by tak zrobili :p to troszkę jakby niesmaczne...tak przy innych ...zwłaszcza przy dzieciach A oni idą do wanny czy pod prysznic? swoją drogą to znam małżeństwo (rodzice mojej koleżanki), którzy mówią dzieciom wprost, żeby im teraz przez jakiś czas do pokoju nie wchodzić, bo będą się kochać :o

Gość alicjaaaa20
lubiałam go sac pod biała pianką niby to był lodowiec

Gość alicjaaaa20
poszywy! moze nie krępuje, ale nie musieliby się kąpać razem jak jestem w domu, mogliby sobie wtedy darować, bo dziwnie się z tym czuję

Gość alicjaaaa20
placze teraz w katku i tam mi smutno :( juz nie bede penetrowac paluszkiem tatusiowej norki w poszukiwaniu brazowego niedzwiedzia :(

Gość alicjaaaa20
do wanny, ja właśnie też tak niesmacznie się czuję, uwazam, ze przy kimś a tym bardziej przy dzieciach a w ogóle przy nikim, razem nie powinno się chodzić do łazienki, sa jakieś zasady poczucie dobrego smaku

Gość alicjaaaa20
mowilam, kazali spierdalać :(

może dlatego mam takie podejście, bo moi rodzice nigdy przy mnie nie okazywali sobie jakiejkolwiek czułości, nigdy się przy mnie nie przytulili ani nie pocałowali, ba! śpią nawet w osobnych łóżkach, bo twierdzą,że tak im wygodniej a poza tym tata ponoć strasznie niespokojnie śpi i się kiepsko z nim śpi :o dlatego nie wyobrażam sobie po prostu sytuacji,że oni idą się razem kąpać :(

mysle ze twoi rodzice sie kochaja przeciez nie uprawia sexu przy otwartych drzwiach;) powinnas sie cieszyc a jesli jest to troche krepujace no cóż ....życie;)

flowers to przykre... ja z moimi nawet nigdy nie mieszkalam, ale nieokazywanie sobie nawzajem czulosci nie swiadczy dobrze o zwiazku i nie ma wplywu tutaj wiek rodzicow. dobrze ze rodzice okazuja sobie czulosc, bezsensu jest udawac, ze dzieci sie wziely z kapusty kiedy same bzykaja sie po katach albo o tym caly czas mysla by sie bzykac :P zabranianie tego rodzicom bo 'zle mi z ta wiadomoscia' traci hipokryzja :O

Gość histeria_mizeria
Maria Curie Skłodowska A rozmawiałaś z nimi o tym? Może po prostu powiedz rodzicom , że Cie to krepuje? glupia jestes powiedziałam to im i mnie wysmiali

Przeczytałam wasze wpisy i trochę się Wam dziwię. Uważacie, że ludzie w wieku 40-50-60 lat nie mają prawa do bliskości, sexu i wspólnych kąpieli? Mają sie tajniaczyć we własnym domu z okazywaniem uczuć? Rozumiem, jeśli dochodziłoby skrzypienie łóżka czy jakieś jęki zza ściany, to mogłoby być niesmaczne. Ale to, że idą razem do wanny? No bez przesady.

Ewo idz stad szybko bo Cie tu nikt nie lubi:)

pójdę, jak mi się zechce a nie zechce mi się szybko, bo dopiero gotuję boberek i mam zamiar jeszcze z pół godziny na necie posiedzieć :)