Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wygondziada

Problem z sąsiadem.

Polecane posty

Gość wygondziada

Mam pewnien problem z sąsiadem, otóz mam siatkę koło domu i zbieram znajomych i gramy sobie w siatkowke. I gdy on tylko zobaczy ze gramy to przychodzi nie proszony i juz sie przywala ze bedzie gral. To niby OK ale jest jeden problem ze nie umie grac w siatkowke... I po prostu nie chcemy takiego gracza... a jego sie nie da nauczyc gry w siatke. I jak poprostu go "wygonic"? ;) Nie powiem mu przeciez: spadaj pan. ;D albo idz se bo nie umiesz grac.

Nigdy nie lubiłam takich siatkówkowiczy, nikt mnie nie chcial na w-f jak mieliśmy w to grać :-o

Gość wygondziada
taa. jasne.. ;D No wlasnie tylko on ma... 9 lat. ;)

Gość wygondziada
no wlasnie ze nie zajmie.. bo jest tak napalony ze omg. wtf. i kurde jego sie nie da zajac czyms innym a on grac nie umie... a sie pcha. To wez kurde poradz cos takiemu... ;/

Gość wygondziada
yhy .. wez mu wytlumacz. Łatwo sie mowi ;/ Obraza sasiadow na amen. A po drugie to nie da sie mu wytlumaczyc bo ma dopiero 9 lat... Nawet jak probojemy ukratkiem grac w siatke to i tak nic z tego. Serwuje z połowy boiska i gra podwojne.... ;/

Gość wygondziada
ii? ma ktos jakies rady? :p

Gość spać o tej porze
Wymyślcie, że on ma być sędzią. Sędzia nie gra. ;) A co sąsiedzi mają do Waszej gry? Co to za podrzucanie na silę małolata? Każdy gra z kim lubi i nie musisz czuć się zobowiązany do zajmowania się cudzym dzieckiem.

Gość wygondziada
taaa. on i sedzia? niestety wie o co kaman bo oglada 24h mecze siatkowki, pilki noznej, tenisa itp. A sasiedzi sie wkurzą pewnie...