Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yegtdrh

Błągam pomóżcie

Polecane posty

Gość yegtdrh

okres skończył mi się 25.06 ,pózniej 30.06 kochałam sie z moim chłopakiem po raz pierwszy i na drugi dzień wystąpiło delikatnie krwawienie (nie przestraszyłąm sie bo słyszałam ,że to normalne) na drugi dzień ustąpiło. Dwa dni nic się nie działo lecz 4.06 wróciło słabe plamienie ,skończyło się 7.06 i w ten sam dzień wieczorem ponownie uprawiałąm seks ,zdziwiłam się ,że odczuwam ból bo już przerwałam błone. Drugiego dnia było spokojnie ale 9.06 miałam normalne krwawienie jak podczas miesiączki ,a na zajutrz znów delikatne plamienie. nod tamtego czasu wszystko jest ok ,ale zastanawiam się co się ze mną działo. Czy ktoś jest w stanie udzielić mi odpowiedzi i chociaż trochę mnie uspokoić?

Gość yegtdrh
dzięki za odpowiedź ,chciałam iść ale w duchu modliłam się ,żeby nie było takiej konieczności.

Gość yegtdrh
problem był w tym ,ze jedyny ginekolog u którego do tej pory byłam nie dawno się powiesił więc jakos mi się nie śpieszyło szukać nowego w moim małym miasteczku :P

Gość tan
mnie sie wydaje, ze te plamienia byly spowodowane przerwaniem blony, czytalam, ze po przerwaniu blony powinno sie dwa dni poczekac na zagojenie sie... nie poczekalas i dlatego kolejny stosunek byl bolesny, a moze tez blona byla na tyle mocna, ze calkowicie pekla dopiero przy kolejnym stosunku

Gość yegtdrh
poczekałam dokładnie tydzień

Oj nie doczytałam to był Twój pierwszy raz w ŻYCIU??? Tak??? No to jasne że mogło się nie zagoic nawet po tygodniu, zależy jaką miałas błonę, czy bolało za pierwszym razem, czy wogóle została przebita, bo autentycznie mogła byc tylko naderwana. Jest wiele rodzaji błon, niektóre kobiety wogóle nie maja. Więc może to byc to :D

Gość yegtdrh
No też tak myślałam od początku ale to było podejrzane ,bo bolałao jak cholera z resztą to była już 4 próba bo wcześniej się nie udało właśnie z powodu bólu ,a czytałam gdzies ,że niektóre kobiety mogą miec zbyt gróbą błonę dziewicza i jeżeli już uda się ją przebić ( co w tym wypadku przeważnie dzieje się u ginekologa z urzyciem skalpela) to może wdać sie zakażenie albo coś.